Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

ESPN: Džošua un Vailders varētu aizvadīt savstarpējo cīņu nākamā gada martā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: Džošua un Vailders varētu aizvadīt savstarpējo cīņu nākamā gada martā
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

ESPN vēsta, ka par savstarpējas cīņas aizvadīšanu nākamā gada martā vienojušies smagsvari Entonijs Džošua un Deontejs Vailders. Lai cīņu notiktu, abiem gan jāuzvar un jāiztiek bez savainojumiem 23. decembra boksa vakarā, attiecīgi cīnoties pret Oto Valīnu un Džozefu Pārkeru.

ESPN ziņo, ka nākamā gada martā savstarpēju boksa cīņu aizvadīs divi bijušie smagsvara čempioni - Entonijs Džošua un Deontejs Vailders. Sagaidāms, ka abu cīņa nākamā gada 9. martā notiks Saūda Arābijā.

Puses ir vienojušās par naudas sadali, taču, lai notiktu cīņu, abiem ir jāuzvar un jāiztiek bez savainojumiem gaidāmajās cīņās 23. decembra boksa cīņu vakarā. Džošua tā laikā gaidāma cīņa pret zviedru Oto Valīnu, kam tikai viens zaudējums karjerā, bet Vailderam paredzēta spēkošanās pret Džozefu Pārkeru (33-3).

''Viens no iemesliem, kāpēc abi piedalās šajā boksa šovā, ir, lai sagatavotos abu savstarpējai cīņai. Līgumi parakstīti vēl nav, taču sarunas turpinas. Visi vēlamies šo cīņu padarīt par realitāti,'' ESPN pauda Džošua promouters Edijs Hērns.

Karjeras laikā Vailders uzvarējis 43 no 46 cīņām, bet Džošua ir 26 uzvaras 29 cīņās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2023-12-14 13:17, pirms 5 mēnešiem
Patīk tie termiņi boksā- kādus 3 gadus mēģina vienoties, pēc tam nozīmē cīņu vēl pēc pusgada, pēc tam vēl pāris reizes pa gadu pārceļ.

     [+] [-]

, 2023-12-14 16:09, pirms 5 mēnešiem
fantomas rakstīja: Patīk tie termiņi boksā- kādus 3 gadus mēģina vienoties, pēc tam nozīmē cīņu vēl pēc pusgada, pēc tam vēl pāris reizes pa gadu pārceļ.
viens no otra raustās un tapēc nesteidzās...
Usiks neraustās, tapēc visu laiku piekrīt nosacījumiem...

     [+] [-]

, 2023-12-16 12:03, pirms 5 mēnešiem
Vakar Džeiks Pauls nokautēja pretinieku pirmajā raundā

teliņ, tavs iznāciens, sāc apd!rst Briedi tagad, lupata

     [+] [-]

, 2023-12-16 12:06, pirms 5 mēnešiem
UFC arī "nekas nenotiek" jau kuro nedēļu

Kovingtons