Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

Mārberijs: "Entonijs un Stademairs nesader kopā vienā komandā"

Mārberijs: "Entonijs un Stademairs nesader kopā vienā komandā"
Stefons Mārberijs
Foto: AFP

Bijušais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas "Knicks" basketbolists Stefons Mārberijs, kurš kopš aizvadītā gada rudens pārstāv Pekinas "Ducks" klubu, uzskata, ka pašreizējais "Knicks" līderu duets Karmelo Entonijs un Amarē Stademairs nesader kopā vienā komandā.

"Amarē ir nepieciešams tāda tipa saspēles vadītājs kā Stīvs Nešs. Viņš ir pick-n-roll tipa spēlētājs," Mārberijs izteicās sarunā ar ESPN. Mārberijs atbildēja noliedzoši, kad viņam tika uzdots jautājums par to, vai Entonijs un Stademairs varētu sasniegt lielus panākumus kopā.

Līdzīgs viedoklis ir daudziem citiem NBA apskatniekiem par pašreizējo "Knicks" zvaigžņu duetu. Tomēr Mārberija viedoklis ir ņemams vērā, jo viņš kopā ar Stademairu ir aizvadījis pusotru sezonu un ļoti labi zina Stademaira plusus un mīnusus.

Tāpat arī pieredzējušais saspēles vadītājs izteicās, ka nesaprot, kādēļ "Knicks" īpašnieks Džeimss Dolans vēlējās redzēt Entoniju Ņujorkas vienībā: "Es nezinu, vai Dolans iemainīja Entoniju no Denveras, lai izcīnītu uzvaras mačos vai lai nopelnītu naudu. Es uzskatu, ka tādēļ, lai nopelnītu naudu."

35 gadus vecais basketbolists tomēr arī uzsver, ka Entonijs ir Ņujorkas vienības labākais spēlētājs un tieši ap viņu būtu jābūvē komanda.

Par spīti visām bijušajām nesaskaņām ar "Knicks" kluba vadību, Mārberijs, kurš ir dzimis Ņujorkā, sarunas noslēgumā ESPN žurnālistam uzsvēris, ka vienmēr būs "Knicks" komandas fans.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2012-09-22 14:47, pirms 12 gadiem
Jāpiekrīt vien būs Mārberijam,bet nu ceru,ka NYK saņemsies un parādīs uz ko viņi ir spējīgi,jo potenciāls viņiem ir iespaidīgs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-22 15:10, pirms 12 gadiem
Ja vēl neesam pamanījuši tad NBA baskets sakas ap oktobra beigām un vēl neesam redzējuši Kida, pridžioni un Feltona spējas vadīt saspēli ar abiem Supastāriem tāka nevajag kaut kādos Kjinas līgu stāros klausīties nu bet tas tā. Es dom ka viss budet harasho un būs jāskatās labs basketbols šīs komandas izpildījumā.
, 2012-09-22 15:29, pirms 12 gadiem
muļķības,domāju ka Ņujorka šosezon parādīs kas ir kas un manuprāt būs vieni no favorītiem Austrumu konfurencē
, 2012-09-22 15:52, pirms 12 gadiem
Uzvaras vini sosezon varees vaakt tikai uz ciinaspara un lielaas veelmes reekina!Nekaadas kiimijas sastaavs visu laiku buutiski mainaas un liideri nevar atrast kiimiju kad nav traumeetu kur tad komandaa radiisies augstveertiigiem rezuultaatiem vajadziigaa kiimija ja galvenie duuzi nespeej saspeeleeties!Redzees kaa buus,bet domaaju nekas iipasi kardinaali nemainiisies!Woodsons varees mociities 82 sezonas speelu garumaa..playoffi..!?Gan jau ka iekluus,bet arii ne baigi paarliecinosi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-23 12:00, pirms 12 gadiem
Katrs atseviski ir loti labi un meistarigi speletaji, bet ir pieradusi but komandas lideri uzbrukuma. Tapec abiem gruti sadalit bumbu, jo ja Carmelo tur bumbu Amare nezin ko lai dara un otradi, jo abi pieradusi but uzbrukuma smaile un ka citi padara darbu aizsardziba. Nesaku ka vini nespele aizsardziba, bet nav nekads noslepums ka abi nav aizsardzibas speletaji. Abiem bus jaupurejas ka Bostonas trio, kad Allen un Pierce saka spelet aizsardziba, tad bija ari rezultats. Bet kas zin ka Kids ietekmes komadu uzbrukuma. Tas manas domas.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
7

Porziņģis pilnībā aizvadījis mērenu treniņu, rīt būs grūtāka nodarbība

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvadījis vieglu treniņu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Bostonas "Celtics", pēc sestdienas rīta nodarbības paziņoja galvenais treneris Džo Mazula.
Kristaps Porziņģis triec bumbu grozā no augšas. Foto. AFP. Scanpix
43

Porziņģis piedalās daļā no "Celtics" treniņa, Mazulla saglabā noslēpumainību

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" gatavojas otrajam finālam trīs sezonu laikā. Daļā no piektdienas treniņa piedalījās arī Kristaps Porziņģis. Komandas galvenais treneris Džo Mazulla bija optimistisks, bet noslēpumains.
Maiks Brauns. Foto: AFP/Scanpix

8,5 miljoni sezonā – Sakramento treneris Brauns tiek pie jauna līguma

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" līdz 2026./27. gada sezonas beigām pagarinājis līgumu ar galveno treneri Maiku Braunu, kurš ticis arī pie algas pielikuma, turpmāk sezonā pelnot 8,5 miljonus dolāru.