Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: "Esmu resns kā cūka, izsalcis pēc sviestmaizes, nevis boksa"

Jānis Pārums

Fjūrijs: "Esmu resns kā cūka, izsalcis pēc sviestmaizes, nevis boksa"
Taisons Fjūrijs
Foto: DailyMail

Bijušais pasaules čempions boksā smagsvaros brits Taisons Fjūrijs (25-0, 18KO) izteicies, ka nezina, vai vēl kādreiz izies profesionālā boksa ringā.

Savulaik Fjūrija brālēns Hjūijs Fjūrijs izteicās, ka viņi dominēs smagsvaros, kā savulaik dominēja brāļi Kļičko, taču pagaidām šis apgalvojums ir tālu no realitātes. Lai arī 2015.gada nogalē Taisons Fjūrijs uzvarēja Vladimiru Kļičko, kopš tā laika viņš nav aizvadījis nevienu cīņu, iekuļoties vairākās likstās ar aizliegtām vielām.

Nupat, atbildot uz žurnālista jautājumu par to, vai iespējama viņa atgriešanās cīņa 23.septembrī, kad Hjūijs Fjūrijs cīnīsies pret Džozefu Pārkeru, Taisons atbildējis: "Nav komentāru. Ja es atgriezīšos, tad būs oficiāls paziņojums par manu atgriešanos, ja nē – tad uz redzēšanos. Jau divus gadus neesmu izgājis ringā, bet, lai nodarbotos ar boksu, vajag ļoti mīlēt šo sporta veidu un būt izsalkušam pēc panākumiem – tikai tā var kaut ko sasniegt. Nauda? Nekad neesmu nodarbojies ar boksu naudas dēļ."

"Esmu tikai otrais pasaules čempions vēsturē pēc Rokija Marčiano, kurš aizgājis neuzvarēts. Pieveicu bokseri, kuru neviens [desmit gadus] nespēja uzvarēt. Vai man vēl kaut kas ir jāpierāda? Ja vairs neatgriezīšos ringā, tik un tā varēs teikt, ka man bijusi veiksmīga karjera. Ja atgriezīšos, tad, lai atkal kļūtu par labāko. Vai esmu izsalcis pēc boksa šobrīd? Esmu resns kā cūka, šobrīd esmu izsalcis tikai pēc sviestmaizes," pajokoja Fjūrijs.

Izmantotie resursi:
Boxing News - Новости бокса

     [+] [-]

, 2017-07-19 06:51, pirms 7 gadiem
Taisons atbildējis?

     [+] [-]

, 2017-07-19 08:12, pirms 7 gadiem
vienam tkal nauda iet uz beigām....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja