Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pasaules boksa supersērijas fināls norisināsies Saūda Arābijā

Andrejs Siliņš

Pasaules boksa supersērijas fināls norisināsies Saūda Arābijā
Mairis Briedis un Sandis Kleins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pasaules boksa supersērijas fināls nākamā gada maijā norisināsies Saūda Arābijas pilsētā Džidā, paredz šodien starp supersērijas organizatoriem un Saūda Arābijā bāzēto sporta mārketinga uzņēmumu "Sela Sport Company Limited".

Pie Sarkanās jūras esošajā Džidas pilsētā dzīvo ap 3,5 miljoniem iedzīvotāju. Lai tiktu līdz finālam, Mairim Briedim pusfinālā jāuzveic olimpiskais čempions Oleksandrs Usiks no Ukrainas, kurš savā ceturtdaļfinālā pieveica Marko Huku. Pagaidām zināms vien tas, ka cīņai jānorisinās janvārī, bet ne konkrēts datums, ne vieta pašlaik nav izziņota.

Otrā pusfinālā kubietis Juniers Dortikoss (pieveica krievu Dmitriju Kudrjašovu) tiksies ar vēl nenotikušā ceturtdaļfināla starp Muratu Gasijevu (Krievija) un Kšištofu Vlodarčiku (Polija) uzvarētāju. Cīņa norisināsies naktī uz svētdienu ASV pilsētā Ņūdžersijā.

Pasaules boksa supersērija tiek rīkota divās dažādās svara kategorijās - smagajā svarā un otrajā vidējā svarā. Kopējais balvu fonds abās kategorijās ir 50 miljoni dolāru. Tāpat uzvarētāji saņems Muhameda Ali vārdā nosauktu trofeju.

Izmantotie resursi:
World Boxing Super Series: Cruiserweight final...

     [+] [-]

, 2017-10-17 15:02, pirms 7 gadiem
Nauda laikam pāri visam.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-17 15:15, pirms 7 gadiem
Interesanti cik samaksāja.

Bet visiem ārzemniekiem neinteresanti - tur jau nevar ne alko, ne sievietes, ne kārtīgi nosvinēt

     [+] [-]

, 2017-10-17 15:21, pirms 7 gadiem
KOnkrēts datums dārgie SC autori ir zināms , pats Briedis teica radio SWH 2 oktobrī ka cīņa būs 20 Janvārī

Ta kā mostaties guļavas . šeit viens no avotiem kas apstiprina
Briedis ar Usiku cīnīsies 20. janvārī, bet līdz...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-17 15:35, pirms 7 gadiem
šis ir fināls! Briedis pusfinālā būs - daatums te esot zināms analfabēti swh blin

nevar alkoholu? klubos un viensīcas kluvi un tusiņi lielāki kā eiropā..

     [+] [-]

, 2017-10-17 18:44, pirms 7 gadiem
Man atkal liekas, ka vienā no intervijām pats Briedis teica, ka no sākuma bija paredzēts 20.janvārī, bet pēc tam esot pārcēluši uz 13.janvāri... Vēl teica, ka nezinot vai tas ir labi vai slikti, ka viņa dzimšanas dienā...

     [+] [-]

, 2017-10-22 11:32, pirms 7 gadiem
tikko beidzies macš starp Gasijevu un Vlodarčiku,un zināms ,ka Gasijeva un Dortikosa cīņa notiks arābos...šeit tiek ''bazūnēts ,ka tur notiks fināls ? par Brieža un Usika cīņu, joprojām ''miglā'',gan 20.janvāris,gan 13,tad galu galā kur un kad?vai tiešām mums Latvijā kautko normāli var dabūt zināt vai esam ''pakrēslis''

     [+] [-]

, 2017-10-22 11:44, pirms 7 gadiem
tgd.,atradu 3 februāri ? it kā UK (KAS TAS IR? Lielbritānija ,vai Ukraina.Pēc burtiem it kā apvienotā karaliste,kur ir mūsu jaunākās ziņas ???)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja