Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Bukmeikeri par favorītu uzskata Usiku, bet es neesmu tik drošs"

Agris Suveizda

Briedis: "Bukmeikeri par favorītu uzskata Usiku, bet es neesmu tik drošs"
Mairis Briedis
Foto: Kaspars Krafts/f64

Jau rītvakar Vācijas galvaspilsētā Berlīnē norisināsies Supersērijas pirmais ceturtdaļfināls pirmā smagā svara kategorijā, kurā cīkstēsies mājinieks Marko Huks un viens no galvenajiem favorītiem Oleksandrs Usiks. Supersērija savā mājaslapā piedāvā bokseru prognozes pirms šīs cīņas.

"Ja Marko Huks var atrast savu labāko Marko Huka versiju, tad viņš var pieveikt Usiku," mājaslapā citēts latvietis Mairis Briedis, kurš šā gada aprīlī pats sakāva bosniešu izcelsmes vācu bokseri Huku. "Bukmeikeri par favorītu uzskata Usiku, taču es neesmu tik drošs. Ja Huks var cīņu padarīt netīru, tad Usikam būs grūti cīnīties."

Briedis 30. septembrī Rīgā cīnīsies ar Maiku Peresu, un savas domas izteica arī viņš: "Domāju, ka Huks kļūs par cīņas uzvarētāju. Viņš ir spēcīgs un ļoti pieredzējis. Ir grūti prognozēt šo cīņu, taču manas domas ir tādas, ka Huks tajā uzvarēs." Komentāros dalījās arī Peresa tautietis Junjers Dortikoss: "Usiks ir olimpiskais čempions, un arī Huks ir lielisks čempions. Ja Huks spēs parādīt savu labāko sniegumu, cilvēki redzēs lielisku cīņu. Uzvarēs labākais."

Tikmēr gan Kšištofs Vlodarčiks, gan Dmitrijs Kudrjašovs liek uz ukraiņu bokseri. "Domāju, ka Usiks uzvarēs, bet tas nebūs viegli. Hukam ir bīstami sitieni, kas var ievainot jebkuru, tā ka Usikam ir jābūt uzmanīgam. Tomēr domāju, ka viņam pietiek pieredzes, lai uzvarētu," sacīja polis. "Domāju, ka Usiks uzvarēs, bet, ja Huks ir gatavs cīkstēties tā, kā viņš to darīja savās labākajās dienās, tad mūs sagaida aizraujoša cīņa," piebilda krievu bokseris.

"Ir viegli paredzēt cīņas iznākumu, ja kāds no bokseriem ir acīmredzami stiprāks, taču Supersērijā nav skaidru favorītu. Un tas attiecas arī uz Usika un Huka cīņu," domā Murats Gasijevs. "Visi zina, ka Usiks ir olimpiskais čempions, ļoti ātrs un prasmīgs bokseris. Tādēļ daudzi paredz viņa uzvaru. Taču es pirms vairākiem gadiem sparingoju ar Huku un zinu, cik stiprs viņš ir. Gan fiziski, gan mentāli. Un, ja domājat, ka viņš vienkārši ļaus Usikam uzvarēt, tad jūs rūgti maldāties. Domāju, ka izredzes ir 55-45 Usika labā un ka viņam būs smagi jāstrādā, lai uzvarētu."

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...

  -4 [+] [-]

, 2017-09-08 19:02, pirms 7 gadiem
Muļķības, Huks būs gar zemi 6. raundā

  +3 [+] [-]

, 2017-09-08 19:06, pirms 7 gadiem
bus interesanti,ceru uz Huku,bet Usyks ja maule ir labs

     [+] [-]

, 2017-09-08 19:19, pirms 7 gadiem
Gruuti spriest. Abi liidziigaa vecumaa, liidziigaa augumaa bet Hukam ir daudz vairaak aizvadiitu cīņu, lielaaka pieredze tieši cīņās(12 Usika ciinas pret 45 Huka ciinaam), bet protams Huks vairs nav tas kas agraak. Bet nu gribeetos redzeet Huku guļot

  +3 [+] [-]

, 2017-09-08 19:29, pirms 7 gadiem
Vienalga kaa bet domaaju ka Usiks uzvarees

  -1 [+] [-]

, 2017-09-10 10:11, pirms 7 gadiem
Usiks no Huka uztaisīs karbonādi 10 raundos

  +2 [+] [-]

, 2017-09-15 12:17, pirms 7 gadiem
rreinis rakstīja: Usiks no Huka uztaisīs karbonādi 10 raundos
Pēc cīņas jau to visi zināja