Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks pret Fjūriju cer cīnīties februārī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Usiks pret Fjūriju cer cīnīties februārī
Oleksandrs Usiks. Foto: Piotr Duszczyk / Boxingphotos.pl

Ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks, kurš aizvada treniņnometni Valensijā, izteicis cerību, ka duelis pret Taisonu Fjūriju par smagsvaru titulu apvienošanu varētu norisināties februārī Saūda Arābijā.

Iepriekš tika plānots, ka Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs varētu tikties 23. decembrī, tomēr vecais datums paslaucīts zem galda. Promouteris Frenks Vorens izteicies, ka Fjūrijam nepieciešamas vismaz astoņas nedēļas, lai atgūtos pēc sarežģītās uzvaras pret Fensisu Nganū, bijušo UFC cīkstoni un boksa debitantu.

"Man ļoti patiktu, ka cīņa notiktu februārī. Esmu gatavs cīnīties 23. decembrī, bet, ņemot vērā, ka Fjūrijam ir savainojumi pēc iepriekšējās cīņas, pēc nokdauna, datums droši vien tiks pārcelts uz nākamo gadu," teica Usiks.

"Varu vairāk laika veltīt tehnikai," Usiks norādīja, ka cīņas pārcelšana uz vēlāku laiku viņu neietekmēs. "Nekas jau nemainās, man vienkārši ir vairāk laika un vairāk uzdevumu, tas arī viss. Domāju par sevi, savu komandu, savu ģimeni. Nedomāju par pretinieku."

Ja cīņa notiks, tad tā būs pirmā reize kopš 1999. gada, kad boksā ir neapstrīdams smagsvaru čempions. Pirms 24 gadiem tas bija pa spēkam Lenoksam Lūisam.

Usiks ir čempions WBA, IBF, WBO un IBO versijās, kamēr britam Fjūrijam ir WBC josta.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/67...

  +1 [+] [-]

, 2023-11-08 18:00, pirms pusgada
Cik var ņemties, tak nebūs tās cīņas.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-08 18:16, pirms pusgada
Cerība mirst pēdējā. Gaidām kārtējo Fjūrija atrunu, lai nolēktu no cīņas. Tomēr gribēs beigt karjeru nezaudējis.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-08 18:30, pirms pusgada
Kamēr neredzēšu abus ringā nenoticēšu 😀

     [+] [-]

, 2023-11-08 19:19, pirms pusgada
Kā jau teicu, februāris šķiet normālāks laiks, maybe pat marts.

     [+] [-]

, 2023-11-09 16:58, pirms pusgada
Usiks nevis kaut ko cer, bet gatavojas cīņai, kura plānojas uz februāri. Par to pasaules mediji runā jau nedēļas divas, bet luņu centrs tikai tagad skribelē, ka cer

Cīņas pārcelšana nevis neko neietekmēs, bet dos vairāk laika piestrādāt pie tehnikas un morāli sagatavoties

Tā ir, kad blondīnes tiek pie rakstīšanas