Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Durents kopā ar komandu devies uz Toronto

Durents kopā ar komandu devies uz Toronto
Kevins Durents un Kavai Lenards. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas fināls, kurā Goldensteitas "Warriors" aizstāvēs titulu cīņā pret Toronto "Raptors", startēs naktī uz piektdienu. Kopā ar pārējo komandu uz Kanādu devies arī Kevins Durents, lai gan jau tagad zināms, ka pirmajā mačā viņš nepiedalīsies.

Kevins Durents, kurš divas reizes atzīts par fināla MVP, savainojumā iedzīvojās sērijas pret Hjūstonas "Rockets" piektajā spēlē. Kopš traumas viņš laukumā nav devies, un pagaidām zināms tikai tas, ka pirmajā duelī pret "Raptors" komandai būs jāiztiek bez viņa palīdzības. Toties otrā spēle notiks trīs dienas vēlāk, un fakts, ka Durents devies uz Toronto, vieš cerības, ka viņš varētu doties laukumā.

Rietumu konferences finālā "Warriors" ar 4-0 sakāva Portlendas "Trail Blazers", un toreiz Durents nedevās izbraukumā. Komandas galvenais treneris Stīvs Kers sacīja, ka uzbrucējs izdara metienus, tomēr treniņos ar komandas biedriem vēl nav piedalījies un turpina rehabilitācijas procesu. "Warriors" piektdien pauda cerību, ka fināla laikā Durents atgriezīsies ierindā.

Lai gan bijušas runas, ka komanda bez viņa spēlē labāk, Durents to kategoriski noliedza, un viņam piebalsoja arī Stefens Karijs. Bez Durents "Warriors" bilance šajās izslēgšanas spēlēs ir 5-0, tomēr finālā viņš lieti noderētu cīņā pret "Raptors" galveno zvaigzni Kavai Lenardu – gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
Durant travels to Toronto ahead of Games 1, 2


, 2019-05-29 10:32, pirms 5 gadiem
Labs stāsts 💯 neticu, ka viņš spēlēs šosezon 😉
, 2019-05-29 10:37, pirms 5 gadiem
KD māja Oklendā ir izlikta tirgošanā un pasūtīta māja New York😉 tā, ka Te viss skaidrs!
, 2019-05-29 10:55, pirms 5 gadiem
Impērija rakstīja: KD māja Oklendā ir izlikta tirgošanā un pasūtīta māja New York😉 tā, ka Te viss skaidrs!
Viss nav gan skaidrs, jo paliek versija par Nets.
, 2019-05-29 15:53, pirms 5 gadiem
Es nemaz knicks variantu neizskatiju- tikai un vienīgi nets😉
Dārvins Hems. Foto: AFP/Scanpix
7

Pēc neveiksmīgas sezonas meklēs jaunu treneri: ''Lakers'' atlaiž Hemu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas ''Lakers'' pārtraukusi sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Dārvinu Hemu, vēstī ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Ņujorkas "Knicks" līderis Džeilens Bransons. Foto: AP/Scanpix
25

Bransons ar 41+12 nosūta atvaļinājumā Embīdu, "Pacers" izslēdz "Bucks"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrotas vēl divas komandas, kuras spēlēs izslēgšanas turnīra nākamajā kārtā. Ņujorkas "Knicks" uzvarēja sērijas sesto spēli pret Filadelfijas "76ers" (118:115), noslēdzot sēriju ar uzvaru (4-2), bet Indianas "Pacers" ar 120:98 uzveica bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks". Arī šī sērija noslēdzās ar 4-2.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
22

Porziņģis traumas dēļ izlaidīs izslēgšanas spēļu otro kārtu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics" aizvadītajā naktī pārvarēja Maiami "Heat" barjeru izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Ķeltiem turnīra otrajā kārtā gan nāksies iztikt bez Kristapa Porziņģa, kura atgriešanās laukumā ikra muskuļa sastiepuma dēļ netiek gaidīta ātrāk par Austrumu konferences finālu.