Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

Entonijs: "Šī gada "Knicks" komanda ir labāka par pagājušā gada"

Entonijs: "Šī gada "Knicks" komanda ir labāka par pagājušā gada"
Karmelo Entonijs
Foto:AP/Scanpix

Šīs nedēļas sākumā Karmelo Entonijs, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līderis, piedaloties "Bloomberg Sports Business" samitā Midtaunā, Ņujorkā, izteicās, ka šī gada "Knicks" komanda ir labāka par pagājušā gada komandu un ka vienīgā lieta, kas viņam pašlaik ir nepieciešama, ir čempiontituls.

"Mēs bijām otrajā vietā [Austrumu konferencē] pagājušajā sezonā," teica Entonijs. "Es domāju, ka neviens negaidīja to. Šogad mēs plānojam paveikt to pašu. Es patiesībā domāju, ka šī gada komanda būs labāka par pagājušā gada komandu. Es neiedziļināšos visās detaļās, kādēļ [tā būs]. Bet mēs tā jūtamies. Mēs jūtam, ka esam progresējuši kā vienība."

Pagājušajā regulārajā sezonā Ņujorkas "Knicks" Austrumos ieņēma 2.vietu aiz Maiami "Heat", sasniedzot bilanci 54-28 un izcīnot uzvaru Atlantijas divīzijā. Tomēr tālāk par izslēgšanas turnīra otro kārtu Entonija pārstāvētā komanda netika, jo sešos mačos nācās piekāpties Indiānas "Pacers" vienībai.

Starpsezonā kluba vadība rokas klēpī nebūt neturēja. Vispirms šī gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā jeb draftā "Knicks" ar kopējo 24.numuru 1.kārtā izvēlējās uzbrūkošo aizsargu Timu Hārdeveju junioru. Pēc tam vasaras viducī komandas rindas papildināja bijušais "ezernieks" Meta Vorlds Pīss. "Knicks" komandu tāpat arī pastiprināja itāliešu snaiperis Andrea Barnjanī un saspēles vadītājs Beno Udrihs. Savukārt komandai nācās atvadīties no Stīva Novāka, Markusa Kembija un arī pieredzējušā Džeisona Kida, kurš jau kļuvis par "Knicks"sīvākā konkurenta Bruklinas "Nets" galveno treneri.

Nav nekāds noslēpums, ka starp abiem Ņujorkas klubiem ik sezonu notiek sacensība par to, kurš būs labākais ASV metropoles klubs. Savstarpējais cīniņš šajā starpsezonā vēl vairāk saasinājies pēc tam, kad Bruklinas "Nets" maiņas darījuma rezultātā pievienojās bijušie Bostonas "Celtics" līderi Kevins Gārnets un Pols Pīrss, ievērojami pastiprinot komandu. Entonijs izteicās, ka šāds duelis ir lielisks, jo katru sezonu ir četri mači, kuros norisinās bezkompromisa cīņa. Jaunajā sezonā abiem Ņujorkas klubiem būs jāpieliek visas pūles, lai ieņemtu vadošās pozīcijas Austrumos regulārā turnīra noslēgumā, jo būs jācīnās gan ar pašreizējo čempioni Maiami "Heat", gan ar Indiānas "Pacers", gan ar Čikāgas "Bulls" vienību.

"Pašlaik vienīgā lieta, kas man ir nepieciešama, ir čempiontituls," bez aplinkiem izteicās Entonijs. "Es domāju, ka visiem esmu pierādījis, kāda tipa basketbola spēlētājs es esmu. Ikviens pasaulē zina, ka spēju gūt punktus, bet, lai atšķirtos, man ir vajadzīgs čempiona tituls. Es varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt tos cilvēkus, kuri uzvarējuši koledžas čempionātā [Entonijs to paveica 2003.gadā, pārstāvot Sirakūzas Universitāti - aut.], ieguvuši zelta medaļu [Olimpiskajās spēlēs] un ieguvuši NBA titulu. Ja es to varētu [iegūt titulu], tas mani atšķirtu no citiem."

Entonijs, kurš aizvadītajā sezonā bija līgas labākais punktu guvējs ar vidēji 28,7 gūtiem punktiem ik mačā, līdz šim savā karjerā tālāk par konferences finālu nav ticis. Rietumu konferences finālā viņam izdevās iekļūt 2009.gadā, pārstāvot vēl Denveras "Nuggets" vienību. Sešos mačos denverieši atzina tā gada NBA čempiones Losandželosas "Lakers" pārākumu.

