Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko: "Vladimirs jau sen ir pats sev treneris"

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko: "Vladimirs jau sen ir pats sev treneris"
Vladimirs Kļičko un Džonatans Benks
Foto: bild.de

WBC pasaules smagsvaru čempions boksā un Ukrainas parlamenta deputāts Vitālijs Kļičko (44-2, 40KO) uzskata, ka viņa brālim Vladimiram Kļičko (59-3, 50KO) šobrīd nav vajadzības pēc slavena trenera.

Jāatgādina, ka oktobra beigās 68 gadu vecumā nomira Vladimira ilggadējais treneris, leģendārais boksa slavas zāles pārstāvis Emanuels Stjuards, bet cīņā pret Mariušu Vahu Vladimiru vadīja viņa treniņu partneris Džonatans Benkss.

"Uzskatu, ka Džonatana Benksa nozīmēšana par galvenā trenera pienākumu izpildītāju bija pilnīgi pareiza. Tas ir Stjuarda audzēknis, viņš turpina uzņemto kursu. Šobrīd nav nekādas vajadzības kaut ko mainīt," sacīja Vitālijs.

Krievu boksera Aleksandra Povetkina menedžeris Vladimirs Hrjunovs iepriekš izteicās, ka Benkss kā treneris nav tas līmenis, kas vajadzīgs Vladimiram. Vitālijs uz to atbildēja šādi: "Redziet, Vladimirs Kļičko jau sen ir tajā līmenī, kad pats sev ir gan eksperts, gan treneris. Viņam drīzāk vajadzīgs palīgs nevis stingra roka, kura vairāk prasās jauniem un nepieredzējušiem bokseriem."

Izmantotie resursi:
Новости России и мира - Новостной портал...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-13 17:03, pirms 11 gadiem
žirga rakstīja: A ko briedis necinijās ?Kas Sc nevar noskaidroot vai ????
Retorisks jautājums, uz kuru pats esi radis atbildi to uzdodot!