Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Biedriņa treneris Džeksons kļūst par izspiešanas upuri

Biedriņa treneris Džeksons kļūst par izspiešanas upuri
"Golden State Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons 2012. gada 22. maijā preses konferencē, kurā tika paziņots par 2017. gadā gaidāmo kluba pārcelšanos uz Sanfrancisko
Foto:...

Andra Biedriņa pārstāvētā NBA kluba "Golden State Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons (Mark Jackson) ceturtdien, 28. jūnijā, paziņoja, ka viņš un viņa ģimene tikusi iejaukta izspiešanas mēģinājumā, kas bijis saistīts ar Džeksona ārpuslaulību attiecībām pirms sešiem gadiem. "Warriors" pēc notikušā sazinājusies ar Federālo izmeklēšanas biroju (FIB).

Izdevums “The Smoking Gun” ziņoja, ka 28 gadus vecās bijušās striptīzdejotājas Aleksas Adamsas (Alexis Adams) rīcībā ir fotogrāfijas, kurās redzams kails Džeksons. Sieviete vēlējusies naudu, pretējā gadījumā draudot publiskot fotogrāfijas.

Adamsas un viņas līdzzinātāja, 40 gadus vecā Markusa Šova (Marcus Shaw) vārdi tika nosaukti kriminālprasībā par viņu dalību šantāžas un izspiešanas lietā, liecina Savienoto Valstu Oklendas apgabaltiesas rīcībā esošie materiāli. Džeksons tajos nav norādīts kā upuris, taču “The Smoking Gun” apgalvo, ka cietējs ir viņš.

Adamsa tika atbrīvota pēc 25 tūkstošu ASV dolāru drošības naudas iemaksas, bet Šovs palicis apcietinājumā, jo tiek apsūdzēts par 1996. gadā veiktu laupīšanu, liecina tiesas dokumenti. Ziņu aģentūrai “Associated Press” neizdevās sazināties ar apsūdzēto advokātiem.

“Warriors” publicētajā paziņojumā Džeksons teica, ka ārpuslaulības sakaros nonācis, kad strādājis kā ESPN/ABC komentētājs. Viņš apgalvoja, ka 2011. gada 3. aprīlī viesnīcā Memfisā pirms “Warriors” spēlēs pret “Grizzlies” viņam pienācis vīrietis un pieprasījis “ievērojamu naudas summu” vai viņš pārdošot “personīgu informāciju” tabloīdam (bulvārpresei).

Džeksons teica, ka “ar nožēlu” samaksājis vīrietim, nosaucot to par “briesmīgu lēmumu un nevienam neieteicamu rīcību”. Kad divas nedēļas vēlāk vīrietis nosūtījis trenerim e-pastu un zvanījis sievai, pieprasot vēl vairāk naudas, Džeksons par notikušo informējis komandas vadību.

“Warriors” nekavējoties sazinājās ar Federālo izmeklēšanas biroju (FIB).

Džeksons uzsvēra, ka pastāstījis sievai par ārpuslaulību sakariem pirms vairākiem gadiem un abi izlīguši. Džeksons, kurš savu debijas sezonu beidza ar bilanci 23-43, ir arī ordinēts priesteris Losandželosas priekšpilsētā Vannuisā (Van Nuys). Viņa un dzīvesbiedres Dezirē laulībā dzimuši četri bērni.

“Atzīstu, ka rīkojos necienīgi – gan ārpuslaulību sakaros pirms sešiem gadiem, gan mēģinot pašam tikt galā ar izspiešanas lietu,” paziņojumā teica Džeksons. “Pieļāvu kļūdas. Atvainojos par visām neērtībām, kuras varētu būt nodarījis manai ģimenei, draugiem un, protams, “Warriors”.”

“Tajā dzīves posmā es nenodarbojos ar Dieva vārda sludināšanu. Pirms trīs gadiem kopā ar sievu nodibināju draudzi. Ar dziļāko nožēlu atvainojos manai draudzei. Man nebija taisnība. Mums jādzīvo tikumīgi.”

Klubs publicēja paziņojumu Džeksona atbalstam, taču nosodīja viņa ārpuslaulību sakarus.

“Nav jāattaisno viņa darbības pirms izspiešanas mēģinājuma,” teikts paziņojumā, “taču “Warriors” pilnībā atbalsta treneri Džeksonu un pateicas tiesību aizsardzības iestādēm un FIB par palīdzību trenerim Džeksonam un viņa ģimenei.”

Izmantotie resursi:
Warriors coach Mark Jackson target of extortion...


, 2012-06-29 13:23, pirms 12 gadiem
būtu ar mieru piemaksāt, lai nebūtu jāredz pliks Marks Džeksons
, 2012-06-29 17:50, pirms 12 gadiem
Īsti nesapratu, kādā sakarā viņš vispār maksāja? Tik pat labi es varētu pacelt košļeni no ielas, pieiet pie Džeksona un pateikt, lai viņš nopērk no manis.
, 2012-06-29 18:27, pirms 12 gadiem
sākumā Ellisa skandāls, tagat Džeksona, kāds tur pārsteigums ka tik sūdīga komanda, ja viss Warriors personāls staigā apkārt un ''štopē'' visu kas pagadās........vairāk laika labāk būtu veltijuši lai spēlētu basketbolu !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-29 21:51, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: Biedriņš savus plikumus nevienam nav atļāvis nofo4et?
Daleji.. puaro.lv izklaideja senas profesijas parstavi ka tik nav ta pati,kas Dzeksonam
, 2012-06-29 22:43, pirms 12 gadiem
OMG- kārtējais priesteris, kurš nevalda par savu bikšupriekšu.))))))))))))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-30 11:30, pirms 12 gadiem
----> Autoram!!! Par rakstu viss ok, bet tomēr ir viena lieta, kas būtu jāzina. Dievs raksta ar lielo burtu!
, 2012-06-30 15:14, pirms 12 gadiem
Presley rakstīja: ----> Autoram!!! Par rakstu viss ok, bet tomēr ir viena lieta, kas būtu jāzina. Dievs raksta ar lielo burtu!
Latviešu valodā vārds "dievs" jāraksta ar lielo burtu, ja ar to domāts kādas monoteistiskas reliģijas dievs (piemēram, Dievs kristietībā, jūdaismā, islāmā vai atsevišķos hinduisma atzaros) vai arī ja šis vārds ir attiecīgā dieva vārds (piemēram, Dievs latviešu mitoloģijā).
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
15

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.