Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Oficiāli: par "Bucks" treneri kļūst Badenholcers

Oficiāli: par "Bucks" treneri kļūst Badenholcers
Maiks Badenholcers
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" vadība oficiāli apstiprinājusi, ka par komandas galveno treneri iecelts Maiks Badenholcers, kurš iepriekš vairākas sezonas vadīja Atlantas "Hawks" vienību.

48 gadus vecais Maiks Badenholcers pēdējās piecas sezonas bija "Hawks" galvenais treneris, aizvedot komandu līdz 213 uzvarām un piedzīvojot 197 zaudējumus. Četrās no piecām sezonām Atlanta iekļuva izslēgšanas turnīrā, labāko rezultātu sasniedzot 2015. gadā, kad komanda aizspēlējās līdz Austrumu konferences finālam.

Aizvadītajā sezonā "Hawks" izcīnīja tikai 24 uzvaras, paliekot pēdējā vietā Austrumu konferencē.

Darba cikls Atlantā Badenholceram bija pirmā pieredze kā galvenajam trenerim. Iepriekš speciālists 19 sezonas strādāja Sanantonio "Spurs", 17 gadus esot Grega Popoviča asistents. Četras reizes Badenholcers ar "Spurs" kļuva par NBA čempionu.

"Gaidu iespēju strādāt ar jaunajiem un daudzsološajiem spēlētājiem, vēlos palīdzēt komandai attīstīties dažādos veidos. Līdzjutēji Milvoki un Viskonsīnā gaida un ir gatavi [lieliem panākumiem]. Tagad mūsu ziņā ir visu salikt pa plauktiņiem, un es nevaru sagaidīt darba sākšanu," komentēja pats treneris.

"Bucks" aizvadītajā sezonā izcīnīja 44 uzvaras un ierindojās septītajā vietā Austrumu konferencē. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Milvoki ar 3-4 piekāpās Bostonas "Celtics".

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo


, 2018-05-18 13:03, pirms 6 gadiem
Aroda cik svarīga ziņa ka Oficiāli...it kā pirmie būtu uzzinājuši un parstedz visu pasauli 😂😂
Tairīzs Halibērtons priecīgs par uzvaru. Foto. AFP. Scanpix

Halibērtonam triple-double un uzvaras metiens, Dončičam panākumā 22+10+9

Nacionālā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas kārtējas izslēgšanas turnīra spēles. Indianas "Pacers" pagarinājumā ar 121:118 pārspēja Milvoki "Bucks", savukārt Dalasas "Mavericks" uzvarēja pirmo spēli savā laukumā pret Losandželosas "Clippers" (101:90), izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.