Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Veids: "Sliktāk vairs nevar būt"

Veids: "Sliktāk vairs nevar būt"
Dveins Veids un Lebrons Džeimss
Foto: Reuters/Scanpix

Maiami „Heat” līderis Dveins Veids pēc kārtējā zaudējuma (96:105 pret Portlendas „Trail Blazers”) atzina, ka viņš ir ļoti vīlies šī brīža komandas sniegumā, paužot, ka sliktāk vairs nevar būt.

„Godīgi sakot, mums šobrīd nav daudz atbilžu tam, kā tikt pāri neveiksmju joslai. Jāturpina cīnīties. Vai komandas sastāvā būs izmaiņas? Ļoti iespējams, šobrīd izskatu visus variantus no A līdz Z,” pēc kārtējā zaudējuma teica „Heat” treneris Eriks Spolstra, piebilstot, ka nav zaudējis kontroli pār komandu. „Nē, tā noteikti nav! Vai jūs šodien pēdējā ceturtdaļā redzējāt cīņas trūkumu? Šobrīd mums ar gribēšanu vien nepietiek.”

Arī Lebronam Džeimsam nav atbildes uz jautājumu, kā izkļūt no bedres: „Šobrīd esam sezonas „sausajā” posmā. Kas tam par iemeslu? Nevaru paskaidrot. Mēs ar Dveinu Veidu turpināsim sapurināt komandu. Šis noteikti nav pats zemākais punkts, jo „play off” varam tikt, pat ja zaudēsim visas atlikušās spēles.”

Veids atklājis, ka šobrīd pārdzīvotais ir viņa karjeras lielākā vilšanās: „Visgrūtāk saprast to, kā tik talantīgai spēlētāju grupai nācies iekļūt melnā joslā. Sliktāk vairs nevar būt. Mums uz soliņa noteikti ir spēlētāji, kuri var palīdzēt, par to šaubu nav! Piemēram, Edijs Hauss un Džeimss Džounss. Hauss šodien nespēlēja, bet Džounsam bija pusotra minūte.”

Kriss Bošs uzskata, ka nav pietiekami agresīvs un cer sagaidīt no komandas biedriem citādākas piespēles: „Man jābūt agresīvākam, jāspēlē ar bumbu savā komforta zonā, kas ir „low post”. Tieši tur man jādod bumba, jo atkal jutīšos savā ādā. Pagaidām par savu spēli „Heat” tā nevaru teikt.”

Izmantotie resursi:
MiamiHerald.com - Miami & Ft. Lauderdale...

Cik tālu Heat tiks play off?

