Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kidam-Gilkristam jauns līgums par 52 miljoniem ar "Hornets"

Kidam-Gilkristam jauns līgums par 52 miljoniem ar "Hornets"
Maikls Kids-Gilkrists
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Šarlotes "Hornets" vadība noslēgusi jaunu līgumu ar uzbrucēju Maiklu Kidu-Gilkristu, kuru 2012. gada draftā izvēlējās ar otro kārtas numuru.

Lai gan oficiāli pagaidām tas netiek atklāts, "Yahoo! Sports" jau pirms kāda laika ziņoja, ka jaunais līgums būs uz četrām sezonām un 52 miljonu dolāru vērtībā.

21 gadu vecais Kids-Gilkrists aizvadītajā sezonā vidēji 28,9 minūtēs guva 10,9 punktus, izcīnīja 7,6 atlēkušās bumbas un atdeva 1,4 rezultatīvas piespēles. Trīs karjerā nospēlētajās sezonās uzbrucējam vidēji 26,2 minūtēs 9,0 punkti, 6,1 bumba pie groziem un 1,3 piespēles.

201 centimetru garo un 105 kilogramus smago Kidu-Gilkristu Šarlotes klubs 2012. gada draftā izvēlējās ar otro kārtas numuru (pirmais bija Entonijs Deiviss). Pirms nonākšanas NBA basketbolists vienu gadu pavadīja Kentakī universitātē.

"Esmu priecīgs turpināt karjeru Šarlotē un būt daļai no šīs organizācijas nākotnes. Nevaru sagaidīt jauno sezonu," pēc līguma parakstīšanas sacīja Kids-Gilkrists. Atbildot uz jautājumu, kāpēc uzbrucējs negaidīja nākamo vasaru, kad līguma summa varētu būt lielāka, Maikls atbildēja: "Kāpēc gaidīt? Nedaru šo lietu naudas dēļ."


, 2015-08-27 09:53, pirms 9 gadiem
Jā jau džeks papildinātu savu uzbrukuma arsenālu ar metienu no distances tad būtu neapturams... Lai gan progress kopš pirmās sezonas ir- šaubos vai viņš kādreiz varēs mest tā ka aizsargam jābaidās atstāt viņu brīvu uz 3pt līnijas
, 2015-08-27 10:01, pirms 9 gadiem
Apbrinojami atri raksts tika uzrakstits.Sitas jau vismaz divas dienas vecs raksts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-27 11:05, pirms 9 gadiem
Porzinqis rakstīja: Apsveicu ar 2-3 dienu atpalicibu
kāpēc tad ver vaļā rakstu, ja jau viss zināms? dzīves nav, vai vasaras brīvlaiks par garu?
, 2015-08-27 11:33, pirms 9 gadiem
HalaCukurs rakstīja: kāpēc tad ver vaļā rakstu, ja jau viss zināms? dzīves nav, vai vasaras brīvlaiks par garu?
Parasti tiek vel kads uzvards raksta pieminets,bet soreiz bez ta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.