Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kurš kuru? Eksperti prognozē Kļičko – Fjūrija cīņas iznākumu

Jānis Pārums

Kurš kuru? Eksperti prognozē Kļičko – Fjūrija cīņas iznākumu
Lenokss Lūiss un Deivids Hejs
Foto: Action Images

Vairāki pasaulē pazīstami bokseri, treneri un boksa apskatnieki izteikuši savu viedokli par to, kā noslēgsies šovakar gaidāmā cīņa starp IBO, IBF, WBO un WBA čempionu ukraini Vladimiru Kļičko (64-3, 53KO) un britu Taisonu Fjūriju (24-0, 18KO).

Džefs Pauels (Daily Mail boksa apskatnieks): "Man šķiet, ka Taisons uzreiz ies uz priekšu, lai pēc tam nebūtu nekas jānožēlo un jāmeklē attaisnojumi. Viņš ir liels vīrs, šobrīd atrodas labākajā formā karjeras laikā. Fjūrijam izredzes būs, viņš nodemonstrēs cienīgu cīņu, taču domāju, ka Vladimirs viņu vispirms salauzīs mentāli, bet pēc tam arī fiziski, kā to ir izdarījis ar visiem saviem oponentiem."

Pīters Fjūrijs (Taisona Fjūrija treneris): "Abiem bokseriem ir praktiski identisks svars, tāpēc Vladimiram nebūs pārsvara ātrumā. Šī būs līdzīga cīņa. Taisons tai ir sagatavojies ļoti labi – ne tikai fiziski, bet arī mentāli. Viņš ir 100% pārliecināts par savu uzvaru un tiks galā ar Vladimiru."

Vitālijs Kļičko (WBC goda čempions, Vladimira brālis): "Lepojos ar to, ka man ir spēcīgākais brālis pasaulē. Vladimirs ir labākais atlēts pasaulē, kurš labojis daudzus rekordus. Viņš ir ļoti labs bokseris – viņam ir lieliska tehnika, kombinācijas. Vladimiram ir pietiekami daudz pieredzes, lai uzvarētu jebkuru. Kas attiecas uz Taisonu Fjūriju, tad viņš ir labs bokseris un labs muldoņa. Vladimirs ir labāks bokseris, un cīņa to pierādīs."

Kels Bruks (IBF pasaules čempions svarā līdz 66.7kg): "Kļičko ir labs bokseris ar ļoti spēcīgu sitienu, kurš vienmēr ir lieliskā formā. Viņš lieliski apzinās, ka Fjūrijs ir nopietns drauds, tāpēc cīņai būs gatavojies, kā nekad agrāk. Fjūrijs ir neprognozējams, taču prot boksēties. Manuprāt, izredzes viņam ir, taču es lieku uz Kļičko uzvaru pēc punktiem."

Entonijs Džošua (2012.gada Londonas olimpiskais čempions smagajā svarā, šobrīd viens no perspektīvākajiem smagsvariem profesionāļos): "Prognozēju Kļičko uzvaru 5.-6. raundā. Kļičko ir ļoti pieredzējis, jau 10 gadus aizstāv savus titulus, un uzvarai viņam var pietikt ar vienu sitienu. Visas runas par to, ka Kļičko ir garlaicīgs un iznīcina smagsvaru divīziju – par to runā visi Kļičko pretinieki, un visus viņš sakauj. Ja Taisonam tik ļoti ir apnicis Vladimirs Kļičko, lai iziet ringā un sakauj viņu. Pietiks muldēt – izej ringā un izdari savu darbu."

Lī Selbijs (IBF pasaules čempions svarā līdz 57.2 kg): "Fjūrijam noteikti ir izredzes. Viņš ir liels, taču Kļičko trumpis ir pieredze. Iespējams gan, ka karjeras virsotne Vladimiram jau ir aiz muguras. To mēs redzēsim sestdien. Nevaru iztēloties, ka Fjūrijs uzvarēs ar nokautu. Manuprāt, ja cīņa beigsies priekšlaicīgi, uzvarēs Kļičko, bet, ja pēc punktiem, tad Fjūrijs."

Klintons Vuds (bijušais IBF čempions svarā līdz 79.4 kg): "Lieku uz Kļičko uzvaru cīņas sākumā. Viņa labākie gadi jau sen ir aiz muguras, taču vienalga viņi sitieni būs par spēcīgu Fjūrijam. Protams, ceru, ka kļūdos. Man patīk Fjūrija cīņas, tās ir aizraujošas."

