Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao aicina WBO izvērtēt "tiesnešu negodīgo lēmumu", WBO atsakās

Rolands Eliņš

Pakjao aicina WBO izvērtēt "tiesnešu negodīgo lēmumu", WBO atsakās
Menijs Pakjao
Foto: AP/Scanpix

Slavenais Filipīnu bokseris Menijs Pakjao vēstulē aicināja WBO pārskatīt tiesāšanu, kuru viņš nosauca par negodīgu, viņa mačā pret austrālieti Džefu Hornu, kurā Horns pēc punktiem vienbalsīgi uzvarēja. WBO šo prasību noraidīja.

Menijs Pakjao sākotnēji pēc zaudējuma Hornam apsveica pretinieku ar uzvaru un izteicās, ka respektē tiesnešu lēmumu, kamēr viņa pārstāvji un treneri gan netaupīja tiesnešu lēmumu nosodošus izteikumus. Taču šodien Pakjao savā paziņojumā norādīja, ka atbalsta Filipīnu Spēļu un Izklaides nodaļas nosūtīto vēstuli WBO vadībai, kurā tiek aicināts nosargāt boksa labo slavu un detalizēti izvērtēt Pakjao un Horna cīņas rezultātu.

“Es mīlu boksu un nevēlos, lai šis sports aiziet bojā negodīgu lēmumu un tiesāšanas dēļ. Es jau pieņēmu tiesnešu lēmumu un akceptēju to,” paziņojumā citēts Pakjao. “Taču kā līderim un kā cīnītājam man ir morāls pienākums panākt, lai tiktu ievērots sportiskais gars, taisnība un godīgums.”

“WBO vajadzētu ņemt vērā nosūtīto vēstuli, lai neiznīcinātu cilvēkos interesi par boksu,” sacījis Pakjao.

WBO atbildēja ātri un savā “Twitter” profilā norādīja, ka boksa mačā tiesnešu lēmums var tikt izmainīts tikai “krāpšanās vai likuma pārkāpumu gadījumos, kādu Horna un Pakjao mačā nebija.”

Pakjao un Horna cīņas līgumā bija iekļauts punkts par bijušā čempiona tiesībām uz revanšu, taču Pakjao pēc kontroversiālā zaudējuma izteicies, ka kārtīgi apdomās iespēju pielikt punktu boksera karjerai.

Savukārt Horna treneris Glens Raštons portālam “Boxing Scene” izteicis savu nešaubīgu pārliecību par potenciālā revanša mača iznākumu: “Apliecinu jums, ka, ja revanša mačs notiks, mēs Pakjao pieveiksim ar vēl lielāku pārsvaru. Mums nav nekādu šaubu par to, kā šis mačs varētu beigties.”

Izmantotie resursi:
Manny Pacquiao v Jeff Horn: WBO urged to review...

  +3 [+] [-]

, 2017-07-05 18:48, pirms 7 gadiem
“Apliecinu jums, ka, ja revanša mačs notiks, mēs Pakjao pieveiksim ar vēl lielāku pārsvaru. Mums nav nekādu šaubu par to, kā šis mačs varētu beigties.”

Interesanti zināt par kādu pārsvaru viņš runā, ka pēc visiem statistikas rādītājiem Pakmenam bija pārliecinošs pārsvars.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-05 18:52, pirms 7 gadiem
Nekas Menij, dziivee reizeem notiek netaisniibas, bet jaamak staveet taam paari un uzvareet, liidzigi kaa ciinja pret homofashizmu! Lai tev veicas ar to!

  -3 [+] [-]

, 2017-07-05 20:27, pirms 7 gadiem
Pirmais balodits jau klat! Gaidam parejos un zhelabas par netaisnibam jusu dzives!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 21:25, pirms 7 gadiem
Krāpšanās vai tad nebija?!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-05 21:25, pirms 7 gadiem
Negodīga punktu uzskaite taču ir krapšanās, līdz ar to rezultats jāpārskata!

     [+] [-]

, 2017-07-06 12:30, pirms 7 gadiem
Skatījos cīņu, iznākums mani nepārsteidza, cīņa bija līdzīga