Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Briedis: "Dažiem patīk skaļi runāt, bet man ne. Es visu paveicu ringā"

Briedis: "Dažiem patīk skaļi runāt, bet man ne. Es visu paveicu ringā"
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas bokseris Mairis Briedis pēc brita Saimona Valilija sakaušanas trešajā raundā Liverpūlē sarunā ar Lielbritānijas medijiem atzina, ka cīņa nav izdevusies perfekta. Briedis arī nevēlējās veikt skaļus paziņojumus vai apņemšanos par paredzēto cīņu pret Toniju Beljū, norādot, ka savu “paziņojumu” veiks ringā.

“Jā, jūtos ļoti labi. Ar savu sniegumu par visiem 100% neesmu apmierināts, jo bija pāris lietiņas, kuram man vajadzētu uzlabot,” sacīja Mairis Briedis.

Briedim tika vaicāts arī par Liverpūlē notiekošā cīņu šova galveno maču starp Toniju Beljū un Bendžaminu Floresu. Briedis uzskatīja, ka, ja vien Floress neparādīs patiešām iespaidīgu sniegumu, Beljū uzvara ir praktiski garantēta. “Bet Floress ir sīksts čalis, viņš nodzina svaru, lai tiktu šajā svara kategorijā, viņš tādēļ arī bieži gāja pirtī. Ja es ieeju pirtī, tad nākamajā dienā esmu izslēdzies,” smējās Briedis.

“Ko es domāju par Toniju Beljū? Nezinu. Neesmu ar viņu runājis, nepazīstu viņu personiski,” noteica Briedis. “Mēs visi esam dažādi cilvēki – dažiem patīk daudz runāt, dažiem nē. Man nepatīk daudz runāt, tā vietā es savas labākās spējas parādu ringā. Es neizrādos preses konferencēs, jo gribu sevi pierādīt vispirms ringā un tad arī var sākt skaļi runāt preses konferencēs un ar jums (medijiem).”

Briedim arī tika uzdots konkrēts jautājums – vai viņš uzskata, ka spēj boksa mačā pieveikt WBC pirmā smagā svara (līdz 90.7kg) čempionu Beljū?

“Es par tādām lietām nerunāju pirms pašas cīņas. Tas tomēr ir bokss, un te ir jābūt uzmanīgam. Dažreiz jābūt gatavam riskēt, dažreiz jādomā ar galvu,” sacīja Briedis, izvairoties no konkrētas atbildes, taču apliecināja, ka mačs pret Beljū joprojām ir viņa plānos, un kā obligātais pretendents viņš vēlēsies savu iespēju izmantot līdz nākamā gada martam.

Savukārt Brieža šodien pieveiktais Saimons Valilijs pēc cīņas sociālajā tīklā “Twitter” ierakstīja, ka gluži vienkārši nācies piekāpties labākam bokserim. “Spēkoties ringā ar pasaules ranga otro numuru ir lieliska pieredze. Es atgriezīšos vēl spēcīgāks un kāpšu uz augšu,” solīja Valilijs.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=kNA...
https://twitter.com/SimonVallily/st...


