Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Jazz" un "Hawks" lūkos pagarināt sezonu

"Jazz" un "Hawks" lūkos pagarināt sezonu
Cik augstu šonakt lidos Derons Viljamss?
Foto: AP

Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) šonakt tiks aizvadītas divas spēles un laukuma saimnieku lomā iejutīsies komandas, kuras burtiski piespiestas pie sienas - Jūtas "Jazz", kas tiksies ar Losandželosas "Lakers", un Atlantas "Hawks", kura spēlēs ar Orlando "Magic".

Vai "Hawks" beidzot uzvarēs?

Pirmā spēle šonakt notiks Atlantā, kur vietējais "Hawks" uzņems Orlando "Magic". Pagaidām sērijā izpalikusi intriga un neviena spēle nav izšķīrusies pašās beigās, jo Orlando basketbolisti visās trijās spēlēs uzvarējuši ar vidēji 29 punktiem... Daži basketbola apskatnieki norādījuši, ka "Hawks" vienkārši nespēlē ar pietiekamu atdevi, kam piekritis arī "Hawks" centrs Als Horfords: "Neredzu cenšanos," sacīja divkārtējais NCAA čempions Floridas "Gators" universitātes sastāvā.

Saprotams, ka "Hawks" nevēlēsies palikt sausā, ko saprot arī "Magic" spēlētāji. Vinss Kārters uzsvēra nepieciešamību veiksmīgi iesākt spēli, kas dotu cerības izcīnīt uzvaru. Spēles sākums Atlantā gaidāms pulksten 3:00 pēc Latvijas laika.

"Jazz" pēc uzvaras un garākas sezonas

Pēc spēles Atlantā basketbols turpināsies Soltleiksitijā, kur Jūtas "Jazz" uzņems Losandželosas "Lakers". Arī šajā sērijā rezultāts ir 3:0 tās komandas labā, kas šonakt spēlēs izbraukumā. Iepriekšējā spēlē Džezmeņi bija ļoti tuvu uzvarai, taču dažas sekundes līdz pamatlaika beigām Derons Viljamss nerealizēja pustālo metienu, bet vēl izraut uzvaru iespēja bija Veslijam Metjūzam, kurš parādījās ne no kurienes, taču viņa pielabotais metiens bija nedaudz neprecīzs.

Salīdzinājumā ar sērijas pirmajām spēlēm Losandželosā, savā laukumā "Jazz" parādīja labāku basketbolu, taču līdz uzvarai mazliet pietrūka. "Jazz" noteikti vēlas pagarināt sezonu un šovakar noteikti ies pēc uzvaras, lai varētu iepriecināt savus fanus. Spēles sākums gaidāms pulksten 5:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
yahoo.com


, 2010-05-10 21:51, pirms 14 gadiem
Orlando nobeigs sēriju, savukārt Jazz pagarinās
, 2010-05-10 22:55, pirms 14 gadiem
atkarojas vēsture..pagošgad ..
, 2010-05-10 23:14, pirms 14 gadiem
kuru radis pa NBA Tv?
, 2010-05-10 23:41, pirms 14 gadiem
Tintoxxx rakstīja: atkarojas vēsture..pagošgad ..
jā, un čempions nemainās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-11 05:20, pirms 14 gadiem
Nu, ko spēle drīz sāksies! Ceru, ka "Džezmeņi" uzvarēs, lai šī sērija vēl turpinātos!
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix
38

Satraukums Bostonā: Porziņģis iedzīvojas savainojumā un noslēdz spēli priekšlaicīgi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē vien nepilnas 14 minūtes nospēlējis latvietis Kristaps Porziņģis, kurš ceturtajā sērijas spēlē pret Maiami "Heat" iedzīvojās savainojumā. Pagaidām nav skaidra savainojuma nopietnība. Bostonas "Celtics" uzvarēja šo spēli ar 102:88 un nonāca uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla.
Deriks Vaits. Foto: AFP/Scanpix
1

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" svinēja otro panākumu izbraukumā, ar 102:88 pārspējot Maiami "Heat", un pirmās kārtas sērijā panāca 3-1. Divarpus minūtes līdz pirmā puslaika beigām savainojuma dēļ spēle priekšlaikus beidzās latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš laukumu pameta pie 16 punktu pārsvara.