Kriss Bērds (bijušais pasaules čempions smagsvaros): "Šī būs lieliska cīņa. Vladimiram ir milzīga pieredze, viņš ir gudrs bokseris. Ja viņš ringā būs tāds, kā sagaidu, tad ne pie kādiem apstākļiem nezaudēs. Taisons Fjūrijs ir sarežģīts pretinieks. Vladimirs ir cīnījies ar daudziem liela auguma bokseriem, bet Fjūrijam ir nedaudz vairāk pieredzes un meistarības nekā bija citiem lielajiem bokseriem, ar kuriem Vladimirs cīnījās. Ja Fjūrijs uzķersies uz Kļičko sitienu, būs nokauts. Fjūrijs ir kritis arī no Stīva Kaningema sitiena, tāpēc jūs varat tikai iztēloties, kas būs, ja viņam trāpīs Kļičko..."

Deivids Hejs (bijušais pasaules čempions divās dažādās svara kategorijās): "Mana prognoze – Kļičko labi trāpīs un uzvarēs jau cīņas sākumā vai arī cīņa ilgs 12 raundus. Jebkurā gadījumā cīņa būs interesanta – lieli vīri izmet lielas bombas, viss var notikt."

Nikolajs Valujevs (bijušais WBA čempions smagsvaros): "Fjūrijs ir diezgan bezkaunīgs bokseris. Domāju, ka pirmajos četros raundos viņš forsēs notikumus ringā, taču cīņu kontrolēs Kļičko, kurš cīņas otrajā pusē arī izcīnīs uzvaru. Neprognozēšu, kad tieši cīņa noslēgsies, bet noteikti būs garāka par sešiem raundiem. Astotajā vai devītajā raundā būs nokauts vai tehniskais nokauts. Fjūrijam ir problēmas ar aizsardzību. Tomēr nevaru teikt, ka Kļičko gaida viegla cīņa. Vladimiram tā nebūs pastaiga, jo Taisons tomēr ir nopietns pretinieks. Būs interesanta cīņa, kuru vērts noskatīties."

Džonijs Nelsons (bijušais pasaules čempions pirmajā smagajā svarā): "Fjūrijam ir viss nepieciešamais, lai uzvarētu Vladimiru – viņš ir jaunāks, garāks, smagāks, viņam ir garākas rokas. Un viņam ir ļoti liela pārliecība par saviem spēkiem. Jutīšu līdzi Fjūrijam, taču nedomāju, ka viņš uzvarēs. Cīņa būs diezgan rupja, iespējams, bokseriem tiks noņemti vairāki punkti. Iespējama pat diskvalifikācija. Gribētos, lai es kļūdos, bet domāju, ka uzvarēs Kļičko."

Lenokss Lūiss (bijušais absolūtais pasaules čempions smagsvaros): "Būs interesanta cīņa. Tās sākums Vladimiram nebūs vienkāršs, viņam nāksies piemēroties Fjūrija cīņas ritmam. Fjūrijs labi boksējas tuvā distancē, kas Vladimiram savukārt nepatīk. Tas var radīt problēmas. Cita lieta, kā Fjūrijs spēs turēt sitienu. Kļičko patīk ilgstoši dauzīt savus pretiniekus un nokautēt tos tikai tad, kad viņš uzskata, ka ir pienācis laiks. Viņš varētu nokautēt Fjūriju cīņas vidū, taču tas nav viņa stilā. Jebkurā gadījumā nedomāju, ka Fjūrijs var konkurēt ar viņu šajā karjeras posmā, tāpēc uzskatu, ka Vladimirs uzvarēs."

Viktors Postols (WBC pasaules čempions svarā līdz 63.5kg): "Esmu redzējis Fjūrija cīņas un man jāatzīst, ka viņš būs cienīgs pretinieks Vladimiram. Par Kļičko uzvaru gan nešaubos. Ceru uz Vladimira uzvaru cīņas otrajā pusē. Viņš pieliks cīņai punktu ar jaudīgu sitienu."

Džo Kalzage (bijušais pasaules čempions svarā līdz 76.2 un 79.4kg): "Kļičko nav pieradis cīnīties ar savu izmēru bokseriem. Ja Fjūrijam izdosies izvairīties no Vladimira sitieniem, viņam ir izredzes uzvarēt. Smagsvaros visu var izšķirt viens sitiens."

1 2 42 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2015-11-28 11:57, pirms 8 gadiem
Klicko vienozimigi uzvares.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-28 11:59, pirms 8 gadiem
Cikos sākas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-11-28 12:05, pirms 8 gadiem
Kļičko ir leģenda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 12:22, pirms 8 gadiem
Klicko uzvares. Kur vares redzet cinu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-11-28 12:49, pirms 8 gadiem
Tipisks Latvietis rakstīja: Cikos sākas?
VSB programmā rakstīts 22:00, bet noteikti ka būs cīņas vel pirms lielās cīņas, tā ka gan jau uz pusnakti arī sāksies pati lielā cīņa!