, 2016-10-15 23:21, pirms 8 gadiem
Briedim jautāja nevis vai viņš var pieveikt bet gan izslēgt
, 2016-10-15 23:23, pirms 8 gadiem
Patīk, ka Briedis nav tāds balamute, kā lielākā daļa, kas bezjēgā mētājas ar vārdiem un pēc cīņas pēkšņi sāk respektēt pretinieku vai vnk ablomijas. Protams, vajag publicitāti un reklamēt cīņu, bet kāds prieks būt bez goda un vēl tikt stipri sakautam
, 2016-10-15 23:31, pirms 8 gadiem
Boksa pasaulē daudzi pirms cīņām mētājas ar skaļiem vārdiem, bet Briedis nav no tādiem, un tas man ļoti patīk. Tas pierāda, ka viņš apzinās savu vērtību bez liekas muldēšanas, tajā pašā laikā nenoniecinot arī pretinieku, ar ko daudz grēko citi, bieži vien ne tie labākie bokseri.
, 2016-10-15 23:33, pirms 8 gadiem
Nu, tāpēc jau nevar tik ilgi piedabūt Beljū pie cīņas...tā tāda goda lieta, kas pataisīta par mārketinga triku - ja gribi cīnīties ar čempionu, tad publiski ir jāapvaino viņš - tad čempionam nevar neatbildēt...a tagad - piedodiet, atvainojiet, bet vai čempiona kungs nevēlas ar mani paboksēties?...būtu uzreiz nosaucis Beljū par pedi*u un šovakar jau cīnītos par titulu...a tagad līdz martam gaidi...pa pusgadu viss kaut kas var notikties un atkal cīņas nebūs..
, 2016-10-15 23:35, pirms 8 gadiem
denebs rakstīja: Boksa pasaulē daudzi pirms cīņām mētājas ar skaļiem vārdiem, bet Briedis nav no tādiem, un tas man ļoti patīk. Tas pierāda, ka viņš apzinās savu vērtību bez liekas muldēšanas, tajā pašā laikā nenoniecinot arī pretinieku, ar ko daudz grēko citi, bieži vien ne tie labākie bokseri.
Dabūsi pa purnu, do kontaktus!
, 2016-10-15 23:42, pirms 8 gadiem
Pirms 3,4 gadiem daudzi te runāja, ka no Maira nekas nebūs,tagad kad viņš ir slavas augstumos tāpat atrodas cilvēki kas Mairi noliks par to, ka viņš neplātās ar vārdiem
, 2016-10-15 23:43, pirms 8 gadiem
Latvijas Rokijs! Cīnās kā tīģeris un pierāda ar darbiem nevis vārdiem!
, 2016-10-15 23:50, pirms 8 gadiem
Sc.com ir apsmiekls. Te pat nav iespējas share on fb, twitter utt., pat muļķim skaidrs, kur attīstīties, bet ko gan var gaidīt no agrākā komentāru "Eksperta" Siliņa kunga.
, 2016-10-15 23:52, pirms 8 gadiem
Un šo gadu laikā jau varēja arī mobilajai versijai uzlikt iespēju atbildēt, un es pat nerunāju par tādu tehnoloģiju supersasniegumu kā mobilā aplikācija
, 2016-10-16 00:24, pirms 8 gadiem
Piigoznis rakstīja: Dabūsi pa purnu, do kontaktus!
Iespraud pirkstus rozetē, dabūsi voltus!
, 2016-10-16 00:24, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Un šo gadu laikā jau varēja arī mobilajai versijai uzlikt iespēju atbildēt, un es pat nerunāju par tādu tehnoloģiju supersasniegumu kā mobilā aplikācija
Par to 100% piekrītu!!!
, 2016-10-16 01:42, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Sc.com ir apsmiekls. Te pat nav iespējas share on fb, twitter utt., pat muļķim skaidrs, kur attīstīties, bet ko gan var gaidīt no agrākā komentāru "Eksperta" Siliņa kunga.
Tas, ka tev acis nerāda nenozīmē, ka nav tāda iespēja. Izguli dzērumu un mož ieraudzīsi iespēju nošērot 5 vietās.
, 2016-10-16 07:46, pirms 8 gadiem
denebs rakstīja: Boksa pasaulē daudzi pirms cīņām mētājas ar skaļiem vārdiem, bet Briedis nav no tādiem, un tas man ļoti patīk. Tas pierāda, ka viņš apzinās savu vērtību bez liekas muldēšanas, tajā pašā laikā nenoniecinot arī pretinieku, ar ko daudz grēko citi, bieži vien ne tie labākie bokseri.
