Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins zaudē jau pirmajā olimpiskās atlases cīņā

Ints Megnis
Ints Megnis

Grišuņins zaudē jau pirmajā olimpiskās atlases cīņā
Nikolajs Grišuņins. Foto: EmpireSport

Divkārtējais Eiropas bronzas medaļnieks boksā Nikolajs Grišuņins svētdien Londonā zaudēja jau pirmajā Tokijas olimpisko spēļu Eiropas zonas atlases turnīra cīņā svara kategorijā līdz 91 kilogramam.

Trīsdesmit piecus gadus vecais Grišuņins pirmajā kārtā tikās ar francūzi Vilfrēdu Florentēnu, kuram piekāpās pēc punktiem.

Cīņa sākās aktīvi, bet pirmajā raundā visi tiesneši uzvaru piešķīra francūzim, turklāt tāds pats rezultāts bija arī otrajā raundā. Trešajā trīsminūtē Grišuņinam neko izmainīt neizdevās, turklāt arī tajā visi tiesneši uzvaru deva ventspilnieka pretiniekam un Latvijas sportists piedzīvoja zaudējumu ar 0-5.

Ja ventspilniekam būtu izdosies uzveikt jauno francūzi, nākamajā kārtā viņš tiktos ar pērnā gada Eiropas un pasaules čempionu Musu Gadžimagomedovu, kurš astotdaļfinālu sasniedza veiksmīgas izlozes rezultātā bez cīņas. Eiropas zonas atlases turnīrā svara kategorijā līdz 91 kilogramam par olimpiskajām ceļazīmēm spēkojas divdesmit seši bokseri, bet kāroto biļeti uz Tokiju iegūs tikai tie, kuri iekļūs pirmajā četriniekā.

Latvija būs pārstāvēta arī dāmu turnīrā, svara kategorijā līdz 57 kilogramiem ringā kāpjot Amandai Millerei un pirmajā duelī otrdien tiekoties ar horvātieti Nikolinu Čačiču, kura ir 2018. gada pasaules jaunatnes čempionāta sudraba ieguvēja un 2019. gada Eiropas jaunatnes vicečempione. Londonas turnīrā šajā svara kategorijā tiks sadalītas pat sešas ceļazīmes, tomēr, ja Millere piedalīsies šajā cīņā, viņai ar savu komandu vismaz mēnesi nebūs iespējams atgriezties dzimtenē.

Ja Londona latviešiem būs neveiksmīga, mūsu bokseriem paliks iespēja piedalīties pasaules olimpiskās atlases turnīrā, kas no 13. - 24.maijam notiks Parīzē. Tur, lai iegūtu kārotās ceļazīmes vajadzēs iekļūt pirmajā četriniekā.

     [+] [-]

, 2020-03-15 18:31, pirms 4 gadiem
Nabags. Ielīda nabagu sabiedrībā Lnk boxing un salūza..

     [+] [-]

, 2020-03-15 23:23, pirms 4 gadiem
Negaidīts rezultāts! Olimpiādē būs jāskatās pavTv

     [+] [-]

, 2020-03-16 13:08, pirms 4 gadiem
Kaut ko esmu palaidis garām laikam, vai tad pro bokseri drīkst piedalīties olimpiādē?

     [+] [-]

, 2020-03-16 17:38, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Negaidīts rezultāts! Olimpiādē būs jāskatās pavTv
Nē nu kāpēc negaidīts. Viņš jau profos ir pacīnījies, pieradis pie 8- 10 raundiem, bet olimpiādē ir stipri mazāk plus citi cimdi, nevar izturēt to sprintu.

Polis Masternaks gan pirmo cīņu uzvarēja, bet paskatīsimies kas būs tālāk.

     [+] [-]

, 2020-03-20 15:35, pirms 4 gadiem
pat nav pielikti rekordi pie bokseru vardiem