Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2539, Did:0, useCase: 3

Video: "Gols! Uj, Štanga": studijai pievienojas bijušais Latvijas izlases futbolists Blanks

Rolands Eliņš
Raidījums "Gols! Uj, Štanga" ar vadītāju Edgaru Buļu priekšgalā" un futbola līdzjutēju un komiķi Rūdolfu Kugrēnu, vērtē Pasaules kausa aktualitātes un prognozes, piedāvājot savu skatījumu uz četrgades lielāko notikumu sportā visā pasaulē. Šoreiz viņiem pievienojies arī kāds, kurš profesionālā futbolista dzīvi izbaudījis pats uz savas ādas, proti, Kristaps Blanks, kurš Latvijas futbola izlasē aizvadījis 21 spēli.

Raidījumā šoreiz pievērsta uzmanība 17. jūnija spēlēm Pasaules kausa izcīņā, kad tiks aizvadītas divas īpaši aizraujošas spēles. Vienmēr atraktīvā Brazīlija sacentīsies ar Šveici, bet pasaules čempione Vācija spēkosies ar uzbrūkošajā stilā efektīgo Meksikas izlasi. Uzzini, kāds ir raidījuma ekspertu viedoklis par šo spēļu favorītiem un potenciālajiem pārsteigumiem!
Vērtējums: