Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao un Hans ringā tiksies 23. aprīlī

Krišs Upenieks

Pakjao un Hans ringā tiksies 23. aprīlī
Menijs Pakjao un Amirs Hans
Foto: National Pictures / David Mirzoeff

Pasaules čempions WBO versijā Filipīnu bokseris Menijs Pakjao 23. aprīlī vieglajā svarā savu titulu aizstāvēt mēģinās pret Lielbritānijas pārstāvi Amiru Hanu. Precīza vieta, kur cīņa notiks, vēl nav paziņota.

Interesanti, ka par cīņu tika paziņots pēc tam, kad Pakjao atbalstītāji filipīnieša ''Twitter'' profilā nobalsoja par Hanu kā nākamo Menija pretinieku. ''Tas ir tas, ko fani vēlējās,'' tā situāciju sociālajos tīklos komentēja pieredzes bagātais bokseris.

30 gadus vecais Hans arī jau apstiprinājis, ka cīņa notiks, un abas puses ir vienojušās. Pakjao sacīja, ka cīņa notiks Apvienotajos Arābu Emirātos, bet Hans medijiem sacījies, ka iespējamās cīņas notikšanas vietas ir Dubaija un ASV. Precīzāka informācija būšot tuvākajās dienās.

Hana pēdējā cīņa bija 2016. gada aprīlī, kad viņš sakāva meksikāni Saulu Alvarezu. Savukārt Pakjao pagājušajā gadā paziņoja, ka noslēdz karjeru, bet pēc tam atgriezās novembrī titula cīņā pieveicot Džesiju Vargasu.

     [+] [-]

, 2017-02-26 15:48, pirms 7 gadiem
Vaitad Khans uzvareja Canelo (Alvarez)? Man skjiet, ka Khans zaudeja

     [+] [-]

, 2017-02-26 15:56, pirms 7 gadiem
Khans zaudēja Canelo ar nokautu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-26 18:51, pirms 7 gadiem
Khāns varbūt ī zaudēja ,bet Hans ir neuzvarams

  +1 [+] [-]

, 2017-02-26 20:36, pirms 7 gadiem
Sanãk ka viņš ir tas pats Kăns? vismaz vēl nesen sportscentrā tā dēvēja . Es jau domāju kas par Hanu. Tieciet vienreiz skaidrībā par rakstību, nav normāli ka katrs autors dēvē cilvēkus pa savam