Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Lenards atsakās no līguma pēdējā gada, bet nopietni domā par palikšanu Toronto

Lenards atsakās no līguma pēdējā gada, bet nopietni domā par palikšanu Toronto
Kavai Lenards. Foto: AFP/Scanpix

NBA superzvaigzne Kavai Lenards ir izmantojis spēlētāja iespēju un atteicies no līguma uz nākamo sezonu, tā vietā kļūstot par neierobežotu brīvo aģentu. “Yahoo” apskatnieks Kriss Heinss gan vēsta, ka Lenards nopietni apsver iespēju parakstīt jaunu līgumu tieši ar Toronto “Raptors”.

Kavai Lenards pirms dažām dienām kļuva par NBA čempionu un NBA finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, savā pirmajā sezonā ar “Raptors” aizvedot šo Kanādas komandu līdz tās pirmajam čempionu titulam. Lenardam bija iespēja automātiski pagarināt līgumu ar “Raptors” uz nākamo sezonu par 21.3 miljoniem ASV dolāru, taču, kā jau tas bija paredzams kopš pagājušās vasaras, Lenards no šīs iespējas atsacījies.

Viņš kļūs par brīvo aģentu, kurš piesaistīs vairāku NBA komandu interesi. Šovasar gaidāma ļoti interesanta vasara NBA brīvo aģentu tirgū, jo bez līgumiem būs vairākas basketbola superzvaigznes ar Kevinu Durentu, Kleju Tompsonu, Kairiju Ērvingu un Džimiju Batleru priekšgalā.

Ilgu laiku tika baumots, ka Lenards vēlas atgriezties savu dzimto māju tuvumā, proti, Kalifornijā, attiecīgi par favorītēm viņa iegūšanai tika uzskatītas “Clippers” un “Lakers” vienības, turklāt “Lakers” tagad sastāvā jau sapulcinājusi divas superzvaigznes – Lebronu Džeimsu un Entoniju Deivisu.

Taču šobrīd “Yahoo” vēsta, ka tieši “Raptors” uzskatāma par favorīti jauna līguma parakstīšanai ar Lenardu. Tā esot taisnība, ka Lenardam ļoti patiktu spēlēšana Kalifornijā, taču šī gada laikā viņa un “Raptors” komandas savstarpējā uzticība un sapratne ir ļoti attīstījusies, ziņo “Yahoo”, norādot, ka citu komandu vadītāji uzskata tieši “Raptors” par ticamāko Lenarda komandu rudens sākumā.

Kā ļoti svarīgs apstāklis tiek uzsvērts sasniegtais rezultāts – Lenardam un “Raptors” jau pirmajā kopējā sezonā izdevās sasniegt maksimumu. “Yahoo” reizē gan arī norāda, ka galīgais lēmums vēl nav pieņemts un nepavisam nav izslēgta iespēja, ka Lenards izvēlas citu turpinājumu.

Lenards ar “Raptors” varēs noslēgt piecu gadu līgumu par 190 miljoniem dolāru, kamēr citas komandas var viņam piedāvāt tikai četru gadu līgumu. Jāatgādina, ka Lenards pirms gada nokļuva Toronto maiņas darījuma rezultātā, kad “Spurs” apmierināja viņa aizmainīšanas prasību, tiesa, toreiz “Raptors” nebija to komandu sarakstā, kurās Lenards vēlējās nokļūt.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-kaw...


