Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Briedis: "Man un Beljū ir nenokārtoti rēķini"

Briedis: "Man un Beljū ir nenokārtoti rēķini"
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas bokseris Mairis Briedis gaida nākamo cīņu, kas maijā norisināsies pirms Pasaules boksa supersērijas fināla starp Oleksandru Usiku un Muratu Gasijevu. Viņš intervijā atzinis, ka labprāt aizvadītu revanša cīņu pret ukraini, savukārt Briedim un Tonijam Beljū esot nenokārtoti rēķini.

"Nav bijis laika, lai vēlreiz noskatītos un analizētu cīņu," par vienīgo zaudējumu karjerā sacīja Mairis Briedis. "Trīs tiesnešu lēmumu pieņēmu uzreiz. Tas ir oficiālais rezultāts, tāpēc jāciena. Iznākums man dod vēl vairāk motivācijas smagi strādāt un progresēt."

"Protams, ir dažas lietas, ko vajadzēja darīt citādi. Tempu vajadzēja palielināt agrāk, nevis visu atstāt uz pēdējo raundu. Jutu, ka Usikam beidzas degviela. Pats sev nevaru izskaidrot iemeslus, kāpēc tā nedarīju," neziņā joprojām bija Briedis, kurš mainītu arī sagatavošanās plānu pirms cīņas. "Vajadzēja izvēlēties atšķirīgākus sparinga partnerus, kad trenējāmies Spānijā."

"Savu sapni piepildīju, kad pieveicu Marko Huku un ieguvu vakanto WBC jostu. Dortmundē uzvarēju ar vienprātīgu tiesnešu lēmumu, turklāt atšķirība mums piešķirtajos punktos bija pamatīga," teica Briedis. "Vienīgais trūkums – nevarēju izbaudīt mirkli, jo biju savainots un nācās taisnā ceļā doties uz slimnīcu."

"Nevaru pat izstāstīt, cik lepns jutos, kļūstot par pirmo pasaules čempionu no Latvijas. Tas, ka mani piemin vienā teikumā ar citiem mūsu izcilajiem sportistiem, piemēram, Kristapu Porziņģi un Aļonu Ostapenko, ļauj man justies lepnam. Pirms pāris dienām ar viņu patrenējos, un viņa ir ļoti laba," teica Briedis, kurš vasarā trenējās kopā arī ar Porziņģi.

"Protams, ka es gribētu revanša cīņu pret Usiku. Kāpēc gan to nedarīt vēlreiz, atkal faniem sarūpējot labu šovu?" retoriski vaicāja Latvijas boksa karalis. "Savukārt Tonijs Beljū ir pretinieks, ar kuru ļoti gribēju samērot spēkus. Tagad viņš vēlreiz cīnīsies ar Deividu Heju, un domāju, ka viņam ies labi. Anglijā dzīvo daudz latviešu, kuri piepildītu jebkuru arēnu, un Beljū savā valstī varētu sajust Latvijas boksa atmosfēru."

"Latvijas fani ir mans legālais dopings. Ļoti gribu, lai cīņa pret Beljū notiktu, un man vienalga, kurā valstī. Tā ir cīņa, kuru ļoti gribu aizvadīt. Man un Beljū ir nenokārtoti rēķini," teica Briedis. Pirms dueļa pret latvieti Beljū pārgāja uz augstāku svara divīziju, lai varētu cīnīties ar Heju.

