Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

"Grizzlies" vienojas par jaunu trīs gadu līgumu ar galveno treneri Bikerstafu

"Grizzlies" vienojas par jaunu trīs gadu līgumu ar galveno treneri Bikerstafu
Džons Blērs Bikerstafs
Foto: AP/Scanpix

ESPN rīcībā esošā informācija liecina par to, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Memfisas ''Grizzlies'' vienojies par trīs gadu līgumu ar komandas galveno treneri Džonu Blēru Bikerstafu.

Iepriekšējā sezonā Bikerstafs bija Memfisas vienības pagaidu galvenā trenera amatā pēdējās 63 spēlēs. Bikerstafs amatā 2017. gada 27. novembrī nomainīja Deividu Fizdeilu, kurš tika atbrīvots pēc neveiksmīga sezonas sākuma, kurā ''Grizzlies'' guva septiņas uzvaras un piedzīvoja 12 zaudējumus.

Neskatoties uz to, ka ''Grizzlies'' Bikerstafa vadībā guva tikai 15 uzvaras un piedzīvoja 48 zaudējumus, trenerim izdevies iegūt kluba vadības uzticību. Memfisas vienība vadība bez lielām diskusijām pēc sezonas noslēguma lēmusi, ka tieši Bikerstafam ir jāturpina vadīt komandu.

2015. gadā Bikerstafs vadīja Hjūstonas ''Rockets'' komandu, sezonas gaitā iegūstot 37-34 bilanci. Jāpiebilst, ka Bikerstafam lielāko sezonas daļu bija jāiztiek bez potenciālā ''Grizzlies'' komandas līdera Maika Konlija. Memfisas ir iespēja iegūt vienu no pirmajām trim izvēlēm 2018. gada NBA draftā.

Izmantotie resursi:
J.B. Bickerstaff to be named Memphis Grizzlies'...


Deriks Vaits. Foto: AFP/Scanpix
2

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" svinēja otro panākumu izbraukumā, ar 102:88 pārspējot Maiami "Heat", un pirmās kārtas sērijā panāca 3-1. Divarpus minūtes līdz pirmā puslaika beigām savainojuma dēļ spēle priekšlaikus beidzās latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš laukumu pameta pie 16 punktu pārsvara.
Džamals Marejs. Foto: AFP/Scanpix
16

Marejs danko pāri Lebronam un ar uzvaras metienu izslēdz "Lakers", tālāk arī "Thunder"

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferencē noskaidrotas jau trīs no četrām otrās kārtas dalībniecēm – tālāk tikušas arī Oklahomsitijas "Thunder" un Denveras "Nuggets", izslēdzot Ņūorleānas "Pelicans" (4-0) un Losandželosas "Lakers" (4-1).
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix
53

Satraukums Bostonā: Porziņģis iedzīvojas savainojumā un noslēdz spēli priekšlaicīgi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē vien nepilnas 14 minūtes nospēlējis latvietis Kristaps Porziņģis, kurš ceturtajā sērijas spēlē pret Maiami "Heat" iedzīvojās savainojumā. Pagaidām nav skaidra savainojuma nopietnība. Bostonas "Celtics" uzvarēja šo spēli ar 102:88 un nonāca uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla.