Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkinam pozitīvas Covid-19 analīzes, cīņa pret Vaitu pārcelta uz nākamo gadu

Agris Suveizda

Povetkinam pozitīvas Covid-19 analīzes, cīņa pret Vaitu pārcelta uz nākamo gadu
Aleksandrs Povetkins pret Dilianu Vaitu. Foto: Matchroom Boxing

Pēc divarpus nedēļām paredzēto cīņu starp Aleksandru Povetkinu (36-2-1, 25 KO) un Dilianu Vaitu (27-2, 18 KO) nācies atlikt vismaz līdz janvārim, jo 41 gadu vecajam krievu bokserim ir atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes.

"Diemžēl šodien saņēmām ziņas, ka Aleksandrs Povetkins atrodas slimnīcā pēc tam, kad viņam konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes," sociālo tīklu vietnē Twitter raksta boksa promouteris Edijs Hērns. "Cīņa tiks pārcelta, tēmējot uz 30. janvāri." Portāls WorldBoxingNews ziņo, ka Povetkins slimnīcā atrodas, lai detalizētāk pārbaudītu savu veselības stāvokli.

Šai bija jābūt revanša cīņai pēc tam, kad bokseri savā starpā jau tikās šā gada 22. augustā. Toreiz Povetkins Anglijas pilsētā Brentfordā izturēja pat divus nokdaunus un piektajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja Vaitu, atņemot viņam WBC pasaules pagaidu čempiona titulu smagsvaru divīzijā. Jamaikā dzimušais britu bokseris Vaits līdz tam bija izcīnījis 11 uzvaras pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.worldboxingnews.net/202...

     [+] [-]

, 2020-11-03 23:27, pirms 3 gadiem
Ja nemaldos tad ad pret Klicko Povetkins arī visu laiku pārcēla, tad dopinga tests, tad atkal kaut kas cits, tāds nenopietns bokseris.