, 2019-06-24 16:53, pirms 5 gadiem
Neticu, ka Raptors atkārtos panākumu. Šogad jau haļava dēļ KP nespēlēšanas, nākamgad būs Bucks un 76ers gads, kā arī Rietumos Nuggeti ar Lakeriem plosīsies
, 2019-06-24 16:55, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Neticu, ka Raptors atkārtos panākumu. Šogad jau haļava dēļ KP nespēlēšanas, nākamgad būs Bucks un 76ers gads, kā arī Rietumos Nuggeti ar Lakeriem plosīsies
Kāds sakars ar KP nespēlēšanu
Kāds joprojām pāli no Jāņiem
, 2019-06-24 17:03, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Neticu, ka Raptors atkārtos panākumu. Šogad jau haļava dēļ KP nespēlēšanas, nākamgad būs Bucks un 76ers gads, kā arī Rietumos Nuggeti ar Lakeriem plosīsies
Nākošais būs Raptors gads, ja Kawhi RE-SIGN! 76ers tikai no šī sastāva mēģinās saglābat Butleru, bet Harrisu laidīs prom. Bucks visus spēlētājus jāparaksta, lai saglabātu šī sastāva kodola. Nuggets būs, Lakers arī, bet kāpēc KP? Ja KP spēlētu, tad Knicks tāpat nebūtu play-off, jo sastāvs nav konkurentspējīgs un vadība ir nožēlojama.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-06-24 18:33, pirms 5 gadiem
Sorry vienu burtu sajaucu
, 2019-06-24 19:44, pirms 5 gadiem
da nepaliks viņš Toronto
, 2019-06-24 20:02, pirms 5 gadiem
TOR šogad sakrita max veiksmīgi visi apstākļi, atkārtot titulu būtu ļoti grūti.

tāpēc palieku pie domas kā visu sezonu - Kawai drīzāk uz Clippers, gan pašam tīkamāka vieta, gan nedaudz labākas cerības uz titulu.
, 2019-06-24 20:06, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Sorry vienu burtu sajaucu
D pat neliekas P tuvumā Vai tev kāda jauna klaviša?
, 2019-06-24 20:08, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: TOR šogad sakrita max veiksmīgi visi apstākļi, atkārtot titulu būtu ļoti grūti.

tāpēc palieku pie domas kā visu sezonu - Kawai drīzāk uz Clippers, gan pašam tīkamāka vieta, gan nedaudz labākas cerības uz titulu.
Nu es atkal neredzu iemeslu, lai Lenards neparakstītu 1+1 ar TOR.
, 2019-06-24 20:09, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Neticu, ka Raptors atkārtos panākumu. Šogad jau haļava dēļ KP nespēlēšanas, nākamgad būs Bucks un 76ers gads, kā arī Rietumos Nuggeti ar Lakeriem plosīsies
Kāpēc domā, ka Bucks un 76ers būs labāki. Konkurenti būs, bet, lai pateiktu, ka 100% labāki.. diez vai.
, 2019-06-25 00:15, pirms 5 gadiem
KD un KT jau nu NENORMĀLI interesanti varētu būt kādai lazaretes komandai!? Īpaši pirmais...
Batlers... pats par sevi jau ir ego un vēl viena komanda komandā!
Nekā interesanta brīvajā tirgū šogad, drīzāk interesantākais būs ar NEGAIDĪTĀM un totāli neprognozētām maiņām, kurās būs iesaistīti kādi TOP čaļi...
, 2019-06-25 00:18, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Nākošais būs Raptors gads, ja Kawhi RE-SIGN! 76ers tikai no šī sastāva mēģinās saglābat Butleru, bet Harrisu laidīs prom. Bucks visus spēlētājus jāparaksta, lai saglabātu šī sastāva kodola. Nuggets būs, Lakers arī, bet kāpēc KP? Ja KP spēlētu, tad Knicks tāpat nebūtu play-off, jo sastāvs nav konkurentspējīgs un vadība ir nožēlojama.
Kas nosaka sastāva konkurētspēju? Uzvārdi uz krekliem vai individuālā meistarība...
palūko dažiem starta 5inieku...
Pēc Tevis teiktā sanāk, ka 26komandas varētu pat sezonā nepiedalīties, jo viņiem NEKAS nespīd...
Nav ienācis prātā, ka Raptors reāli varēja palikt arī pie 76ers... tak što, ir parocīgas un neparocīgas komandas... ļoti gribētos redzēt, ka NBA play-off tiek TOP16... un spēlē attiecīgi 1-16 2-15 utt... nešķirojot Austrumi, Rietumi.. tur būtu ne viens vien pārsteigums!!!
, 2019-06-25 10:20, pirms 5 gadiem
Lebronam vajadzētu piedāvāt Kawai, ka pats piekritīs pārslēgt savu līgumu par 10mio mazāku un aicināt pie sevis- otras tādas iespējas viņam var nebūt. Tāpat tikai ar AD arī var būt par īsu, lai vinnētu šogad
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.