Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

"Celtics" prezidents Eindžs: "Mēs nezaudējām Reju, Alens pameta mūs"

"Celtics" prezidents Eindžs: "Mēs nezaudējām Reju, Alens pameta mūs"
Denijs Eindžs uzskata, ka "Celtics" darīja visu iespējamo, lai Rejs Alens paliktu komandas rindās
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" basketbola operāciju prezidents Denijs Eindžs izteicies, ka klubs darījis visu iespējamo, lai tālmetienu speciālists Rejs Alens paliktu Bostonā, tomēr pats spēlētājs izvēlējies doties uz Floridu un turpināt karjeru 2012. gada NBA čempiones Maiami "Heat" sastāvā.

"Man nav sajūtas, ka mēs zaudējām Reju. Man ir sajūta, ka Rejs mūs pameta, lai dotos uz Maiami," tā izteicās Eindžs. "Mēs novērtējam to, ko Rejs ir paveicis mūsu labā. Mēs centāmies, lai Rejs paliktu šeit. Viņš izvēlējās doties uz Maiami."

Sestdien bija pirmā reize, kad Eindžs izteicās publiski par Alena lēmumu pievienoties Maiami "Heat". "Celtics" basketbola operāciju prezidentam gandrīz 37 gadus vecā Alena lēmums (Alenam 37 gadi apritēs 20. jūlijā) bija nebija iepriecinoša vēsts, jo Bostonas klubs ļoti vēlējās noturēt pieredzējušo aizsargu savās rindās.

Alens nākamajās trijās sezonās nopelnīs aptuveni 9,5 miljonus ASV dolāru. "Celtics" aizsargam, kurš Bostonā nonāca 2007. gada vasarā, bet jau pēc gada ar klubu izcīnīja NBA čempionu titulu, piedāvāja uz pusi lielāku atalgojumu, tomēr šoreiz nauda darījumā nenospēlēja galveno lomu.

Visu laiku labākā līgas tālmetienu izpildītāja vārds aizvadītās sezonas laikā izskanēja saistībā ar dažādām maiņas darījumu baumām un regulārā turnīra izskaņā viņš labās potītes savainojuma dēļ zaudēja vietu "Celtics" pamatsastāvā. Alena vietu pamatpieciniekā ieņēma otrgadnieks, aizsargs Eiverijs Bredlijs.

"Jums ir jājautā Rejam par iemesliem [kādēļ viņš parakstīja līgumu ar Maiami]," tā Eindžs. "Esmu iepriekšējo piecu gadu laikā ar viņu daudz runājis, esmu Reja fans un, kā jau izteicos, esmu pateicīgs par visu, ko paveicis. Viņš vienmēr būs daļa no 2008. gada čempionu komandas un daļa no visiem pārējie komandas panākumiem. Man ir sajūta, ka ne tikai viena iemesla dēļ viņš pieņēma šādu lēmumu, tas bija vairāku iemeslu kopums."

Līdz ar Alena došanos prom no "Celtics" ir izjaukts Bostonas lielais trijnieks, kurš tika izveidots 2007. gada vasarā, kad "Celtics" vienībai un tās komandas līderim Polam Pīrsam pievienojās Kevins Gārnets un Rejs Alens. Gārnets jau jūnija noslēgumā pagarināja līgumu ar ķeltiem uz nākamajām trim sezonām, savukārt Pīrsam, kurš visu karjeru ir aizvadījis Bostonas klubā, bija jau iepriekš noslēgts līgums uz nākamo sezonu ar komandas opciju pagarināt to līdz 2013./2014. gada sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2012-07-15 15:59, pirms 12 gadiem
Nuja, gredzentiņs Allenam kārojas.
Slēpts komentārs: jureks
, 2012-07-15 16:06, pirms 12 gadiem
Bostona mēģināja Alenu aiztreidot vēl pagājušosezon.Bostonai ir Bredlijs, Terijs, kur vieta Alenam?Kā kāds labs spēlētājs atnāk uz Heat, bļauj visi.

Tanī pat laikā Nešs arī neatgriezās Fīniksā,aiziet uz Lakers pie Kobes, Gasola, Bynuma - BIG 4. Ņūdžersija arī vāc zvaigžņotu komandu, bet tur jau viss ok.Hovards turpina nīdēt vislaik, bet šiem spēlētājiem un komandām neviens jau neko nepārmet.Kā tik runa aiziet par Lebronu vai Miami, mazās skudras sāk čurāt virsū.
, 2012-07-15 16:08, pirms 12 gadiem
Nevajag nosodīt Reju,viņš tikai vēlas izcīnīt vēl vienu gredzenu. Lai viņam tas izdodas,tomēr pelnījis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-15 16:22, pirms 12 gadiem
PrinC1t rakstīja: Bostona mēģināja Alenu aiztreidot vēl pagājušosezon.Bostonai ir Bredlijs, Terijs, kur vieta Alenam?Kā kāds labs spēlētājs atnāk uz Heat, bļauj visi.

Tanī pat laikā Nešs arī neatgriezās Fīniksā,aiziet uz Lakers pie Kobes, Gasola, Bynuma - BIG 4. Ņūdžersija arī vāc zvaigžņotu komandu, bet tur jau viss ok.Hovards turpina nīdēt vislaik, bet šiem spēlētājiem un komandām neviens jau neko nepārmet.Kā tik runa aiziet par Lebronu vai Miami, mazās skudras sāk čurāt virsū.
Par Nešu gan tu pilnīgas muļķības sarunāji un ja Alens būtu palicis Celtikos tad Terijs tur nebūtu nonācis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-15 18:30, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Rokas nost no reja mazie urleeni! Vinjsh speelees ar pasaulee labaako basketbolistu !!! Rejs saprata, ka ir iespeeja uzspeeleet ar labaakajiem, nevis tiem vecajiem niikuljiem no bostonas, kuriem gredzenus neredzeet 100 gadus!! GO HEAT!!! Visas mazaas meitenes raud, jo Lebrons ir labaakais pasaulee!!!
emm,kā tu esi pārdzīvojis to ka Nešs nav nonācis Heatos?
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
17

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.