Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: "Kļičko ir tikpat daudz harizmas, cik manām apakšbiksēm"

Jānis Pārums

Fjūrijs: "Kļičko ir tikpat daudz harizmas, cik manām apakšbiksēm"
Vladimirs Kļičko un Taisons Fjūrijs
Foto: AP/Scanpix

IBO, IBF, WBO un WBA smagsvaru superčempiona Vladimira Kļičko (64-3, 53KO) un britu boksera Taisona Fjūrija (24-0, 18KO) komentāri Diseldorfā (Vācija) notikušajā preses konferencē pirms 24.oktobrī gaidāmās abu bokseru cīņas.

Vladimirs Kļičko: "Godīgi atzīšos – neesmu redzējis vēl nevienu Taisonu Fjūrija cīņu. Esmu skatījies tikai dažas epizodes, taču ne cīņas pilnībā. Esmu ar viņu vienisprātis, ka viņš ir unikāls bokseris. Katrs bokseris, katrs izaicinājums ir unikāls. Esmu pārliecināts, ka Fjūrijs neizies ringā, lai atstrādātu honorāru. Viņš izies, lai kļūtu par čempionu. Mūs gaida aizraujoša cīņa.

Pirmoreiz dzirdēju par Fjūriju, kad viņš cīņas laikā iesita pats sev. Toreiz padomāju, kā tas vispār ir iespējams. Vēlāk dzirdēju, ka viņš dejo un dzied. Vārdu sakot – puisis māk izklaidēt publiku. Bet viņa izgājieni... Man ir ar ko izārstēt viņu. Savulaik es jau izārstēju Deividu Heju, kurš pēc cīņas kļuva par labāku cilvēku. Izārstēšu arī Taisonu Fjūriju.

Šī būs neparasta cīņa. Neko nesolīšu, jo labi atceros, kā solīju nokautēt Heju, bet tā arī to nespēju izdarīt. Tāpēc labāk neko nesolīšu, bet vienkārši izdarīšu savu darbu."

Taisons Fjūrijs: "Man šī cīņa ir personiska lieta, nevis bizness. vēršas pie Kļičko Tās būtība ir atbrīvot boksu no tevis. Mani neinteresē tavi tituli, mani interesē tikai tas, kā sasist tev seju. Tu esi garlaicīgs. Visa Eiropa gaida, kad tevi beidzot kāds sakaus. Visa Eiropa un pasaule. Un viņi to redzēs! Tev ir tikpat daudz harizmas, kā manām apakšbiksēm – absolūta nulle! Tu centies pārsteigt pasauli ar to, ka zini 47 valodas. Nu un? Tu vienalga izskaties pēc robota. Tu esi vecs, tev ir tikpat daudz sirmu matu, kā manam trenerim un menedžerim, un nemaz nebrīnīšos, ja tu sev veic botoksa injekcijas.

Vēsture nemelo – visi izcilie čempioni 39 gadu vecumā zaudēja jaunajiem čempioniem. Tu domā, ka esi labāks par Lariju Holmsu, Muhamedu Ali, Maiku Taisonu, Džo Freizeru? Tu esi tāds pats cilvēks, kā viņi – tu neesi no metāla, bet gan no kauliem, muskuļiem un ādas. Es, tāpat kā tu, esmu cīnījies ar maziem bokseriem. Čisora man ne reizi netrāpīja. Tas pats Čisora, ar kuru tu divreiz nobijies cīnīties. Es skatos uz tevi un bailes neizjūtu – redzu vienkāršu cilvēku ar stikla žokli. Tev ir bijušas 25 titula aizstāvēšanas pret boksa maisiem. Tas cīņas stils pret mani nenostrādās.

Esmu bokseris ar amerikāņu cīņas stilu un eiropeisku fizisko sagatavotību, kas nozīmē, ka tevi sagaida problēmas. Mani neinteresē, ko par mani padomās, mani neinteresē, vai ieiešu vēsturē, mani interesē tikai viena lieta – sakaut tevi. Katru nakti sapņos redzu tavu sasisto seju, sapņoju tev noraut galvu. Kā tu vispār vari mani salīdzināt ar Deividu Heju? Viņš divreiz nobijās ar mani cīnīties, bet pret tevi noturējās visus 12 raundus. Ko tu viņam izdarīji? Neko! Tu neko nepaveici pret bokseri, kurš baidījās pret mani iziet ringā."

