Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vilcāns pret Bulmeistaru: cīņa par Latvijas čempiona titulu 7. oktobrī

Rolands Eliņš

Vilcāns pret Bulmeistaru: cīņa par Latvijas čempiona titulu 7. oktobrī
Cīņas plakāts. Foto: TonyBet Fight Night

Oficiāli izziņots boksa cīņu šovs "TonyBet Fight Night", kas norisināsies Arēnā Rīga 7. oktobrī un kura galvenā cīņa būs Ralfa Vilcāna un Kristapa Bulmeistara tikšanās ringā cīņā par Latvijas čempiona titulu.

Gan Ralfs Vilcāns, gan Kristaps Bulmeistars šovasar piedzīvoja savas karjeras pirmos zaudējumus. Vilcāns (15-1) Dānijā pēc punktiem piekāpās Jakobam Bankam, kamēr Bulmeistars (11-1) Polijā pēc punktiem zaudēja Karolam Velteram. Tagad viņi sacentīsies savā starpā Rīgā.

Vilcāna un Bulmeistara potenciālā cīņa "LNK Boxing" plānos bija pagājušajā gadā, un šie plāni nonāca realitātē šovasar, savukārt šonedēļ cīņa izziņota oficiāli. Tāpat oficiāli noteikta tās likme - Latvijas čempiona tituls otrajā vidējā svarā.
Vilcāns vēl februārī cīnījās pussmagajā svarā, taču viņš pauda savu apņēmību būt gatavam cīņās abās svara
kategorijās. Viņš šobrīd izlikts 146. vietā pasaulē otrā vidējā svara divīzijā. Savukārt Bulmeistars savu cīņu vasarā aizvadīja vidējā svara kategorijā, proti, vienu kategoriju zemāk, attiecīgi šobrīd viņš izlikts šajā divīzijā, kur ieņem 193. vietu pasaules rangā "BoxRec" versijā.

7. oktobra cīņu šovā notiks arī cīņa par IBA "Intercontinental" čempiona titulu, uz ko pretendēs Ukrainas bokseris Bogdans Soboļs (15-0) un Nikaragvas sportists Roberto Ariazi (19-8). Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Soboļs pārcēlās uz Latviju un noslēdzis līgumu ar "LNK Boxing".

Sacensību rīkotāji izziņojuši arī Milana Volkova un Jura Zundovska savstarpēju cīņu, kā arī sola Emīla Špīsa iziešanu ringā. Latvijas auditorijas priekšā cīņa gaidāma kikbokserim Zauram Džavadovam, un kopumā paredzētas trīs kikboksa cīņas, kā arī MMA cīņa ar Hasana Mežieva piedalīšanos.