  -2 [+] [-]

, 2015-11-28 12:50, pirms 8 gadiem
Imperiona preses sekretārs rakstīja: "Eksperti" prognozē...phe...
Izmazgā savas apenes un tad smilksti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-28 13:07, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Klicko uzvares. Kur vares redzet cinu?
Viasat Sport Balitic, gan jau vel vairaaki krievu kanaali raadiis un RTL.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 13:10, pirms 8 gadiem
Vladimirs ir visu laiku diženākais smagsvars, te jautājumi lieki, saklapēs mutesbajāru bez variantiem.

  -4 [+] [-]

, 2015-11-28 13:27, pirms 8 gadiem
Ukrainis šodien kritīs un tas Ukrainai būs smags tireciens. Tad viņi atcerēsies cik labi bija tad kad viņi sadarbojās ar krieviem.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 13:32, pirms 8 gadiem
aiziet Kļičko! es domaju ka over 9,5 raundi ir super. sitieis visus 12

     [+] [-]

, 2015-11-28 13:54, pirms 8 gadiem
Imperiona preses sekretārs rakstīja: Acīmredzot spried pēc sava boyfrienda apeņu smakas...
afiget, līmenis ...

     [+] [-]

, 2015-11-28 14:03, pirms 8 gadiem
Kļičko nokautēs čigānu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-28 14:13, pirms 8 gadiem
hilss rakstīja: Šeit būs labs un neparedzams bokss nevis kā tajās odu kategorijās.
Iedomājies cik interesanti tev būtu skatīties boksu ja tu no tā kaut nedaudz kaut ko saprastu.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-28 14:15, pirms 8 gadiem
Come on Taison!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-28 14:30, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Vladimirs ir visu laiku diženākais smagsvars, te jautājumi lieki, saklapēs mutesbajāru bez variantiem.
Nu ir vel ari Vitalijs un Lenoks Lewis. Ka teica Lenoks, sakuma Wladimiram vaig iegut vel wbc jostu un atvalinaties. Pagaidam Lenoks ir vienigais kam ir bijusas visas 4 prestizakas jostas smagsvaros.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 14:34, pirms 8 gadiem
Klitschkoo rakstīja: Nu ir vel ari Vitalijs un Lenoks Lewis. Ka teica Lenoks, sakuma Wladimiram vaig iegut vel wbc jostu un atvalinaties. Pagaidam Lenoks ir vienigais kam ir bijusas visas 4 prestizakas jostas smagsvaros.
Taisons ar bija absolūtais čempis - tikai bez IBO jostas. Nav viņā nekā prestiža. WBC,IBF,WBA pavisam cita lieta

  -2 [+] [-]

, 2015-11-28 14:53, pirms 8 gadiem
Klitschkoo rakstīja: Nu ir vel ari Vitalijs un Lenoks Lewis. Ka teica Lenoks, sakuma Wladimiram vaig iegut vel wbc jostu un atvalinaties. Pagaidam Lenoks ir vienigais kam ir bijusas visas 4 prestizakas jostas smagsvaros.
Jostu skaits te nav svarīgs, tāpat viņas tur bieži neļauj apvienot. Bet jā, šie divi ir vistuvāk Vladimiram. Taisons arī bija ļoti labs jaunībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-11-28 16:35, pirms 8 gadiem
Rēzeknes_Gancss rakstīja: (DansLočmelis)Tu gadijuma nesi no Rezeknes puses? Es atceros vienu meiteni ko nesen prieksa nemu or uzvardu Ločmele
Jā, es viņu zinu. Tā ir mūsu radiniece. Viņai ir 84 gadi un viņa teica ka viņa kādreiz gribātu ar tevi atkal kādu kniebienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 16:56, pirms 8 gadiem
HuliManiBanoo rakstīja: Deivids Hejs ielikts pie ekspertiem

Kadaa jomaa vins ir eksperts??? Muldeesanaa??? Diezin vai, pat to daudzi citi mellie maisi labaak pieprot
Ja nepaceltos uz Heavy weight svaru tad vēl tagad krūzeros būtu čempions
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-28 20:42, pirms 8 gadiem
cikos un pa kuru kanālu rādīs cīņu? Pa krievu kanālu diez vai rādīs vai ne ?

     [+] [-]

, 2015-11-28 21:04, pirms 8 gadiem
your_ufo rakstīja: Haye vienkārši nebija konkurentu krūzeros, gribēja ko vairāk sasniegt. Bet arī pret Kličko viņš skaitijās 2.numurs smagsvaros. Fjurijs snieguma ziņā nav ko labāks par Heju
Fjūrijam vispār nav nevienas prestiža titula. Hejam bija visi tituli krūzeros un WBA tituls heavy

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 21:37, pirms 8 gadiem
diemzel Klichko kritis 7 raunda
1 2 42 komentāri