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 12:53, pirms 9 gadiem
Atkal viens aksts pirms cinas varonis,cik redzets parasti tads pec cinas ir mironis..vienigais pluss ar kartigu honoraru kabata,bez variantiem uzvar Klicko

     [+] [-]

, 2015-07-22 13:19, pirms 9 gadiem
"Tu esi garlaicīga"....vinjs tiesham taa teica, vai arii atkal autori izceljas

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 13:34, pirms 9 gadiem
miesa1989 rakstīja: "Tu esi garlaicīga"....vinjs tiesham taa teica, vai arii atkal autori izceljas
angļu valodā jau vienādi, autors tulko, kā saprata

  +2 [+] [-]

, 2015-07-22 13:36, pirms 9 gadiem
Apbrīnoju dažu bokseru idiotismu...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 13:37, pirms 9 gadiem
Nav šaubu, ka kļičko šo "izārstēs ", garš,liels, lempīgs bokseris, kuram ir kautcik ātras rokas, taču pateicoties saviem parametriem arī uzvar cīņas, tagad vismaz būs viņam līfdzīgs pretibieks augumā, tikai 3x labāks meistarībā

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 13:55, pirms 9 gadiem
Autori, protams, drusku izceļas. Tāds sīkums, ka Fjurijs runāja pirmais, bet pēc tam Vladimirs

Attiecīgi jautri bija, kad Vladimirs pret Fjurija žulti pateica pāris konstruktīvus, domājoša cilvēka tekstus

  -1 [+] [-]

, 2015-07-22 13:56, pirms 9 gadiem
Ko var taisiit to teaatri, uzskata visus par mulkjiem...Fjurijs nez cik reizhu bijis pie Klichko uz sparingu, ir bildes, kur abi draudzigi kopaa. Droshi vien apsveic viens otru veel dzimshanas dienaas. Bet tagad teaatris, ka otrs ir meesls. Bokss deelj taa arii zaudee popularitaati, ka uzskata cilveekus par idinjiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 14:28, pirms 9 gadiem
Tad jāsaka, ka viņa apakšbiksēm ir vairāk harizmas nekā viņam pašam!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 14:36, pirms 9 gadiem
par laimi bokss ir tāds sporta veids, kur par pretinieku var droši teikt visu, ko grib

     [+] [-]

, 2015-07-22 14:57, pirms 9 gadiem
Interesanti,cik lielā mērā bokseri tiešām tā domā un cik no tā visa ir šovs?

     [+] [-]

, 2015-07-22 15:05, pirms 9 gadiem
Vismaz kaut kā padara boksu interesantāku, jo cīņa bez šaubām būs tik pat garlaicīga kā visas Kļičko cīņas. Patiesībā jau kā lielākā daļa mūsdienu smagsvaru cīņas.

     [+] [-]

, 2015-07-22 15:20, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Vismaz kaut kā padara boksu interesantāku, jo cīņa bez šaubām būs tik pat garlaicīga kā visas Kļičko cīņas. Patiesībā jau kā lielākā daļa mūsdienu smagsvaru cīņas.
Kad runa iet par lielu naudu,tad pirmajā vietā ir pragmatisms.Un ja vēl tas dod rezultātu,tad ir tā kā ir.Diezgan garlaicīgi,bet kaut ko mainīt no Kļičko puses būtu muļķīgi.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 17:02, pirms 9 gadiem
Vēl viens potenciālais upuris, pirms cīņas pasprēgā... Pēc tam jau vairs nevarēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-22 21:13, pirms 9 gadiem
Andree rakstīja: Ko var taisiit to teaatri, uzskata visus par mulkjiem...Fjurijs nez cik reizhu bijis pie Klichko uz sparingu, ir bildes, kur abi draudzigi kopaa. Droshi vien apsveic viens otru veel dzimshanas dienaas. Bet tagad teaatris, ka otrs ir meesls. Bokss deelj taa arii zaudee popularitaati, ka uzskata cilveekus par idinjiem.
Fjūrijs NEKAD nav sparingojis ar Wladimiru. Viņš tikai vienreiz 2010 gadā, bija pie wladimira uz treniņnometni , kur ringā savā starpā viņi neizgāja. U

  -1 [+] [-]

, 2015-07-23 12:39, pirms 9 gadiem
Andree rakstīja: Ko var taisiit to teaatri, uzskata visus par mulkjiem...Fjurijs nez cik reizhu bijis pie Klichko uz sparingu, ir bildes, kur abi draudzigi kopaa. Droshi vien apsveic viens otru veel dzimshanas dienaas. Bet tagad teaatris, ka otrs ir meesls. Bokss deelj taa arii zaudee popularitaati, ka uzskata cilveekus par idinjiem.
Starp citu Kļičko ar Vailderu izskatās ir labi čomi.
Domāju, ka Vladimirs cer, ka šis jaunais un ļoti spēcīgais bokseris ieņems viņa vietu nākotnē. Visticamāk viņi nekad abi necīnīsies.

     [+] [-]

, 2015-07-23 12:40, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Vismaz kaut kā padara boksu interesantāku, jo cīņa bez šaubām būs tik pat garlaicīga kā visas Kļičko cīņas. Patiesībā jau kā lielākā daļa mūsdienu smagsvaru cīņas.
Tu laikam nevienu cīņu nemaz noskatījies neesi, lammer