Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua un Vailders vienojušies par cīņu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džošua un Vailders vienojušies par cīņu
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Slavenais boksa promouters Edijs Hērns atklājis, ka Entonijs Džošua un Deontejs Vailders vienojušies par cīņu, taču pagaidām nav parakstīti dokumenti. Ja tas nenotiks tuvākajā laikā, Džošua varētu meklēt citu pretinieku.

Edijs Hērns pauda, ka vienošanās panākta par finansiālās atlīdzības sadalījumu un citām detaļām. "Gaidām, kad tiks parakstīts oficiāls līgums, bet neesam gatavi gaidīt mūžīgi," pauda Hērns, kurš pārstāvējis Entonija Džošua intereses kopš 2013. gada, kad brits debitēja profesionālajā boksā.

Džošua un Vaildera iespējamās cīņas sakarā piesaukti decembris un Saūda Arābija, tomēr promouters norādīja, ka norises vieta varētu būt cita.

Ja tuvākajā laikā netiks parakstīti dokumenti, Hērns pieļāva iespēju, ka Džošua varētu spēkoties pret Taisonu Fjūriju vai vēlreiz tikties pret Endiju Ruisu.

33 gadus vecais Džošua šogad pieveicis Džermeinu Frenklinu un Robertu Heleniusu, atgriežoties ringā pēc diviem zaudējumiem pret Oleksandru Usiku.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/66...

     [+] [-]

, 2023-09-11 14:38, pirms 8 mēnešiem
Joshua pedejas divas cinjas pec amatiera izskatijas, domaju Wilders panems

     [+] [-]

, 2023-09-12 22:51, pirms 8 mēnešiem
Šeit, kā jau dzeltenajai avīzei pieņemts, ir iecepts pilnīgs murgs.

Kaut kādi dokumenti neesot parakstīti Vai tik nav runa par līgumu.

Labi, savā starpā cīnīties viņi taisās, taču ne šogad. Bet pirms katrs no viņiem plāno aizvadīt vēl pa cīņai, tas gan šogad. Iespējamās lokācijas -Lasvegasa vai Vemblija stadions Londonā. Nākamais pavasaris. Te, protams, kaut kas sagrozīts un apgraizīts

Nu, tas tā īsi. Slavenais promoters

Nez pēc kādas skalas luņu centram promoters kļūst "slavenais"..?