Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Beljū: "Nožēloju, ka pēc cīņas apskāvu Heju, aizvien viņu uzskatu par pakaļu"

Jānis Pārums

Beljū: "Nožēloju, ka pēc cīņas apskāvu Heju, aizvien viņu uzskatu par pakaļu"
Deivids Hejs un Tonijs Beljū
Foto: AP/Scanpix

WBC goda čempions pirmajā smagajā svarā Tonijs Beljū (29-2-1, 19KO), izteicies, ka viņam aizvien ir pretīgi Deivida Heja (28-3, 26KO) izteikumi pirms abu cīņas. Tāpat viņš norādīja, ka nožēlo, ka pēc cīņas pretinieku apskāvis.

Šī gada martā Beljū 11.raundā pieveica Ahilleja cīpslas savainojumu guvušo Heju. Lai arī pirms cīņas abu starpā bija daudz aizvainojošas retorikas, pēc cīņas oponenti apskāvās. Šobrīd Beljū uzskata, ka tas bija lieki.

"Man aizvien ir pretīgi visi viņa izteikumi [pirms cīņas]. Nožēloju, ka pēc cīņas viņu apskāvu, taču šeit vajadzētu atcerēties, ka es apskāvu cilvēku, kurš palīdzēja nodrošināt manu bērnu nākotni. Tas bija pirmais, ko padomāju, kad biju viņu pieveicis," sacīja Beljū.

"Tobrīd nedomāju, ko viņš runāja vai darīja iepriekš," uzsvēra Beljū. "Ja es par to iedomātos, tad laikam atkal iesistu viņam. Es joprojām uzskatu, ka viņš ir pakaļa. Neuzskatu viņu par labu cilvēku, taču mēs divatā ringā visu noskaidrojām."

Lai gan Beljū ir WBC goda čempions pirmajā smagajā svarā (pilnvērtīgais WBC tituls pieder latvietim Mairim Briedim), cīņa ar Heju notika smagsvaros un šajā svara kategorijā viņš plāno palikt, ja vispār vēl cīnīsies. Kā vēsta boxingscene.com Beljū cer aizvadīt cīņu šī gada beigās un cīnīties par kādu no tituliem smagsvaros, iespējams, pret WBO čempionu Džozefu Pārkeru. Beljū norāda, ka karjeras laikā viņa ķermenis ir daudz cietis, taču šobrīd viņu motivē iespēja kļūt par čempionu smagsvaros, tāpēc viņš aizvien intensīvi trenējas.

Izmantotie resursi:
Boxing News, Results, Interviews and Video -...

     [+] [-]

, 2017-07-19 22:45, pirms 7 gadiem
Sakam kurinat intrigu revansa cinai..nauda tak bus laba

     [+] [-]

, 2017-07-20 00:47, pirms 7 gadiem
Jā, jā, noticēju Vispirms abi uztaisa teātri, nopelna lielo piķi, tagad cēliens nr2 (gatavošanās revanšam) - viens esot apvainojies