Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Pēdējoreiz uz ielas kāvos pirms desmit gadiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Usiks: "Pēdējoreiz uz ielas kāvos pirms desmit gadiem"
Oleksandrs Usiks
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Ukrainas sporta spīdeklis Oleksandrs Usiks turpina atlabt pēc elkoņa savainojuma un šajā vasarā varētu cīnīties Pasaules boksa supersērijas finālā pret Krievijas pārstāvi Muratu Gasijevu. Ukrainis intervijā atzīst, ka cīnoties pusfināla mačā pret latviešu bokseri Mairi Briedi, tika pārsniegts saņemto sitienu limits.

Kā jau ziņots, Supersērijas pirmajā pusfinālā latvietis Mairis Briedis (23-1, 18KO) piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam (14-0, 11KO), savukārt otrajā pusfinālā Krievijas pārstāvis Murats Gasijevs (26-0, 19KO) pārspēja kubieti Junieru Dortikosu (22-1, 21KO). Lielajā finālā līdz šim nezaudējušie Murats Gasijevs un Oleksandrs Usiks vasarā cīnīsies par turnīra galveno trofeju un pretendēs uz iespaidīgiem honorāriem. Ja kāds no finālistiem savainojuma vai citu iemeslu dēļ nebūs gatavs cīņai, tad vietu finālā ieņems rezervists Mairis Briedis. Ja viss ritēs kā plānots, tad latvietis ringā dosies pirms fināla jeb "undercard" duelī.

_________________

Vai treneris strostēja pēc pusfināla cīņas pret Mairi Briedi?
- Mazliet jā, jo, salīdzinot ar iepriekšējiem mačiem, saņemto sitienu limits bija pārsniegts.

Kad pēdējoreiz kāvies uz ielas?
- 2008. gadā cilvēku grupa gribēja mūs piekaut, taču viņiem neizdevās, jo mēs viņus piesitām. Turklāt piesitām trijatā, bet viņu bija apmēram desmit. Viņi pagrūda mūsu draugu un sāka kliegt: "Ko tu te staigā!?" Mēs pajautājām: "Kāpēc tā uzvedaties, vai tad esat nemirstīgi?" Teica, lai aizveram mutes. Galu galā viņi dabūja. Ar kājām.

Par ko tev ir kauns?
- Man kauns par to, ka šobrīd nevaru pateikt, kāpēc man kauns. Droši vien kādreiz es par to pastāstīšu, bet pagaidām man kauns.

Kā pelnījāt naudu bērnībā?
- Meklējām metālu un nodevām. Pārdevām augļus, kurus nezagām dārzā, bet sarunājām ar apsardzi, naktī norāvām, bet no rīta pārdevām tirgū. Arī ganīju govis. Ķērām zivis un pēc tam pārdevām. Pelnījām visādi.

Par cīņu pret Mairi Briedi bija karjeras lielākais honorārs?
- Jā. Rakstīja, ka 1.6 miljoni eiro, bet tā nav patiesība. Es gan gribētu, lai tā ir patiesība. Man šķiet, ka tāda summa varēja būt uz diviem.

Ko teiksi par Muratu Gasijevu?
- Taktiski spēcīgs puisis. Jauns, ambiciozs un spēcīgs bokseris. Domāju ka cīņa izvērtīsies krāšņa. Man vienalga, ka viņam 24 gadi, bet man 31.

Izmantotie resursi:
Ot Dushi v Dushu / xsport.ua

  +4 [+] [-]

, 2018-04-20 17:02, pirms 6 gadiem
Kārtīgs lauku čalis, kuram ir kauns, bet nav kauns!
Normāls pipars!!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-20 19:56, pirms 6 gadiem
LOTI LECĪGS PUISIS

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 20:04, pirms 6 gadiem
Kāds lecīgums ? Tieši pretēji, atklāts un vienkāršs.
Vai ļoti gribēji dzirdēt standarta garlaicīgas frāzes un izvairīšanos ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja