Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrija nākamā cīņa tomēr nebūs pret Vailderu, amerikānis atbildi parādā nepaliek

Agris Suveizda

Fjūrija nākamā cīņa tomēr nebūs pret Vailderu, amerikānis atbildi parādā nepaliek
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders. Foto: Reuters/Scanpix

Boksa organizācijas WBC prezidents Maurisio Sulaimans sociālo tīklu vietnē Twitter atklāja, ka Taisona Fjūrija (27-0-1, 19 KO) nākamā cīņa tomēr nebūs pret Deonteju Vailderu (40-0-1, 39 KO).

"Atkārtotā cīņa starp Vailderu un Fjūriju oficiāli [pagaidām] nenotiks," raksta Sulaimans. "WBC ir saņēmusi paziņojumu, un, lai arī WBC čempions Vailders apstiprināja vēlmi spēkoties vēlreiz, Fjūrijs vispirms aizvadīs vēl vienu cīņu ar mērķi ar Vailderu tikties vēlāk."

30 gadus vecais Fjūrijs iepriekšējā nedēļā parakstīja vērienīgu raidtiesību līgumu ar Top Rank, kas paredz 90 miljonu eiro lielu atalgojumu par nākamajām piecām cīņām, kuras Fjūrijs aizvadīs ASV un kas tiks translētas ESPN vai arī ESPN+. Vailders cerēja, ka līguma parakstīšana netraucēs viņam aizvadīt atbildes cīņu pret Fjūriju, tomēr brits nolēmis spert citu soli. Fjūrijs nākamo cīņu vēlas aizvadīt šā gada maijā vai jūnijā, taču iespējamie pretinieki pagaidām netiek minēti. Vailders nebija priecīgs par cīņas nenotikšanu, norādot, ka Fjūrijs vienkārši nobijies tikt sakauts.

2015. gada novembrī Vācijas pilsētā Diseldorfā Fjūrijs pārspēja ukraiņu veterānu Vladimiru Kļičko un izcīnīja WBA, IBF, IBO un The Ring čempiona titulu, kā arī nosargāja WBO titulu. Pametis boksu, ringā Fjūrijs atgriezās pagājušajā gadā, jūnijā un augustā pieveicot albāni Seferu Seferi un itālieti Frančesko Pjanetu, bet decembrī viņa un Vaildera cīņa "Staples Center" Losandželosā noslēdzās ar pretrunīgu neizšķirtu, pārtraucot Fjūrija 27 uzvaru un Vaildera 40 uzvaru sēriju.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-26 23:28, pirms 5 gadiem
Ļoti labprāt redzētu vēl vienu šo abu gudrinieku klopi!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 02:39, pirms 5 gadiem
Agri. Ievadā nevis "atklāja", bet "atklājis". Kad reiz šito iemācīsies.

     [+] [-]

, 2019-02-27 10:55, pirms 5 gadiem
Nu te it kā derētu arī 'atklāja', toties Suleimana uzvārdu gan vajadzēja mācēt uzrakstīt. Un: "Vailders apstiprināja vēlmi spēkoties vēlreiz" gan derētu "apstiprinājis".

Kā arī: "Vailders nebija priecīgs par cīņas nenotikšanu" jeb tomēr atcelšanu, kā jums, žurnālistiem, skolā mācīja..?