Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers vecākais: "Dēls atgriezīsies boksā pavisam drīz"

Jānis Pārums

Meivezers vecākais: "Dēls atgriezīsies boksā pavisam drīz"
Floids Meivezers vecākais
Foto: AFP

Slavenā amerikāņu boksera , bijušā WBC pasaules čempiona svarā līdz 66.7 kg Floida Meivezera (39-0, 25KO) jaunākā tēvs Floids Meivezers paudis pārliecību, ka viņa dēls jau tuvākajā laikā atgriezīsies boksā, jo jau šobrīd viņš meklē sev pretinieku.

"Esmu drošs par visiem 100% - mans dēls atgriezīsies ringā," sacīja Meivezers vecākais. "Tagad viņš cenšas atrast pretinieku "ar vārdu" un organizēt cīņu. Es ļoti ar viņu lepojos. Floids ir lielisks bokseris un labs cilvēks. Protams, mēs nepavadām kopā tik daudz laika kā vēlētos, taču viņam ir sava, man sava dzīve. Būšu ļoti priecīgs, ka Floids atkal kāps ringā un izcīnīs uzvaras."

Iepriekš kā iespējamie Meivezera pretinieki tika minēti Menijs Pakjao (48-3-2, 36KO) un Šeins Moslijs (46-5, 39KO). Savukārt Huana Manuela Markesa (50-4-1, 37KO) promouters Ignasio Berstains paziņojis, ka Meivezers ir viņu mērķis numur viens.

Izmantotie resursi:
fightnews.com