Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Žanga menedžeris: "Ja viņš uzvarēs arī sestdien, tad nostāsies blakus Fjūrijam un Usikam"

Rolands Eliņš

Žanga menedžeris: "Ja viņš uzvarēs arī sestdien, tad nostāsies blakus Fjūrijam un Usikam"
Žilejs Žangs. Foto: BoxRec

Pirms nedēļas nogalē gaidāmās boksa smagsvaru cīņas, kurā ķīnietis Žilejs Žangs piedāvās revanša iespēju britam Džo Džoisam, Žanga menedžeris norādīja medijiem, ka pēc šīs cīņas nākamais mērķis būs WBC čempiona tituls.

Ķīnas smagsvars Žilejs Žangs aprīlī sarūpēja karjeras pirmo zaudējumu Džo Džoisam, ar nokautu uzvarot sestajā raundā. Džoiss izmantoja savu līgumā iestrādāto iespēju pieprasīt revanšu, kas pienāks šajā nedēļas nogalē Londonā. Šī pieprasītā revanša dēļ apstājās Žanga un WBC čempiona Taisona Fjūrija pārrunas par iespējamo cīņu.

"Es biju nedaudz vīlies, jo tobrīd biju ļoti tuvu, lai panāktu, ka notiek cīņa pret Fjūriju, taču Džo aktivizēja līguma punktu par revanšu," medijiem paskaidroja Žangs. "Taču līgums ir līgums, un šādam līguma punktam man bija jāpiekrīt, lai vispār notiktu pirmā cīņa. Tāpēc es darīšu to, kas ir pareizi, proti, izpildīšu to, ko biju apņēmies."

Žangs gan tāpat noskaņojas tam, ka tuvākajā laikā izaicinās Fjūriju uz cīņu par WBC čempiona titulu, tiesa, viņa komanda reizē arī labi apzinās, ka tas atkarīgs arī no citiem apstākļiem.

"Ja Žilejs uzvarēs - kā mēs to paredzam - tad Fjūrijs būs viņa pirmais nākamais mērķis," medijiem sacīja Žanga menedžeris Terijs Leins. "Mums gan būs jānogaida, lai redzētu, kādas cīņas tiek sarunātas un, kas vēl svarīgāk, kuras cīņas netiek sarunātas. Visa smagsvaru divīzija ir nepārtraukta muzikālo krēslo spēle."

Leins arī izteicās, ka Žangs gatavojas sevi pieteikt pašā elitē: "Domāju, ka vēl viena uzvara sestdien Žileju pacels pāri pārējai smagsvaru divīzijai. Ja viņš uzvarēs, viņš būs jāliek pašā virsotnē blakus Usikam un Fjūrijam, kamēr visi pārējie bez šīs trijotnes jāuzskata kā krietni zemāk stāvoši."

Žangs savā karjerā uzvarējis 25 no 26 cīņām, vienīgo zaudējumu ciešot pirms gada pret Filipu Hrgoviču. 40 gadus vecais Žangs "BoxRec" rangā izlikts sestajā vietā smagsvaru konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/zhilei-...

     [+] [-]

, 2023-09-19 22:40, pirms 7 mēnešiem
Cik pamatots segums ir ķīniešu vecmeistara ambīcijām?

  +1 [+] [-]

, 2023-09-20 01:00, pirms 7 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Cik pamatots segums ir ķīniešu vecmeistara ambīcijām?
Ķīniešu vecmeistars sagādāja TKO Joe Joycam... Tam pašam kurš izslēdza DDD Daniel Dubois... Un pirms tā zaudējuma bija pamatots uzskats, ka Joe Joyce ir soli no AJ, Fury, Usyk līmeņa...
Stils viņam atļauj vēl pāris gadiņus darboties samērā augstā līmenī... nu teiksim tā - noteikti augstākā plauktā patreiz nekā Chisora. Problēmas viņš pilnīgi noteikti var sagādāt visiem.

     [+] [-]

, 2023-09-20 01:48, pirms 7 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Cik pamatots segums ir ķīniešu vecmeistara ambīcijām?
Mākoņu stumšana. Ne Usikam, ne Fjūrijam pat blakus nestāv. Vienīgie, daudz maz vērā ņemamie pretinieki bijuši Džoiss un Hrgovičs, kuram zaudēja. Dabūtu iekšās arī no Džošua. Un domāju, ka arī pat no Ruiza. Top5 smagsvars šobrīd varbūt ir, bet nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2023-09-20 10:02, pirms 7 mēnešiem
Skaidrs, paldies par info.

Paskatījos, bukmeikeri dod ap 50/50 cīņā ar Džoisu.

     [+] [-]

, 2023-09-21 19:39, pirms 7 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Cik pamatots segums ir ķīniešu vecmeistara ambīcijām?
Vecums ir paliels jau, bet spēks vēl ir daudz un ir pieredze. Fjūrijam klāt točna nestāv un tas ir aizņemts ar savu MMA bullshitu, Usiks var paņemt pretī kaut kad drīz, jo pats nesen sitās. Bet nu tur arī maz izredžu ķīnietim.

     [+] [-]

, 2023-09-24 10:54, pirms 7 mēnešiem
Spriežot pēc klusumā šajā dzeltenajā lapelē, tomēr neuzvarēja un nenostājās. Jeb cīņas vispār nebija

Tāpat kā UFC nekas ''nenotiek'' jau kuro nedēļu