Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks par Džošua: "Jo lielāks skapis, jo skaļāk krīt"

Jānis Pārums

Usiks par Džošua: "Jo lielāks skapis, jo skaļāk krīt"
Oleksandrs Usiks
Foto: K2 Promotions/Olga Ivashchenko

WBO pasaules čempions pirmajā smagajā svarā Oleksandrs Usiks (12-0, 10KO) pastāstījis par gatavošanos Pasaules boksa Supersērijas ceturtdaļfinālam, kā arī izteicies par iespējamo cīņu pret britu Entoniju Džošua.

"Esmu neizsakāmi priecīgs, ka Pasaules boksa Supersērijas uzvarētājs apvienos visas prestižās čempiona jostas. Tikai tādā turnīrā rodas īsti čempioni. Turnīrs notiks pēc olimpiskās sistēmas – kurš zaudē, tas brauc mājās. Nav nekādu aizmugurisku sarunu, nekādu spēlīšu, promouteru konfliktu, baiļu riskēt ar titulu. Šādā situācijā mēs iegūsim neapstrīdamu čempionu, kurš iegūs Muhameda Ali kausu. Tiklīdz uzzināju, ka šāds turnīrs būs, uzreiz vēlējos tajā piedalīties, " sacīja Usiks, kurš ceturtdaļfinālā sacentīsies ar pieredzējošo Marko Huku (40-4-1, 27KO), kurš savulaik bijis čempions un kuru šī gada pavasarī cīņā par WBC titulu pieveica mūsu Mairis Briedis.

Usiks norādīja, ka pagaidām nedomā par gaidāmo cīņu pret Huku: "Nedomāju par to, kurš ir spēcīgākais no mums astoņiem, kuri piedalās Supersērijā. Ja godīgi, tad nedomāju pat par cīņu pret Huku. Koncentrējos tikai treniņu procesam. Par cīņu pret Huku domāšu vēlāk, 9. septembrī pirms cīņas. Ja pretinieks grib, lai domā... "

Sākotnēji bija runas, ka Usika un Huka cīņa notiks Ukrainā, taču beigu beigās tomēr tika nolemts, ka bokseri cīnīsies Vācijā. Usiks gan norāda, ka tas viņu neuztrauc.

"Organizatori nespēja vienoties par visām niansēm, tāpēc cīņa būs Vācijā nevis Ukrainā, taču man nav nozīmes, kur cīnīsimies," uzsvēra ukrainis. "Tas, ka cīņa būs pretinieka teritorijā, mani neuztrauc. Jā, es gribēju cīnīties Kijevā savu līdzjutēju priekšā, taču šoreiz tas nav iespējams. Nav vērts par to pārdzīvot."

Jautāts vai uzvarot Supersērijā nākamais mērķis būs pāreja uz smagsvariem, Usiks konkrēti neatbildēja, taču norādīja, ka nākotnē labprāt tiktos ar smagsvaru čempionu Entoniju Džošua: "Šobrīd neesmu gatavs runāt par nākotnes mērķiem. Man priekšā ir atbildīgs turnīrs, kuram pilnībā jākoncentrējas. Protams, es neatsakos no iepriekš paustā, ka labprāt cīnītos arī smagsvaros un aizvadītu cīņu ar Entoniju Džošua. Ļoti vēlētos ar viņu cīnīties."

Pēdējā cīņā pret Vladimiru Kļičko brita Džošua svars bija aptuveni 113 kilogrami, taču Usiku starpība svarā neuztrauc: "Es jums teikšu tā – jo lielāks skapis, jo skaļāk tas krīt. Es svēršu ap 100 kilogramiem. Nekādu problēmu!"

Tāpat Usiks izteicās, ka augusta beigās gaidāmā cīņa starp slaveno bokseri Floidu Meivezeru junioru un UFC zvaigzni Konoru Makgregoru viņam nav saistoša, jo viņaprāt tajā trūks intrigas.

"Nevarētu teikt, ka šī cīņa mani interesē. Konoram nav izredžu. Šis ir pavisam cits sporta veids, bet bez boksa pieredzes viņam Floidu neuzvarēt. Turklāt Meivezers ir labākais bokseris neatkarīgi no svara kategorijas. Cīņu neskatīšos."

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

     [+] [-]

, 2017-08-07 17:51, pirms 7 gadiem
Jo lielāks skapis, jo lielāks gejs izkrīt ārā.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-07 17:58, pirms 7 gadiem
Kad janvari satiksies ar Briedi tu gulesi uz deļiem ka sadauzits skapis gucul!

  -2 [+] [-]

, 2017-08-07 19:55, pirms 7 gadiem
Esi Tu Briedim fans vai neesi bet vinam buutu loti gruuti ja butu jaboksejas pret Usiku
Paskatieties vina ciinas ar kadiem bokseriem vins ciinijies un kadu stilu piekopj. Huku izrubiis 100 procenti
AJ arii uz deliem guleetu.

     [+] [-]

, 2017-08-07 22:50, pirms 7 gadiem
Briedim butu loti gruti pret usyku! kadi 70% dodu ka usyks uzvaretu! loti kustigs bokseris ar garam rokam! ceru ka kludos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja