Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Maiks Taisons palīdzēs Nganū gatavoties cīņai pret Fjūriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maiks Taisons palīdzēs Nganū gatavoties cīņai pret Fjūriju
Maiks Taisons. Foto: Peter Svenson/SWNS/Scanpix

Oktobra beigās Saūda Arābijā notiks boksa cīņa starp vienu no labākajiem smagsvariem pasaulē Taisonu Fjūriju un bijušo UFC cīkstoni Fransisu Nganū, kuram gatavošanās procesā palīdzīgu roku sniegs leģendārais Maiks Taisons.

36 gadus vecais Fransiss Nganū gada sākumā paziņoja par šķiršanos no UFC un meklēja nākamos izaicinājumus. 28. oktobrī viņš piedzīvos debiju boksa ringā, spēkojoties pret Taisonu Fjūriju – WBC smagsvaru čempionu, kuram neizdevās vienoties ar ukraini Oleksandru Usiku.

"Nav noslēpums, ka šajā čempionu duelī esmu Nganū pusē. Viņam ir vienreizējs sitiens – kad tas trāpa, cīņa ir galā. Ar nepacietību gaidu mūsu sadarbību, lai palīdzētu viņam pārejā no oktagona uz boksa ringu," teica Maiks Taisons. "Viņš nav iesācējs – viņš ir čempions. Atslēga būs enerģijas un meistarības kombinēšana, to pārvēršot sitienos. Viņa izveicība jāizmanto, lai ātri kustētos pa ringu un atrastu nokauta sitienu. Esam šeit, lai uzvarētu!"

Nganū pirms cīņas pret Fjūriju jau padomājis arī par nākotni – 2024. gadā viņš cīnīsies PFL.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

  +3 [+] [-]

, 2023-08-04 10:26, pirms 9 mēnešiem
Vienīgais kas šajā visā marasmā priecē ir tas kas cīņa noritēs pēc boksa noteikumiem, bet ar mma cimdiem!!! čigānu princese asiņos!!!

  +1 [+] [-]

, 2023-08-04 12:16, pirms 9 mēnešiem
Točna ja?
Tad jau var arī paskatīties

  -3 [+] [-]

, 2023-08-04 12:29, pirms 9 mēnešiem
henrijz rakstīja: Vienīgais kas šajā visā marasmā priecē ir tas kas cīņa noritēs pēc boksa noteikumiem, bet ar mma cimdiem!!! čigānu princese asiņos!!!
Ej izkaujies ar to princesi tad, mīzal.

     [+] [-]

, 2023-08-04 18:34, pirms 9 mēnešiem
Taisons iemācīs Nganū gandžu kurīt