Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

"Warriors" Šanhajā vēlreiz uzveic "Lakers"

"Warriors" Šanhajā vēlreiz uzveic "Lakers"
Klejs Tompsons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" un Losandželosas "Lakers" aizvadījušas otro savstarpējo pārbaudes spēli Āzijā. Līdzīgi kā Pekinā, arī Šanhajā pārāki bija "Warriors" basketbolisti, gūstot uzvaru ar rezultātu 115:89.

Aizvadītajā otrdienā "Warriors" un "Lakers" komandas mērojās spēkiem Ķīnas galvaspilsētā Pekinā, kur ar rezultātu 100:95 uzvaru svinēja "Warriors" basketbolisti. Tajā spēlē lielisku sniegumu demonstrēja Deivids Lī, gūstot 31 punktu.

Otro reizi komandas savā starpā tikās Šanhajā. Jau sākot ar pirmo ceturtdaļu, "Warriors" komanda demonstrēja ļoti rezultatīvu sniegumu, pirmo izrāvienu veicot pirmās ceturtdaļas vidū (19:12). Turpinājumā "Lakers" prata atjaunot līdzsvaru gan spēlē, gan uz tablo, spējot pat izvirzīties vadībā - 29:27. Līdzīgi kā pirmajā ceturtdaļā, arī otrajā "Warriors" komanda spēja veikt labu izrāvienu, izvirzoties vadībā ar astoņu punktu pārsvaru (52:44). Tiesa, arī šoreiz to noturēt neizdevās, "Lakers" basketbolistiem dodoties lielajā pārtraukumā ar divu punktu pārsvaru - 54:52.

Trešajā ceturtdaļā "Lakers" turēšanās līdzās "Warriors" komandas rezultativitātei apsīka. Pēdējo trīs ar pusi minūšu laikā "Warriors" basketbolisti veica 13:2 izrāvienu, kas ceturto ceturtdaļu ļāva uzsākt ar 14 punktu pārsvaru (84:70). Noslēdzošajā spēles daļā ļoti labi sevi parādīja "Warriors" rezervisti, neļaujot "Lakers" komandai atspēlēties. Liels nopelns tajā Kentam Beizmoram, kurš ceturtdaļas garumā guva 14 punktus. Mača izskaņā rezultāta starpība jau bija pārsniegusi 20 punktus, "Warriors" komandai izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 115:89.

Uzvarētāju labā 25 punktus guva Klejs Tompsons, ar 16 punktiem atzīmējās Deivids Lī, bet pa 14 punktiem Kenta Beizmora un Dreimonda Grīna kontā. "Lakers" rindās vienīgais vismaz 10 punktus guva Pau Gazols, kura rēķinā 16 punkti un septiņas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2013-10-18 16:53, pirms 11 gadiem
Lakers tadi nabagi palikusi..
, 2013-10-18 17:06, pirms 11 gadiem
ChildrenOfTheSun rakstīja: Lakers tadi nabagi palikusi..
Kobe nespēlēja. Un warriors nav vairs nemaz TĀDI pastarīši
, 2013-10-18 17:06, pirms 11 gadiem
INDRIKSON NU ATKĀPIES TAČU VIENREIZ!!!
, 2013-10-18 17:08, pirms 11 gadiem
Igijam 14 piespeeles!!!
, 2013-10-18 17:21, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Igijam 14 piespeeles!!!
Un tu vēl šaubijies par Igija spējām!
Izcils komandas kaplis.
, 2013-10-18 17:31, pirms 11 gadiem
"Warriors" Šanhajā vēlreiz uzveic "Lakers"

