Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Ja zaudēšu Baretam, beigšu karjeru"

Jānis Pārums

Hejs: "Ja zaudēšu Baretam, beigšu karjeru"
Monte Barets un Deivids Hejs
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions pirmajā smagajā svarā WBO, WBA un WBC versijās brits Deivids Hejs sācis runāt piezemētākos toņos, atklājot, ka nebūs jēgas turpināt karjeru, ja viņš piekāpsies Montem Baretam.

Tieši pret 37 gadus veco Baretu (34-6, 20KO) par 10 gadiem jaunākais Hejs (21-1, 20KO) debitēs smagajā svarā. Hejs atzinis: "Ja nespēšu pieveikt Baretu, tad man noteikti nebūs pa spēkam sakaut Vladimiru Kļičko. Zaudējuma gadījumā, visticamāk, beigšu karjeru. Es izaicināju Kļičko, taču, ja paklupšu jau uz pirmā pakāpiena, izskatīšos smieklīgi. Priekš kam man tas?"

"Man jānoskaidro vai varu izturēt pieredzējuša smagsvara sitienu," uzsvēra Hejs. "Tas vai nu ir vai nav. Tev var būt pasaulē labākā tehnika, taču, ja nav noturība pret pretinieku sitieniem, tad tur neko nevar padarīt."

"Ja pirmajos raundos es palaidīšu garām pāris spēcīgus sitienus zoda virzienā, redzēsim kā es reaģēšu. Daudzi saka, ka es nokritīšu un nepiecelšos, bet man šķiet, ka izturēšu un turpināšu. Es riskēju, lai līdzjutējiem būtu interesanti. Viņiem nebūs jāgaida desmit cīņas, lai redzētu mani cīnāmies ar vairāk vai mazāk spēcīgu pretinieku. Ja man neizdosies, es to uzzināšu uzreiz. Tas ir labāk nekā saprast to pēc cīņas, piemēram, ar Kļičko, pēc tam, kad būtu uzvarējis desmit niecības."

Monte Barets bija lakonisks par gaidāmo cīņu: "Hejs patiešām riskē, jo es sagrauju visu, kas gadās man ceļā. Deivids ir desmit gadus jaunāks par mani, viņam ir tikpat gadu cik manai draudzenei. Atšķirība starp viņiem ir tāda, ka manai draudzenei patīk, ja viņu ieper."

Deivida Heja un Monte Bareta cīņa notiks 15. novembrī Londonā.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-10-03 02:30, pirms 16 gadiem
Lai kāds muldoņa Hejs nebūtu, ceru, ka viņš uzvarēs. Tā vismaz noteikti būs interesantāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-03 12:40, pirms 16 gadiem
Ir gadijies redzeet dazhus vinja fightus teikshu, ja vinjsh pieliktu fiziskajaa speekaa un aizsardziibaa, tad dazhu labu smagsvaru vinjsh tochna labi aatri knockouteetu!

     [+] [-]

, 2008-10-03 13:20, pirms 16 gadiem
Cilvēkiem samāca, ka, lai ienāktu lielais piķis, pirms spēles jāmuld, jālielās, jānoliek pretinieks publiski, cik nu var. Un tad nu melnie cenšās.

p.s. Barets uzvarēs.

     [+] [-]

, 2008-10-03 17:15, pirms 16 gadiem
spēcīgi vārdi.