un seit mes braucam auzas ... nevienu neinterese bokseris kurs visus noslana, it ipasi ja vins ir no Latvijas... visi cepjas par tiem debilajiem gajeiniem intervijas, par to sovu ko vinji muld ... ar to klusesanu Briedis nekur ari nebus,,, ja tur ari vinja pro-mouteriem ir jastrada bet ar so stilu vins nekur netiks ... diemzel...tadel ari nav tur kur vinam butu jabut! esmu par Briedi , bet esmu ari realists ...
, 2016-10-16 08:00, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Nu, tāpēc jau nevar tik ilgi piedabūt Beljū pie cīņas...tā tāda goda lieta, kas pataisīta par mārketinga triku - ja gribi cīnīties ar čempionu, tad publiski ir jāapvaino viņš - tad čempionam nevar neatbildēt...a tagad - piedodiet, atvainojiet, bet vai čempiona kungs nevēlas ar mani paboksēties?...būtu uzreiz nosaucis Beljū par pedi*u un šovakar jau cīnītos par titulu...a tagad līdz martam gaidi...pa pusgadu viss kaut kas var notikties un atkal cīņas nebūs..
100% piekrītu. Vakar boksējās vienā arēnā ar bellew, pēc bellew cīņas vajadzēja iziet un publiski nosaukt viņu par mīksto, tad arī cīņa būtu. Ā tagad čau, varam arī nesagaidīt.
, 2016-10-16 10:46, pirms 8 gadiem
Vnk RESPECT !!!
, 2016-10-16 12:22, pirms 8 gadiem
nekur nav info par vakardienas galveno cīņu! https://www.youtube.com/watch?v=CP9...
Briedim ir labas izredzes!
, 2016-10-16 13:09, pirms 8 gadiem
Pirmais raunds bija nekāds, bet Mairim pietika ar to pašu pirmo raundu, lai atkostu savu pretinieku. Pirms trīs gadiem kāds mans draugs, kurš īpaši neorjentejās boksā, jautāja manas domas par M. Breidi. Es viņam teicu, ka, lai atcerās manus vārdus: Mairis divu, trīs gadu laikā būs pasaules top 5 sava svara bokseris. Nu ar lepnumu varu pateikt, ka tas ir noticis un man par Briedi ir nenormāls prieks un lepnums!!!
, 2016-10-16 15:37, pirms 8 gadiem
prieksnieksmk2 rakstīja: un seit mes braucam auzas ... nevienu neinterese bokseris kurs visus noslana, it ipasi ja vins ir no Latvijas... visi cepjas par tiem debilajiem gajeiniem intervijas, par to sovu ko vinji muld ... ar to klusesanu Briedis nekur ari nebus,,, ja tur ari vinja pro-mouteriem ir jastrada bet ar so stilu vins nekur netiks ... diemzel...tadel ari nav tur kur vinam butu jabut! esmu par Briedi , bet esmu ari realists ...
mazliet muļķības sanāk sarunāt. Mairis jau ir ticis līdz tam līmenim, kad viņu vairs nevar ignorēt. Viņš ir obligātais pretendents un tur neko nevar padarīt. Netrūkst arī citu bokseru un cīņas sportistu, kuri nelielās pirms katras cīņas, bet pierāda visu ar saviem darbiem. Jā viņi nav tik izcili šovmeņi, bet kamēr sevi pierāda ar darbiem, tikmēr ar viņiem visi rēķinās.
, 2016-10-16 16:47, pirms 8 gadiem
prieksnieksmk2 rakstīja: un seit mes braucam auzas ... nevienu neinterese bokseris kurs visus noslana, it ipasi ja vins ir no Latvijas... visi cepjas par tiem debilajiem gajeiniem intervijas, par to sovu ko vinji muld ... ar to klusesanu Briedis nekur ari nebus,,, ja tur ari vinja pro-mouteriem ir jastrada bet ar so stilu vins nekur netiks ... diemzel...tadel ari nav tur kur vinam butu jabut! esmu par Briedi , bet esmu ari realists ...
Tās nu gan ir muļķības. Ne jau liela muldēšana nodrošinās iespējas cīnīties. Briedis jau pašlaik ir daudz sasniedzis, viņu vairs nevar ignorēt. Turklāt ne jau tikai viņš nav muldoņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.