Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Boguts izlaidīs vēl vismaz divas "Warriors" spēles

Boguts izlaidīs vēl vismaz divas "Warriors" spēles
Endrjū Boguts
Foto: AP/Scanpix

106 : 105

Warriors - Nuggets

Latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētajai Goldensteitas „Warriors” komandai bez pamatcentra Endrjū Boguta nāksies iztikt vēl vismaz divās nākamajās spēlēs, vēsta aizokeāna mediji.

Endrjū Boguts, kurš nonāca „Warriors” sastāvā šī gada martā pēc maiņas darījuma ar Milvokī „Bucks”, šajā sezonā aizvadījis tikai četras spēles, jo guva potītes savainojumu. Šobrīd netiek prognozēts, kad viņš varētu atgriezties laukumā, taču skaidrs, ka nākamajos divos „Warriors” mačos viņš piedalīties nevarēs.

Centrs, kurš nu kopumā izlaidis jau pēdējās deviņas komandas spēles, nepiedalīsies ne cīņā pret Denveras „Nuggets”, ne nedēļas nogalē pret Indianas „Pacers”. „Šis ir interesants rehabilitācijas process, jo laiku, kad atkal varēšu spēlēt neviens nevar pateikt,” paudis Boguts, kurš jau paguvis atsākt treniņus, taču darbojies individuāli un pēc fiziskām slodzēm potīte atkal likusi par sevi manīt.

Visu pagājušo nedēļu Boguts pavadīja Losandželosā, kur ārstēja savainoto potīti. Basketbolists atzīst, ka, iespējams, sasteidzis ar spēlēšanu. „Visticamāk, pats sarežģīju situāciju ar pāragro atgriešanos laukumā. Komandas vadība bija atsaucīga un saprotoša, taču es pats vēlējos spēlēt jau pirmajā sezonas spēlē,” pauž Boguts.

Boguta prombūtnē par „Warriors” pamatcentru kļuvis Festuss Ezils, bet Andris Biedriņš spēlē iesaistās no rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
Home - San Jose Mercury News


, 2012-11-29 00:01, pirms 11 gadiem
Andrew Bogut said his return could take "one, two or three months."

Warriors, Bogut attempt to get on same page -...
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
10

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.