Virsraksts tik maigs, lai nesāpinātu LAL fanus?
Istenība vajadzēja: ''Warriors Šanhajā otrajā puslaikā pārbrauc pāri ''Lakers'' ar pusspēku, nodrošinot kārtējo uzvaru!
, 2013-10-18 17:58, pirms 11 gadiem
Ja Heat speeleetu pret Warriors, tad Heat paarbrauktu vinjiem paari ar pusspeeku! Lebrons paartriektu paari Igijam ar monstruaalu speeku! Valjero raudaatu kaa maza meitene!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-18 19:22, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Ja Heat speeleetu pret Warriors, tad Heat paarbrauktu vinjiem paari ar pusspeeku! Lebrons paartriektu paari Igijam ar monstruaalu speeku! Valjero raudaatu kaa maza meitene!
Tāpat kā šodien Lebrons pārbrauca pāri Nets?
, 2013-10-18 20:07, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Ja Heat speeleetu pret Warriors, tad Heat paarbrauktu vinjiem paari ar pusspeeku! Lebrons paartriektu paari Igijam ar monstruaalu speeku! Valjero raudaatu kaa maza meitene!
Puis tur nu tu kļūdies, izpēti manu profila bildi, tad redzēsi kurš kuram pārtriec pāri. Arī šogad gsw nebūs nekādie peramie zēni.
, 2013-10-18 22:42, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Puis tur nu tu kļūdies, izpēti manu profila bildi, tad redzēsi kurš kuram pārtriec pāri. Arī šogad gsw nebūs nekādie peramie zēni.
Izskataas, ka kljuvis par Warriors faneli. Staigulis tu esi. Peramie zeeni nebuus uz kopeejaas liigas fona, bet speelees pret Heat vinji atrausies no James&co! Lebrons paartrieks paari Igijam ar nenormaalu speeku, kuru nespeesi aizmirst gadu desmitiem. Book it!
, 2013-10-18 22:44, pirms 11 gadiem
Tava profila bilde ir diezgan vaajsh fotoshops uz kura taadi meistari kaa es neuzkjeraas.
, 2013-10-19 08:57, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Izskataas, ka kljuvis par Warriors faneli. Staigulis tu esi. Peramie zeeni nebuus uz kopeejaas liigas fona, bet speelees pret Heat vinji atrausies no James&co! Lebrons paartrieks paari Igijam ar nenormaalu speeku, kuru nespeesi aizmirst gadu desmitiem. Book it!
uzjautrina tavs bērnišķīgais fanātisms LeBrons, LeBrons, Lebrons... Kur tad bija tavs LeBrons, kad Heat iemeta TIKAI 62 punktus pret Nets? Heat at Nets - October 17, 2013 - Game Preview,...
Protams, tu attaisnosies, ka šī bija tikai pārbaudes spēle, kurā spēlētāji neizliek sevi uz pilni klapi. Bet tā ir arī Warriors un pārējām komandām. Un Warriors pārbaudēs spēlē samet 115, kas ir ievērojami vairāk par Heat 62.
Un kāpēc šeit LeBrons nepārbrauca Kareivjiem pāri, kuriem tolaik nebija Igija, bet bija Dreimonds Grīns? Draymond Green Helps the Warriors Sink the Heat...

Vecīt, vajag tolerantāk izturēties pret citam komandām. Neviens nenoliedz, ka Džeims ir karalis, un šobrīd labakais basketbolists uz planētas. Bet viens karalaukā nav kareivis. Komandas uzvar spēles nevis viens spēlētājs.
Smagi taviem favorītiem ies šosezon, daudz labas komandas nāks pretī.
Veiksmi!
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
55

Porziņģis traumas dēļ izlaidīs arī Bostonas ceturto spēli pret ''Pacers''

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis traumas dēļ izlaidīs Austrumu konferences finālsērijas ceturto spēli.
Šakils O'Nīls. Foto: PA Images / Scanpix
4

O'Nīls par Taunsu: "Ja nekrīt tālmetieni, velc savu resno pēcpusi uz soda laukumu"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālā Dalasas "Mavericks" aizvadītajā naktī ar 116:107 pārspēja Minesotas "Timberwolves", tiekot pie trešās uzvaras sērijā (3-0). Pēc spēles Šakils O'Nīls asi kritizēja Minesotas spēlētāju Karlu Entoniju Taunsu, kurš šajā mačā aizmeta garām visus astoņus izmestos tālmetienus.
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
7

Dončičs pēc uzvaras: "Nekas vēl nav beidzies, vajadzīga vēl viena uzvara"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" galvenais vilcējspēks Luka Dončičs pēc uzvaras trešajā Rietumu finālsērijas spēlē pret Minesotas "Timberwolves" (116:107) izteicās, ka vēl sērija nav beigusies, lai arī Dalasa ir vadībā ar 3-0.