Izmantotie resursi:
New York Post


, 2013-09-13 00:57, pirms 11 gadiem
Heat, Pacers, Nets, Knicks un Bulls, būs labs kapiņš starp šīm komandām. Visām mērķis viens-čempionu tituls, bet kādai komandai viss beigsies jau 1.kārtā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-13 07:14, pirms 11 gadiem
autins rakstīja: Heat, Pacers, Nets, Knicks un Bulls, būs labs kapiņš starp šīm komandām. Visām mērķis viens-čempionu tituls, bet kādai komandai viss beigsies jau 1.kārtā
Es pie šīm komandām pieskaitītu arī Cavaliers. Šī gada sastāvs ir diezgan labs lai mierīgi konkurētu ar Tevis nosauktajām komandām. Īrvings, Veiterss, Alonzo Džī, 1. izvēle draftā - Benets, ja būs spēlētājs, tad noteikti Bainams un Varežao, Džerets Džeks, no maiņas noteikti ieguldījumu dos Tompsons, progresējošais Zellers, Ērls Klārks un C.J. Mailss. Un klāt visam 19. izvēle draftā Karasevs. Man šī komanda liekas pat ļoti simpātiska.
, 2013-09-13 07:31, pirms 11 gadiem
quatro rakstīja: Es pie šīm komandām pieskaitītu arī Cavaliers. Šī gada sastāvs ir diezgan labs lai mierīgi konkurētu ar Tevis nosauktajām komandām. Īrvings, Veiterss, Alonzo Džī, 1. izvēle draftā - Benets, ja būs spēlētājs, tad noteikti Bainams un Varežao, Džerets Džeks, no maiņas noteikti ieguldījumu dos Tompsons, progresējošais Zellers, Ērls Klārks un C.J. Mailss. Un klāt visam 19. izvēle draftā Karasevs. Man šī komanda liekas pat ļoti simpātiska.
Japiekrit ka Cavs ir kluvusi specigaki bet likt vienaa grupaa ar Heat u.c. smagsvariem..... ja nebus traumas varbut par play-off pacinisies.
, 2013-09-13 09:29, pirms 11 gadiem
to quatro

Cavaliers ir interesanta un konkurētspējīga komanda regulārajā sezonā, bet, manuprāt, lai nopietni konkurētu play-off biku par zaļu. Tās galvenie līderi vēl ir jauni čaļi, kuriem viss vēl priekšā. pēc pāris gadiem, ja komanda saglabā kodolu, tad jau var paveikt lielas lietas.
, 2013-09-13 10:43, pirms 11 gadiem
quatro rakstīja: Es pie šīm komandām pieskaitītu arī Cavaliers. Šī gada sastāvs ir diezgan labs lai mierīgi konkurētu ar Tevis nosauktajām komandām. Īrvings, Veiterss, Alonzo Džī, 1. izvēle draftā - Benets, ja būs spēlētājs, tad noteikti Bainams un Varežao, Džerets Džeks, no maiņas noteikti ieguldījumu dos Tompsons, progresējošais Zellers, Ērls Klārks un C.J. Mailss. Un klāt visam 19. izvēle draftā Karasevs. Man šī komanda liekas pat ļoti simpātiska.
Neaizmirsti Wizards, kas beidzot būs vesela jau no sezonas sākuma. Viņiem groza apakša izskatās visai laba: Okafors+Nene. Pievienojot visus ārējos spēlētājus, kas ir vieni no talantīgākajiem sava vecuma spēlētājiem, domāju, ka viņi vēl dažu labu pārsteigs, ja nebūs traumu.
, 2013-09-13 11:43, pirms 11 gadiem
Diezvai,šī Knicks neko spožu neparādīs. Mauks regulārajā,bet PO čuss.
, 2013-09-13 20:19, pirms 11 gadiem
Jau cik reizes esmu skandinājis - ar Karmelo sastāvā, neviena komanda titulu neizcīnīs.
, 2013-09-19 14:52, pirms 11 gadiem
#KnicksTape and #Thunder Up! Melo and KD , JR and RussWest Tyson and Iblocha.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.