Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua nebūtu iebildumu, ja viņa aiznākamā cīņa būtu pret Usiku

Rolands Eliņš

Džošua nebūtu iebildumu, ja viņa aiznākamā cīņa būtu pret Usiku
Entonijs Džošua. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Britu boksa zvaigzne Entonijs Džošua intervijā boksa medijam „iFL TV” atklāja, ka labprāt sacenstos ringā pret ukraini Oleksandru Usiku, un pieļāva iespēju, ka tas varētu notikt jau viņa aiznākamajā cīņā.

Oleksandrs Usiks savu debijas cīņu smagsvaros aizvadīs 25. maijā, sacenšoties ar Karlosu Takamu. Boksa aprindās klīst runas, ka, ja Usiks uzvarēs, WBO viņam piešķirs obligātā titula pretendenta statusu. WBO čempions šobrīd ir Entonijs Džošua, pret kuru Usiks jau iepriekš vairākkārt izteicis vēlmi cīnīties ringā.

Šodien jautājums par tādu iespēju tika uzdots WBO, IBF un WBA čempionam Džošua, un viņš apgalvoja, ka pilnīgi noteikti nevairītos no cīņas.

„100%, ka es tam piekristu,” teica Džošua. „Nekad neesmu apsvēris iespēju, ka varētu atbrīvot titulu un atstāt čempiona jostu. Tādas runas ir boksa politika. Es čempiona titulu neatdotu un noteikti cīnītos pret Usiku. Vēlu viņam veiksmi. Viņš ir ļoti labs papildinājums smagsvaru divīzijai, nav šaubu par to. Ļoti talantīgs vīrs.”

Džošua pats savu nākamo cīņu aizvadīs pirmajā jūnijā, savā ASV debijā sacenšoties ar meksikāni Endiju Ruisu, kurš aizvietos aizliegto vielu lietošanā pieķerto Džaredu Milleru.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/joshua-...