Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Entonijs slimības dēļ nepabeidz spēli pret "Suns"

Entonijs slimības dēļ nepabeidz spēli pret "Suns"
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Denveras "Nuggets" aizvadītajā naktī ar 138:133 pārspēja Fīniksas "Suns", uzvaru faktiski gūstot bez sava līdera Karmelo Entonija palīdzību. Uzbrucējs nospēlēja tikai nepilnas trīs minūtes un slimības dēļ maču nepabeidza.

Entonijs slims

Būdams nevesels, Entonijs spēlēja arī piektdien pret Čikāgu, palīdzot Denverai izcīnīt uzvaru. Tieši Entonijs guva uzvaras grozu. Vakarnakt mačā pret Fīniksu "Nuggets" ļoti labi iztika bez sava vadošā punktu guvēja palīdzības. Melo nospēlēja tikai divas minūtes un 43 sekundes, kuru laikā iemeta vienīgo metienu (pustālais) un savāca trīs atlēkušās bumbas. Uzbrucējs palūdza maiņu, bet pēcāk laukumā vairs neatgriezās. Pirmo puslaiku pavadījis uz komandas soliņa, Entonijs mača pārtraukumā devās prom no "Pepsi Center" arēnas.

Līdz ar nepabeigto maču pārtrūkusi Entonija iespaidīgā sērija – Melo bija guvis vismaz desmit punktus 134 spēlēs pēc kārtas regulārās sezonas turnīros. Pēdējā reize, kad viņu noturēja zem desmit punktiem, bija 2008. gada 30. novembrī mačā pret Hjūstonas "Rockets".

"Viņš pirms spēles teica, ka vēlas pamēģināt uzspēlēt. Melo zina to, cik ļoti nozīmīgs ir komandai. Domāju, ka viņš pieņēma pareizo lēmumu, neturpinot spēli. Entonijs neizskatījās labi, neizskatījās pēc vesela cilvēka," pēc mača teica Denveras komandas galvenais treneris Džordžs Kārls.

Pagaidām nav zināms, vai Entonijam nāksies izlaist vēl kādu spēli.

Bainams atpakaļ ne ātrāk kā pēc trim nedēļām

Losandželosas centrs Endrjū Bainams sestdien paziņoja, ka laukumā nevarēs atgriezties vēl vismaz trīs nedēļas. Basketbolistam jūlijā tika veikta ceļgala operācija, kuras rezultātā šosezon Bainams vēl nav spēlējis. "Cerējām, ka šīs trīs nedēļas būs pirms trim nedēļām. Prognozējām, ka uz sezonas sākumu viņš būs atpakaļ un varēsim spēli "būvēt" ap viņu. Tagad tas viss iepauzējies, jo operācija tika nokavēta un līdz ar to arī rehabilitācijas process," teica "Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons.

Džeksons paudis bažas par to, ka Bainamam atgriežoties var nākties ilgi gaidīt līdz tiks sasniegta optimāla forma: "Nevaram būt droši par to, ka operācija būs devusi veiksmīgu rezultātu. Problēmas novērojamas jau tagad – viņš nevar laicīgi atgriezties laukumā. Puišiem jācīnās bez viņa un viņi to ir gatavi darīt. Mans uzdevums pareizi sadalīt garo spēlētāju minūtes."

Pau Gasols spēlē vidēji 39 minūtes, bet Lamārs Odoms – 35 minūtes. Spāņa nogurums bija jūtams pēdējā spēlē, kad Pau 46 minūšu laikā iemeta tikai piecus no 15 metieniem no spēles, gūstot 13 punktus. Bainams izlaidis 113 regulārās sezonas mačus, skaitot no 2007./2008. gada sezonas. Pagājušajā sezonā centram vidēji mačā 15 punkti un 8.3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
LA Times
ESPN


, 2010-11-29 18:31, pirms 13 gadiem
njaa... bainams ieprieksheejo sezonu kaa tanks... bet tad trauma
, 2010-11-29 21:29, pirms 13 gadiem
Odens 2
, 2010-11-30 16:54, pirms 13 gadiem
nekas, domāju kad būs atkal uz strīpas tad grozus lauzīs .. un viss lakers būs pakārtots lielā mērā viņam
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix
29

Satraukums Bostonā: Porziņģis iedzīvojas savainojumā un noslēdz spēli priekšlaicīgi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē vien nepilnas 14 minūtes nospēlējis latvietis Kristaps Porziņģis, kurš ceturtajā sērijas spēlē pret Maiami "Heat" iedzīvojās savainojumā. Pagaidām nav skaidra savainojuma nopietnība. Bostonas "Celtics" uzvarēja šo spēli ar 102:88 un nonāca uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla.
Džamals Marejs. Foto: AFP/Scanpix
10

Marejs danko pāri Lebronam un ar uzvaras metienu izslēdz "Lakers", tālāk arī "Thunder"

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferencē noskaidrotas jau trīs no četrām otrās kārtas dalībniecēm – tālāk tikušas arī Oklahomsitijas "Thunder" un Denveras "Nuggets", izslēdzot Ņūorleānas "Pelicans" (4-0) un Losandželosas "Lakers" (4-1).