Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua drīzumā cīnīsies pret gandrīz Fjūriju uzvarējušo Nganū

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džošua drīzumā cīnīsies pret gandrīz Fjūriju uzvarējušo Nganū
Entonijs Džošua. Foto: AFP/Scanpix

Entonija Džošua promouters Edijs Hērns paziņojis, ka panākta vienošanās par britu smagsvara cīnīšanos pret Frensisu Nganū, kurš oktobra beigās bija tuvu, lai savā pirmajā boksa cīņā pieveiktu Taisonu Fjūriju. Pagaidām cīņas datums nav zināms, taču tā notiks Saūda Arābijā.

Smagsvars Entonijs Džošua tuvākajā laikā Saūda Arābijā aizvadīs cīņu pret Frensisu Nganū, kurš pagājušā gada oktobra beigās izrādīja sīvu pretestību Taisonam Fjūrijam.

Vēl pagājušā gada izskaņā tika ziņots, ka Džošua šogad spēkosies pret Deonteju Vailderu, taču otrais īsi pirms Ziemassvētkiem cīņu šovā Saūda Arābijā piekāpās Džozefam Pārkeram, kamēr brits un bijušais IBF, IBO, WBA un WBO smagsvaru čempions pārspēja zviedru Otto Valīnu.

Piektdienas vakarā ziņu par to, ka drīzumā Džošua cīnīsies pret Nganū, apstiprināja arī pirmā promouters Edijs Hērns. Sagaidāms, ka plašāka informācija par cīņu tiks paziņota īpašā preses konferencē 15. janvārī.

Entonijs Džošua savas karjeras laikā aizvadījis 30 cīņas, no kurām uzvarējis 27, turklāt 24 ar nokautu palīdzību. Nganū pirms pievēršanās boksam bija UFC zvaigzne un smagsvaru kategorijas čempions. MMA viņam 20 cīņas, no kurām uzvarētas 17.

     [+] [-]

, 2024-01-06 16:20, pirms 4 mēnešiem
Mīkstais Piķīti jau jāpaņem laikam.

     [+] [-]

, 2024-01-06 16:24, pirms 4 mēnešiem
Jocīgais bokss. Citi visu mūžu sit pelmeņus un ar 30-0 bilanci reti tiek pie dūžiem. A te kaut kāds MMA uzreiz ar diviem lielajiem dūžīem, tjipa baigais bokseris!!!!

  +2 [+] [-]

, 2024-01-06 16:49, pirms 4 mēnešiem
Briedis vs Ramirez info šeit nav

     [+] [-]

, 2024-01-06 16:54, pirms 4 mēnešiem
Piekrītu colderr. Boksā hiearhijas nav. Cīņas sarunā kā pagalmā. Šajā ziņā Zauerlanda šovs paredzēja skaidru trepi ar garantētām cīņām pret godīgiem pretiniekiem. Lai top16 sataisa zaru un klopējas Saudos.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-06 17:04, pirms 4 mēnešiem
Zauerlenda supersērija arī tāds mirkļa projekts. Lai arī taisnīgs. Jo cik gadus tad uz vieniem un tiem pašiem pipariem skatīsies. TOP 16 jau nemainās katru gadu. Tur vieni čaļi 10 gadus spicē sēž

     [+] [-]

, 2024-01-06 19:13, pirms 4 mēnešiem
Nganū dabūs bietē...
Džošu nopietnāk pieies šai cīņai...

     [+] [-]

, 2024-01-06 19:55, pirms 4 mēnešiem
Te jasna. Dozua bietee...nauda...revanss...uzvara...nauda nauda nauda...maykas, krolpi

     [+] [-]

, 2024-01-06 21:40, pirms 4 mēnešiem
Zauerlanda sērijā to sastāvu noteiktu top10 no ranga un 6 noteiktu cīnoties vēl kādos play in turnīros. Pirmās kārtas zaudētāji nākamajā turnīrā atkal cīnās play in. Tagad ir jāskatās vieni un tie paši purni mazās kombinācijās, ilgās revanšu sērijās. Žēl, ka tagad nepiedāvā cīņas, ko vēlas redzēt līdzjutēji, bet kā arābu šeihu klaunu ākstiem, ātri studēt viņu iegribas. Arābi pārsola un pārpērk pārējās pasaules izklaides.

     [+] [-]

, 2024-01-07 03:45, pirms 4 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Zauerlanda sērijā to sastāvu noteiktu top10 no ranga un 6 noteiktu cīnoties vēl kādos play in turnīros. Pirmās kārtas zaudētāji nākamajā turnīrā atkal cīnās play in. Tagad ir jāskatās vieni un tie paši purni mazās kombinācijās, ilgās revanšu sērijās. Žēl, ka tagad nepiedāvā cīņas, ko vēlas redzēt līdzjutēji, bet kā arābu šeihu klaunu ākstiem, ātri studēt viņu iegribas. Arābi pārsola un pārpērk pārējās pasaules izklaides.
Kā reizi šāda cīņa tiek taisīta, jo tas piesaistīs miljoniem skatītāju! AJ fanu bāze ir liela un arī Nganou fanu bāze ir pieaugoši liela, plus atkal kārtējie parastie boksa fani... Visi skatīsies. Nganou ir ļoti labs, nevienam tur kkāda mega pastaiga no TOP10 superheavyweightiem nebūs! Bet es domāju, ka šī ir cīņa Wildera vietā, jo viņš Pārkerītim pakāsa. un pakāsa tādā manierē, ka principā ir skaidrs ka bez tās ātrās un smagās labās rokas viņam vēljoprojām ir maz skillu... Nu un ko tad tauta vēl varētu gribēt? Pret Joe Joyce? nu viņš Žangam pakāsa. Pret Žangu? Gan jau ka būs - bet derētu paturēt prātā, ka viņi olimpiādē cīnījās viens pret otru. Nesaku ka būtu tas pats, jo Žangs ir pielicis. Bet arī AJ ir pielicis un patiesībā pēc 24 raundiem ar Usiku tagad viņš ir nevis vnk liels bullis, bet arī gudrs, pieredzējis un spējīgs izturēt 12 raundus! Uzskatu ka AJ vēl tiks pie jostas! Bet lai vai kas notiek - Fury v Usyk ir jānotiek vispirms, lai beidzot apstiprinātos Fury farss!

     [+] [-]

, 2024-01-07 14:18, pirms 4 mēnešiem
colderr rakstīja: Jocīgais bokss. Citi visu mūžu sit pelmeņus un ar 30-0 bilanci reti tiek pie dūžiem. A te kaut kāds MMA uzreiz ar diviem lielajiem dūžīem, tjipa baigais bokseris!!!!
Ja tas "kaut kāds MMA" ir bijis čempions savā lietā, pie tam aizsūtījis nokdaunā Fjuriju, tad iemesls cīņai un kaut kādai intrigai ir vieta būt