Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Noela debija NBA atlikta uz nākamo sezonu

Noela debija NBA atlikta uz nākamo sezonu
Nerlenss Noels
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Filadelfijas „76ers” gatavojas šo sezonu aizvadīt bez šī gada draftā ar sesto numuru izvēlētā Nerlensa Noela, paziņojis komandas galvenais treneris Brets Brauns.

„Ļoti šaubos, ka Noels spēlēs šajā sezonā,” Brauns izteicās pirms šīs nakts spēles pret „Cavaliers”. ”Nevēlamies izniekot šo gadu. Manuprāt, tā arī būs lieliska iespēja mums uzlabot Noela pustālā metienu prasmes, piestrādāt pie viņa soda metieniem, kā arī vienkārši iepazīstināt ar NBA pasauli.”

„76ers” Noelu un nākamā gada drafta izvēli iemainīja pret savu nu jau bijušo līderi, saspēles vadītāju Drū Holideju, un sākotnēji bija plānots, ka Noels būs gatavs pievienoties komandai sezonas vidū, taču nu šie plāni atcelti. Kentaki universitātes zvaigzne Noels sarāva krusteniskās saites februārī, kas, visticamāk, ietekmēja viņa vietu draftā. No potenciālās pirmās vietas viņš noslīdēja līdz pat sestajai, kurā viņu izvēlējās un uzreiz aizmainīja „Pelicans”.

„Sixers” komanda starpsezonā krasi samazinājusi savu algu budžetu, būtiski papildinājumi netika iegūti arī brīvo aģentu tirgū, līdz ar to skaidrs, ka klubs šo sezonu norakstījis jau laicīgi un negatavojas riskēt ar Noela pāragru atgriešanos laikā, kad tas nedos nekādu rezultātu.

19 gadus vecais Noels spēlē centra pozīcijā un savā vienīgajā sezonā NCAA izcēlās ar vidēji 4,4 bloķētiem metieniem spēlē, 10,5 gūtiem punktiem un 9,5 atlēkušajām bumbām, tiesa, viņa soda metienu precizitāte bija samērā neglaimojoša pat centram – tikai 52,9%.

Filadelfijas „76ers” jau pagājušajā sezonā cīnījās ar vadošo spēlētāju savainojumiem (Bainams, Ričardsons) un guva bilanci 34-48, ar ko iekļūšanai izslēgšanas spēlēs nepietika.

Izmantotie resursi:
Nerlens Noel of Philadelphia 76ers expected to...


, 2013-10-22 11:15, pirms 11 gadiem
Ehh,žēl gan,gribējās viņu jau šosezon redzēt,nu neko,jāgaida vien nākamā sezon,lai tik uzlabo savas prasmes. Šis čalis par sevi liks runāt,bez šaubām.
, 2013-10-22 11:27, pirms 11 gadiem
Sixeri nākamgad varētu būt starp favorītiem, ņemot vērā nākamā gada spēcīgo draftu un ja brīvos aģentus dabūs, jo algu griesti to ļauj.
, 2013-10-22 11:27, pirms 11 gadiem
Filadelfija pēdējo gadu neveiksmīgākā komanda. Nespēlē Bainams, nespēlēs Noels un ja draftā nedabūs pirmo numuru, tad gar degunu ies arī Viginss.
, 2013-10-22 11:46, pirms 11 gadiem
Ooopiits rakstīja: Filadelfija pēdējo gadu neveiksmīgākā komanda. Nespēlē Bainams, nespēlēs Noels un ja draftā nedabūs pirmo numuru, tad gar degunu ies arī Viginss.
Labrīt Bainams spēlē Klīvlendā
, 2013-10-22 11:53, pirms 11 gadiem
Kerchs rakstīja: Sixeri nākamgad varētu būt starp favorītiem, ņemot vērā nākamā gada spēcīgo draftu un ja brīvos aģentus dabūs, jo algu griesti to ļauj.
Jā, ja tikai viņiem būtu kaut kādi jēdzīgi draft picki. Lai tos dabūtu nāktos tāpat kādus jaunos atdod. Secinājums - bezcers šobrīd un jādomā kā nākotnē iegūt draft pickus.
, 2013-10-22 12:17, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Labrīt Bainams spēlē Klīvlendā
Labrīt, tu laikam nesaproti par ko viņš runā, ja tu skaties šo sezonu.
, 2013-10-22 12:27, pirms 11 gadiem
Justifiable rakstīja: Labrīt, tu laikam nesaproti par ko viņš runā, ja tu skaties šo sezonu.
Tad attiecīgi arī vajag savu domu noformulēt,lai nerastos jautājumi par to,ka Bainams Filadelfijā arī izlaida visu sezonu dēļ traumas!
, 2013-10-22 12:42, pirms 11 gadiem
Fric rakstīja: Jā, ja tikai viņiem būtu kaut kādi jēdzīgi draft picki. Lai tos dabūtu nāktos tāpat kādus jaunos atdod. Secinājums - bezcers šobrīd un jādomā kā nākotnē iegūt draft pickus.
Jā, es paskatījos un ja pareizi sapratu, tad pirmajā raundā viņiem ir tikai "Pelicans" picks, savu TOP 14 protected ieguvusi Maiami, kas nozīmē, ka nākamajā draftā "Heat" būs loterijas piks. Brīvajos aģentos gan viņiem būs pietiekama summa, lai piepirktu kādu talantu klāt.
, 2013-10-22 14:00, pirms 11 gadiem
Taatad Celtics pievienojas Sixers cinjaa par Wiggins...
, 2013-10-22 14:01, pirms 11 gadiem
Ooopiits rakstīja: Jā, es paskatījos un ja pareizi sapratu, tad pirmajā raundā viņiem ir tikai "Pelicans" picks, savu TOP 14 protected ieguvusi Maiami, kas nozīmē, ka nākamajā draftā "Heat" būs loterijas piks. Brīvajos aģentos gan viņiem būs pietiekama summa, lai piepirktu kādu talantu klāt.
Nē, tas nozīmē, ka ja 76ers neiekļūst izslēgšanas spēlēs, viņiem saglabāsies pirmā raunda izvēle. Un "Heat" nespīd uz loteriju. Nedaudz pārprati. Tā ka domāju, ka nākamvasar "Philly" iegūs divus jaukus TOP 10 draftus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-22 14:19, pirms 11 gadiem
valtcis rakstīja: Nē, tas nozīmē, ka ja 76ers neiekļūst izslēgšanas spēlēs, viņiem saglabāsies pirmā raunda izvēle. Un "Heat" nespīd uz loteriju. Nedaudz pārprati. Tā ka domāju, ka nākamvasar "Philly" iegūs divus jaukus TOP 10 draftus.
Tā varētu būt, jo es to piku sistēmu nedaudz nesaprotu. Paldies, ka paskaidroji tuvāk.
, 2013-10-22 14:38, pirms 11 gadiem
Sixers tad ir cerība tikt atkal pie loterijas iespējas un ja iecels pirmo drafta izvēli,tad komanda varēs sākt atdzimšanu(Vismaz mēģinās)
, 2013-10-22 15:34, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Tad attiecīgi arī vajag savu domu noformulēt,lai nerastos jautājumi par to,ka Bainams Filadelfijā arī izlaida visu sezonu dēļ traumas!
Bainams Klīvlendā pagaidām arī vēk nevienu spēli nav nospēlējis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-22 16:19, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Viens no retajiem, kas draftā iekrita acīs, šis spridzinās!
Iekrita acīs jeb tas bija vienīgas, kuru tu zināji, jo viņam visas sezonas garumā paredzēja pirmo numuru draftā?
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
18

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.