Izmantotie resursi:
Unfinished business: Mairis Briedis interview -...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-20 13:38, pirms 6 gadiem
Paga, Mairis trenēja Ostapenko? Tagad gan labu kosmētiku sākuši ražot, neko nevar saskatīt!
Slēpts komentārs: D-Mob
, 2018-03-20 14:01, pirms 6 gadiem
Lai ar Beljū vai Usiku dabūtu cīņu, Briedim jāatrod promoteris, kas tur saredz peļņas iespēju. Citādi - bez variantiem. Neviens, ne otrs neparakstīsies uz cīņu ar Mairi, ja vien tur apakšā nemaz naudas čupa.
, 2018-03-20 14:02, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Paga, Mairis trenēja Ostapenko? Tagad gan labu kosmētiku sākuši ražot, neko nevar saskatīt!
Mairim bija treniņš kopā ar Ostapenko. Pirms muldi, painteresējies vismaz!
, 2018-03-20 14:20, pirms 6 gadiem
Laikam daži ne tikai nemāk salikt komatus, bet arī nejēdz, kapēc viņi teikumos tiek lietoti... Tas par tiem komentētājiem, kuri nesaprata Ostapenko un Porziņģa situāciju.
Jā teikuma struktūra varēja būt veiksmīgāk izveidota, bet nu saprast visu tur var.
, 2018-03-20 14:37, pirms 6 gadiem
Briedim jāmeklē promouteris un jāmācās angļu valoda, savādāk ārpus padomju telpas viņš nevienam nav interesents. Kaut gan krievu valodu māk ideāli, vienīgais viņa trash talk ( kas arī piesaista interesi un naudu) ir bijis par 2 putniņiem. Un tas ir vienīgais, kas šo visu gadu laikā nāk prātā. Kam vajadzīgs garlaicīgs bokseris no mazas valsts bez naudas? Tāds Beljū tak negribēs pazaudēt potenciālas miljonu cīņas, pagrūžot Briedim par kapeikām. Menedžments Mairim 0. Aģents kaut kāds baltkrievs, kam ar boksu saistība principā 0. Tik daudz potenciāla un tik maz smadzeņu, lai to izmantotu - tā vienā teikumā par situāciju.
, 2018-03-20 14:39, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Lai ar Beljū vai Usiku dabūtu cīņu, Briedim jāatrod promoteris, kas tur saredz peļņas iespēju. Citādi - bez variantiem. Neviens, ne otrs neparakstīsies uz cīņu ar Mairi, ja vien tur apakšā nemaz naudas čupa.
Tas gan. Kaut vai ar to pašu Sauerlandu varēja izveidot sadarbību.
, 2018-03-20 14:39, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Laikam daži ne tikai nemāk salikt komatus, bet arī nejēdz, kapēc viņi teikumos tiek lietoti... Tas par tiem komentētājiem, kuri nesaprata Ostapenko un Porziņģa situāciju.
Jā teikuma struktūra varēja būt veiksmīgāk izveidota, bet nu saprast visu tur var.
Tā jau arī ir tā latviešu valoda, ka jāmāk teikumu salikt stilistiski pareizi, tad jau katrs ar 9 klašu izglītību var būt žurnaļuga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-20 15:51, pirms 6 gadiem
Ernijzz rakstīja: Briedim jāmeklē promouteris un jāmācās angļu valoda, savādāk ārpus padomju telpas viņš nevienam nav interesents. Kaut gan krievu valodu māk ideāli, vienīgais viņa trash talk ( kas arī piesaista interesi un naudu) ir bijis par 2 putniņiem. Un tas ir vienīgais, kas šo visu gadu laikā nāk prātā. Kam vajadzīgs garlaicīgs bokseris no mazas valsts bez naudas? Tāds Beljū tak negribēs pazaudēt potenciālas miljonu cīņas, pagrūžot Briedim par kapeikām. Menedžments Mairim 0. Aģents kaut kāds baltkrievs, kam ar boksu saistība principā 0. Tik daudz potenciāla un tik maz smadzeņu, lai to izmantotu - tā vienā teikumā par situāciju.
Tāda ir tā skarbā realitāte. Briedis ir introverts cilvēks, pat latviešu kanālos bieži vien stostās un izklausās bailīgs. Kā bokseris labs, bet kā šovmens, personība nekāds.

Nekādi PR izgājieni arī nav vērsti uz lielākajiem tirgiem, lai celtu savas akcijas.
, 2018-03-20 15:54, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Tāda ir tā skarbā realitāte. Briedis ir introverts cilvēks, pat latviešu kanālos bieži vien stostās un izklausās bailīgs. Kā bokseris labs, bet kā šovmens, personība nekāds.

Nekādi PR izgājieni arī nav vērsti uz lielākajiem tirgiem, lai celtu savas akcijas.
stostās?
, 2018-03-20 16:21, pirms 6 gadiem
Kāpēc nav neviena raksta par Podusova ieguto IBA intercontinental jostu?
, 2018-03-20 16:45, pirms 6 gadiem
Briedim vajag normālāku promoteri, jāsaprot,Ka šitie Beljū nav nekāds Taisons, kuram bija pofig par pretinieku un bija gatavs sisties pret jebko.
Slēpts komentārs: Zoom Mode
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-22 07:18, pirms 6 gadiem
Zoom Mode rakstīja: Brieza kungam vajadzej rekinus kartos ar Usika kungu , bet si izklausas par vaimanasanu un apsaukasanos pec cinas!
Tu laikam galvu esi sasitis- Mairis tak pats saka: "Protams, ka es gribētu revanša cīņu pret Usiku. Kāpēc gan to nedarīt vēlreiz, atkal faniem sarūpējot labu šovu?"
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.