Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Pelicans" pagarina līgumus ar Deivisu un Riversu

"Pelicans" pagarina līgumus ar Deivisu un Riversu
Entonijs Deiviss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Pelicans" vadība izmantojusi iespēju pagarināt līgumus ar uzlecošajām komandas zvaigznēm uzbrucēju Entoniju Deivisu un aizsargu Ostinu Riversu.

2012. gada vasarā "Hornets" draftēja 208 centimetrus garo Deivisu ar pirmo kārtas numuru, bet ar desmito numuru tika pie 193 centimetrus garā Riversa. Katram pirmajā kārtā izvēlētam basketbolistam pienākas divu gadu līgums ar kluba izvēli par trešo un ceturto sezonu. Ņūorleānas organizācija, kas nu jau nosaukumu "Hornets" nomainījusi ar "Pelicans", jau pirms otrās sezonas izdarījusi izvēli par labu trešajai.

Deiviss, kurš jau paspējis kļūt par olimpisko čempionu (Londona 2012) pagājušajā sezonā piedalījās 64 spēlēs regulārajā sezonā, 60 no tām gāja pamata pieciniekā, vidēji spēlēja 28,8 minūtes, guva 13,5 punktus, izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas, bloķēja 1,8 metienus un pārtvēra 1,2 bumbas.

Trenera Doka Riversa dēls Ostins Riverss pagājušajā sezonā piedalījās 61 spēlē, 26 sākuma pieciniekā, vidēji laukumā pavadīja 23,2 minūtes, guva 6,2 punktus, atdeva 2,1 rezultatīvu piespēli un izcīnīja 1,8 bumbas.

Deiviss gaidāmajā sezonā saņems gandrīz 5,4 miljonus dolāru, bet par trešo gadu - vairāk nekā 5,6 miljonus. Riversa krājumos šosezon ienāks vairāk nekā 2,3 miljoni, bet nākamgad vairāk nekā 2,4 miljoni dolāru.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-17 18:24, pirms 11 gadiem
BosCeltics-Emka95-3 rakstīja: Abi labi varbūt beidzot tiks playoff
kāds beidzot ?? viņiem būs tikai otrais gads līgā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Tairīss Halibērtons (pa vidu). Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

''Pacers'' līdera Halibērtona atgriešanās uz ceturto spēli pret ''Celtics'' ir neskaidra

ESPN ziņo, ka uz lielas jautājuma zīmes ir ''Pacers'' līdera Tairīsa Halibērtona spēlēšana kluba sastāvā Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē pret Bostonas ''Celtics''.
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix
14

Ričs Pols norāda uz Džeimsa atteikšanos no esošā līguma ar ''Lakers''

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' basketbolista Lebrona Džeimsa aģents Ričs Pols netīšām norādījis, ka viņa klients jau ir brīvais aģents, tādejādi liekot noprast, ka Džeimss šajā vasarā atteiksies no līguma otrā gada ar ''Lakers''.
Džeisons Teitums. Foto. AP. Scanpix
57

"Celtics" atspēlējas no -18 un nonāk vienas uzvaras attālumā no NBA fināla

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) perfekti Austrumu konferences finālu turpina Bostonas "Celtics", kas bez Kristapa Porziņģa ar 114:111 pārspēja Indianas "Pacers", nonākot viena soļa attālumā no NBA fināla (3-0). Džeisons Teitums šajā spēlē guva 36 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.