Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1463, Did:0, useCase: 3

Autors: pool8.lv

Video: LRBF Latvijas Kauss 2015 - 3.posms "pool9"

Šajā nedēļas nogalē klubā "BAMS Pool House" norisinās Latvijas Kauss 2015 izcīņa disciplīnā "Pool9" Kopumā šajā turnīrā piedalījās 36 sportisti no visas Latvijas. Šodien plkst.13.30 POOL8TV piedāvā tiešraidi no 1/2fināla spēlēm, kurās piedalīsies Jānis Kaugurs, Deniels Zakirovs, Oļegs Demjanovs un viesis no Anglijas Lewis Calcutt.
Vairāk info: pool8.lv

Džošua Fillers. Foto: Absolute Pool
1

Prestižajā "Mosconi" kausā pūlā Eiropas zvaigznes sagrauj ASV biljardistus

LETA. Eiropas pūla izlase sestdienas vakarā pārliecinoši uzvarēja ASV spēcīgākos biljardistus ikgadējā "Mosconi" kausa izcīņā, kas no trešdienas norisinājās Londonā.
Roberto Puķītis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64
3

IZM: Sportistiem ir tiesības paust kritiku par sporta organizatorisko procesu

Sportistiem, sporta treneriem un sporta darbiniekiem ir tiesības brīvi paust uzskatus un viedokli, tostarp arī kritiku par sporta organizatorisko un pārvaldības procesu, un šādas tiesības, ja tās tiek izmantotas, ievērojot vispārpieņemtos ētikas principus un normas, ir aizsargājamas, aģentūrai LETA uzsvēra Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).