Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua iespaidīgi nokautē Heleniusu, nākamo cīņu vēlas pret Vailderu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džošua iespaidīgi nokautē Heleniusu, nākamo cīņu vēlas pret Vailderu
Entonijs Džošua pēc Roberta Heleniusa nokauta. Foto: Reuters/Scanpix

Londonas O2 arēnā sestdienas vēlā vakarā uzvaru boksa cīņā izcīnīja smagsvars Entonijs Džošua, kurš pēc bikla sākuma septītajā raundā nokautēja somu Robertu Heleniusu. Par savu nākamo mērķa pretinieku britu boksera nometne izvēlējusies Deonteju Vailderu.

Otro uzvaru pēc kārtas boksa ringā sestdienas vēlā vakarā izcīnīja brits Entonijs Džošua, kurš septītajā raundā nokautēja somu Robertu Heleniusu. Sākotnēji Džošua bija paredzēta cīņa pret Dilianu Vaitu, taču viņš neizturēja dopinga testu, un vietā nāca Heleniuss, kurš līdz šim karjeras laikā bija uzvarējis 32 no 36 cīņām.

Pirmajos raundos Džošua bija sava ritma meklējumos. Ar asākiem sitieniem viņš izcēlās ceturtajā raundā, bet piektajā jau Heleniuss bija tas, kurš spēja atbildēt, tādējādi rodot lielāku pārliecību pār saviem spēkiem. Cīņa noslēdzās septītajā raundā. Tajā Džošua ar spēcīgu sitienu nokautēja pretinieku, kuram bija nepieciešams laiks, lai vēlāk varētu piecelties.

''Šovakar paveicu savu darbu,'' pēc cīņas teica Džošua, kura nākamais pretinieks jau 2024. gada janvārī varētu potenciāli būt Deontejs Vailders. Bokseris daudz gan šo iespējamību nekomentēja, viņa vietā to darot promouterim Edijam Hērnam. ''Ceram, ka tagad šī cīņa ir nenovēršama. Tāpēc sākumā gribējām Vaitu. Ja viņš iesitīs Vailderam pa zodu, cīņa būs beigusies. Stāsts ir tikai par Entoniju Džošua, kurš britu boksam devis ļoti daudz.''

Šī bija Džošua 29. cīņa karjerā, no kurām viņš uzvarējis 26. Citās trijās cīņās britu bokseris ir piedzīvojis zaudējumu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/66...

  +1 [+] [-]

, 2023-08-13 09:04, pirms 9 mēnešiem
No šī rakursa gan izskatās pēc iestudēta teātra.

Kādu honorāru dabūja soms?

  +2 [+] [-]

, 2023-08-13 09:08, pirms 9 mēnešiem
tur jau tad vajadzeetu skatiities visu ciinju, jo no shiis epizodes izskataas, ka vinji tur vnk staav uz vietas ar pedejiem speekiem. Usiks tak sen jau buutu aizbeedzis no taada sitiena ....

     [+] [-]

, 2023-08-13 10:06, pirms 9 mēnešiem
iestudējums naudas pelnīšanai.

     [+] [-]

, 2023-08-13 10:10, pirms 9 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: No šī rakursa gan izskatās pēc iestudēta teātra.

Kādu honorāru dabūja soms?
Latvieši teiktu, nokrita kā pelavu maiss. Šādā līmeni šādi krist nevajadzētu. |Bet ok, no malas viegli teikt. Ja šādi dabū pa muti.

     [+] [-]

, 2023-08-13 12:16, pirms 9 mēnešiem
Kā tad, jo augstāks līmenis, jo mazāk krīt.
Un pašā augstākajā līmenī nekrīt vispār.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-13 13:18, pirms 9 mēnešiem
Boksā ir gudri bokseri un ir koki kurus viegli noskaldit. Briedis bija gudrs bokseris tāpēc viņš nekad nav piedzīvojis nokautu.

     [+] [-]

, 2023-08-13 16:34, pirms 9 mēnešiem
Skatījos visu cīņu, arī undercardus( Fisher varētu būt interesants frukts pēc pāris gadiem). Liels respect Heleniusam: 39 gadi, bet priekšējā roka viņam bija smaga un gana ātra, labi ritmu lauza - vnk it is what it is - vecums, cīņa iepriekšējā nedēļā un ap sesto raundu jau sāka izskatīties paguris. Bet pat šajā vecumā viņš vēl varētu radīt daudz problēmu lielākajai daļai HW divīzijā!
Liels respect AJ arī - cieņas izrādīšana pēc cīņas un labi vārdi, jo būtībā Helenius izglāba visu pasākumu, pēc Dilana Wada provēm...
Kopumā Tas kas gatavojas gada beigās, vai janvārī - AJ v Wilder - esmu 100% AJ pusē! Šādus bokserus vajag divīzijā, kas cīnās ar labākajiem, cīnās pēc iespējas biežāk un ir vnk normāli cilvēki ārpus ringa. Wilder un Fury var iet taisīt Netflix seriālus!

     [+] [-]

, 2023-08-13 16:39, pirms 9 mēnešiem
btw spirtacentram viela pārdomām... Entonijs rakstās Anthony. Latviski tiek lietota fonētiskā izruna. Ja Anthony būtu no ASV, tad es saprotu kādēļ Jūs rakstītu Entonijs, tomēr UK english nesaka Entonī! Aentonī ar diezgan lielu uzsvaru uz "A" Un iesaku atcerēties, ka angļu valoda nāk no UK nevis ASV!

     [+] [-]

, 2023-08-16 10:58, pirms 9 mēnešiem
Chisora ari bokseejaas...gruuti rakstu uzdrukaat? Baigi daudz tada limena boki notiek regulari?

     [+] [-]

, 2023-08-19 12:17, pirms 8 mēnešiem
LUKA GOAT MVP rakstīja: Boksā ir gudri bokseri un ir koki kurus viegli noskaldit. Briedis bija gudrs bokseris tāpēc viņš nekad nav piedzīvojis nokautu.
Briedis nav piedzīvojis pat nokdaunu.
Tāpēc atliek tikai pabrīnīties, kādu purgu reizēm nes pastalnieki- Briedim galva esot atsista un naudas vairs nav