Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ukraiņu centrs Lens vienojas par divu gadu līgumu ar "Hawks"

Ukraiņu centrs Lens vienojas par divu gadu līgumu ar "Hawks"
Alekss Lens
Foto: USA Today Sports/Scanpix

25 gadus vecais ukraiņu basketbolists Oleksijs Lens panācis vienošanos ar NBA klubu Atlantas „Hawks” par divu gadu līgumu, kura vērtība būs 8.5 miljoni dolāru.

Oleksijs Lens šobrīd ir brīvā aģenta statusā, un viņa panāktā vienošanās ar „Hawks” oficiāli tiks apstiprināta pēc tam, kad „Hawks” būs tikusi galā ar citu savu darījumu. Proti, Atlantai vēl oficiāli jānokārto Denisa Šrēdera aizmainīšana pret Karmelo Entoniju uz „Thunder”, kam sekos Entonija 27.9 miljonus vērtā līguma izpirkšana, un pēc tam „Hawks” arī noslēgs līgumu ar Lenu.

25 gadus vecais ukrainis Lens iepriekš spēlēja Fīniksas „Suns”, kas viņu ar piekto numuru draftēja 2013. gadā. Uz sevi liktās cerības Lens pilnībā neattaisnoja, debijas sezonā spēlējot minimāli, savukārt nākamajās četrās sezonās viņš ieņēma stabilu vietu „Suns” rotācijā.

Lens 140 reizes izgāja „Suns” sākumsastāvā un vidēji nospēlēja 19.9 minūtes, gūstot 7.2 punktus un savācot 6.5 atlēkušās bumbas. Viņš arī savā NBA karjerā izcēlies ar vidēji spēlē vienu bloķētu metienu un 0.8 rezultatīvām piespēlēm. Pēdējās sezonās vāji spēlējošā Fīniksa iepriekš izvēlējās nepiedāvāt viņam ilgtermiņa līgumu, un Lens šosezon spēlēja ar kvalifikācijas līgumu, pēc kura kļuva par neierobežotu brīvo aģentu.

„Hawks” sastāvā ukraiņu centram par vietu laukumā būs jākonkurē ar bijušo „Spurs” centru Diveinu Dedmonu un pieredzējušo Mailzu Plamlī.

Izmantotie resursi:
Ex-Suns center Alex Len agrees to deal with Hawks


, 2018-07-22 17:27, pirms 6 gadiem
Ukraiņiem ir NBA ar spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-23 10:08, pirms 6 gadiem
Nu re, Lens būs rezerves centrs Atlantā kamēr komanda pārbūvēsies. Labs līgums ATL.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.