Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Decembrī varētu notikt Beljū un Heja revanša cīņa

Jānis Pārums

Decembrī varētu notikt Beljū un Heja revanša cīņa
Deivids Hejs un Tonijs Beljū
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka uzsāktas pārrunas par revanša cīņu starp britu smagsvariem Toniju Beljū (29-2-1, 19KO) un Deividu Heju (28-3, 26KO). Cīņa varētu notikt decembrī.

Beljū un Heja pirmā cīņa notika šī gada marta sākumā. Lai arī pirms cīņas par favorītu tika uzskatīts Hejs un cīņas pirmajā pusē viņš demonstrēja pārliecinošāku sniegumu, taču savainoja Ahilleja cīpslu un kapitulēja ar tehnisko nokautu 11. raundā.

Beljū pārstāvji gan norādījuši, ka, lai cīņa varētu notikt Hejam būs jāpiekrīt uz Beljū finansiālajām un cita veida prasībām. Lai arī pārrunas jau notiek, tiek ziņots, ka pagaidām vēl pāragri runāt par to, ka decembrī abi tiksies savā starpā. Ja Hejs nepiekritīs Beljū prasībām, decembra cīņai tiks atrasts cits oponents, norādījis promouters Edijs Hērns. Taču Hejs ļoti vēlas revanša cīņu, lai spētu reabilitēties par savu sakāvi martā, tādējādi viņam nāksies iziet uz kompromisiem, vēsta boxing247.com.

Pēc marta neveiksmes par Heja treneri kļuvis kubietis Ismails Salass, kurš iepriekš strādājis ar tādiem pazīstamiem bokseriem kā Nonito Doneirs, Giljermo Rigondo un Horhe Linaress. Pēdējās trijās cīņās Heja treneris bija Šeins Makgvigans, bet pirms tam – Adams Būts.

Jāatgādina, ka iepriekš Beljū ne reizi vien izteicās par savu vēlmi cīnīties pret kādu no smagsvaru čempioniem – WBC čempionu Deonteju Vailderu (38-0, 37KO) vai WBO čempionu Džozefu Pārkeru (23-0, 18KO). Tāpat pirms nepilniem diviem mēnešiem Beljū aicināja WBC čempionu svarā līdz 79.4 kilogramiem Adonisu Stīvensonu (29-1, 24KO) pāriet uz pirmo smago svaru (līdz 90.4kg) un aizvadīt revanšu ar viņu. 2013.gadā Beljū un Stīvensons cīnījās svarā līdz 79.4 kilogramiem, kur uzvaru ar tehnisko nokautu sestajā raundā izcīnīja Stīvensons. Tāpat kā viens no iespējamajiem Beljū pretiniekiem tika minēts IBF, WBA un WBO čempions svarā līdz 79.4 kilogramiem Andre Vords (32-0, 16KO).

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 17:06, pirms 7 gadiem
Spriežot pēc pēdējiem Beljū izteikumiem, tas jau bija sagaidāms. Tā ažiotāžu, lai kāposts brangāks. Ko tas Beljū tur cenšās izaicināt? Kanādiešu veterānu Stīvensonu? 20 kg vieglāko Vordu? Tad, kad Usiks viņam piedāvāja cīnīties, tad supervaronis klusēja kā partizāns. No Brieža arī muka kā velns no krusta...uka kā velns no krusta...