Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Cienu Fjūrija nākamās cīņas izvēli, taču uzskatu to par dīvainu"

Rolands Eliņš

Usiks: "Cienu Fjūrija nākamās cīņas izvēli, taču uzskatu to par dīvainu"
Oleksandrs Usiks. Foto: BoxingScene

Pirms savas nedēļas nogalē gaidāmās cīņas pret Danielu Dubuā ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks medijiem norādīja, ka joprojām vēlas panākt visu titulu apvienošanas cīņu pret Taisonu Fjūriju. Fjūrijam gan vispirms paredzēta cīņa pret bijušo UFC čempionu Fransisu Nganū, un Usiks izteicās, ka uzskata šo cīņu par dīvainu.

"Domāju, ka šī cīņa nozīmē vieglu naudu Fjūrijam," sacīja Oleksandrs Usiks. "Manuprāt, tā ir nedaudz dīvaina lieta. Pārāk dīvaina."

"Vīrs, kurš ir WBC smagsvaru čempions, cīnīsies nevis pret kādu "Top10" bokseri, bet gan pēkšņi izvēlas cīnīties pret cilvēku, kurš nāk no UFC. Fransisam Nganū tā ir forša iespēja un labs pasākums. Par Fjūriju tā neuzskatu," turpināja Usiks.

"Mūsu skatījums uz lietām tomēr atšķiras. Jūs to uztverat kā šovu un izklaidi, es uz to skatos kā sportists. Ja Fjūrijs izvēlējies šādu ceļu, labi, es to cienu," atzina Usiks.

Usika menedžeris Alekss Krasjuks medijiem norādīja, ka cīņa Usiks-Fjūrijs joprojām ir iespējama, lai gan pārrunas gada pirmajā pusē noslēdzās ar neveiksmi. Krasjuks norādīja, ka šī būtu cīņa, ko vēlas redzēt visa pasaule, attiecīgi abas iesaistītās puses ir ar pienākumu to sarīkot.

Usiks gan uzsvēra, ka neuzskata iespējamo cīņu pret Fjūriju par savas karjeras potenciālo noslēguma punktu.

"Man ir 36 gadi, taču viss vēl ir tikai sākumā," teica IBF, WBO un WBA pasaules čempions smagsvaros. "Es sāku boksēt 15 gadu vecumā, un apzinos, ka manā karjerā vairs nav palikuši ļoti daudzi gadi. Tāpat arī nevēlos boksā palikt pārāk ilgi. Vēlos arī citas lietas."

Runām par Usika-Fjūrija cīņu gan nepiekrita promouters Frenks Vorens, kurš pārstāv gan Fjūriju, gan Usika pretinieku šonedēļ Danielu Dubuā. Vorens norādīja, ka šīm runām nav jēgas, jo sestdien Dubuā pieveiks Usiku, līdz ar to Usiks titulu apvienošanas cīņu nevarēs sarīkot jebkurā gadījumā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/66...

  +3 [+] [-]

, 2023-08-23 11:16, pirms 8 mēnešiem
Čigāns baidoties no cīņas ar Usiku ir zaudējis jebkuru cieņu.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-23 18:04, pirms 8 mēnešiem
Ja Dievs ir,tad Viņš būs ar Usiku!
Čigānu barons var iet tirst

     [+] [-]

, 2023-08-26 15:41, pirms 8 mēnešiem
knaible rakstīja: Čigāns baidoties no cīņas ar Usiku ir zaudējis jebkuru cieņu.
"baidoties"
Būsim reāli, rīkotāji nevarēja sarunāt + nauda interesē. Nebaidījās pret monstru kā Wilder 4 reizes nokrist uz matrača, tad no Usyk nav jābaidās tik knockoutotam.