  • 72

  • 154

  • 44

  • 116



, 2011-03-09 13:19, pirms 13 gadiem
Hmm, trūkst labu centru. Vienam puisim, šķiet, arī melnā josla ievilkusies, ja viņu dabūtu Miami, iespējams visiem sāktos baltā strīpa.
, 2011-03-09 13:23, pirms 13 gadiem
Boooommmm! rakstīja: Hmm, trūkst labu centru. Vienam puisim, šķiet, arī melnā josla ievilkusies, ja viņu dabūtu Miami, iespējams visiem sāktos baltā strīpa.
Nu "TO" puisi vai ari kadu citu Maiami nekadi nevar dabut, jo mainu laiks ir beidzies jau. Ja nu vienigi kads izperk pats savu ligumu un pievienojas ka brivais agents (kaut gan isti neesmu dross, ka ta var). Un par Hausu un Dzonsu runajot Vieds caur pukem pasaka, ka neizprot trenera lemumus ar rotacijam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-09 13:26, pirms 13 gadiem
sliktak bus , ticiet man, Lebronam nedabut gredzenu tuvakos 6 gadus
, 2011-03-09 13:34, pirms 13 gadiem
Pirms sezonas lielākā daļa domāja, ka Heat dabūs 5 zaudējumus labi, ja pa visu sezonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-09 13:39, pirms 13 gadiem
yak pagaidiet play off un tad tikai saaksies iiestaa speele no vissaam komandaam.. bet tik un taa lieku uz Heat
, 2011-03-09 14:03, pirms 13 gadiem
Tāds samērā Jūļa Dinamo variants te redzams, Komandai aiziet spēle, ir uz viļņa, bet tad parādās jauni spēlētāji, labākais rezervists Haus, labākais tālmetienu speciālists Džouns sēž uz soliņa... Dīvaini lēmumi, dīvaini. Un par ko čalmeram tāds uzticības kredīts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-09 14:05, pirms 13 gadiem
Nu sliktāk var gan būt,zaudēt vel pāris spēles
, 2011-03-09 14:08, pirms 13 gadiem
Jāņem Lakers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-09 14:12, pirms 13 gadiem
ko var raudāt, Portlande tomēr ir viena no top komandām un var iekost jebkuram līderim..
, 2011-03-09 14:25, pirms 13 gadiem
play-offā viņiem būs vēl grūtāk, tur basketbols būs agresīvāks, vairāk sitīsies un 40 minūtes būs vēl smagākas un jabrīnās vispār, ka Heatiem ir tik daudz uzvaras ar tik švakiem rezervistiem, vismaz snieguma ziņā, jo visām top komandām ir labi rezervisti, kas dod labu pienesumu spēlei, jo cerot tikai uz 3 zvaigznēm čempiontitulu neizcinīt
SemJung rakstīja: yak pagaidiet play off un tad tikai saaksies iiestaa speele no vissaam komandaam.. bet tik un taa lieku uz Heat
, 2011-03-09 15:00, pirms 13 gadiem
tagad rakstīja: play-offā viņiem būs vēl grūtāk, tur basketbols būs agresīvāks, vairāk sitīsies un 40 minūtes būs vēl smagākas un jabrīnās vispār, ka Heatiem ir tik daudz uzvaras ar tik švakiem rezervistiem, vismaz snieguma ziņā, jo visām top komandām ir labi rezervisti, kas dod labu pienesumu spēlei, jo cerot tikai uz 3 zvaigznēm čempiontitulu neizcinīt
Vienīgais papildinājums prasās garajā galā. Miami ir labi centri aizsardzībā, bet ja viņi nemet punktus, tas nekādi nenostrādās. Bošs ir Nr.4, viņam zem groza tur maz ko ir darīt. Pārējie rezervisti nav izcili, bet ir pietiekami. Labākajās spēles Džouns, Haus, Hovards, Ilgauskis arī Millers meta virs 10 punktiem, nu protams ne visi, bet pamīšus, tgd kad viņi met 2-8 punktus, ir zauda, Kautkā dīvaini, ka tāds ēriks vēl to nav sapratis. šķiet, ka viņš ir galvenais tai komandā, kam vajag attapties no kaut kā... Džounsam laikam tiek piespēlēts Kuksa liktenis, sezona laba, uzvarēts truļu konkurs, tiek nosēdināts uz soliņa...
, 2011-03-09 16:06, pirms 13 gadiem
5 spēles zaudē, ārprāc, jāraud uzreiz, tādi mīkstie nekļūst par čempioniem!
Ko tad Klīvlendai darīt - visai komandai pakārties pēc 22 zaudējumiem pēc kārtas?
, 2011-03-09 16:14, pirms 13 gadiem
Un ko Dod ka 2 džeki katru maču saber pa 55-65 pts?? ko tas dot, ja pārējā komanda nevar pat 30 samest? protams, tam pašam House var uzkrist un iebāzt 4 truļus, bet playoff katru maču tā nebūs. HEAT NEBŪS čempioni, neesmi heat hater bet saku kā izskatās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-09 17:48, pirms 13 gadiem
Blazers ir tiešām fenomenāla komanda visi savainojumi komandu ir tikai stiprinājuši un Džeralda Volesa šodienas spēle bija vienkārši fantastiska un ja runājam par nesavtīgumu Maiami trio vajadzētu pamācīties no Aldridža, kā padarīt savus komandas biedrus labākus, vienmēr kad nāca double tīms Aldridžs to paredzēja jau mirkli iepriekš un iedeva pases ideālās pozīcijās komandas biedriem un, kā viņš māk lasīt spēli, ja sedza Dampiers atrāvās no posta un izmeta brīvu metienu no distances
Un nākamā spēle Maiami pret karstāko komandu līgā Leikers 8 uzvaras pēc kārtas, bet nu Džeimsam pirms sezonas bija taisnība YouTube
- Liar Lebron James '...
, 2011-03-09 18:01, pirms 13 gadiem
Nesaprotu es šo NBA fenomenu.. Heat sezonu iesāka teicami - viss ideāli, tad iekrita zaudējumi, tika pielīdzināti zemei, pēc tam uzvaras - jā, rekur spēlē čempioni, tgd atkal melns punkts un bez maz šķiet,ka pasaule pārstās riņķot. Nu wtf?! Lakers visu sezonu spēlēja nekā, bet kā nāk PO tā cita spēle, bet pat čempionu nestabilā spēle nav izraisījusi uz pusi tik lielu ažiotāžu kā absolūti jaunizveidotas Heat komandas dažas zaudējumu sērijas. Murgs. Tad jājautā kas tika gaidīts? Ka šī komanda savā pirmajā gadā pārspēs Bulls regulārās sezonas rekodu?! Visas šīs runas un ažiotāža tikai vēl vairāk liek domāt, ka PO komanda smagi izgāzīsies ar psiholoģiski viegli ievainojamo (atceramies Lebronu PO līdz šim) karali priekšgalā. Paši gan arī vainīgi, jo ar savām jocīgajām runām pēc dažiem zaudējumiem, ka nu ir nez kāda globāla katastrofa arī pūš to ziloni lielāku.
, 2011-03-09 19:13, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Ne visi.



Mežonīgais putniņš, 2010-10-25 22:32, pirms 5 mēnešiem, atbildēt
Godīgi saku, Heat nebūs ne tuvu tādi PRO kā visi gaida, un droši var likt toto visus ģimenes ietaupījumus uz to, ka Heat neizcīnīs vairāk par 62.5 uzvarām sezonā. Labs starta 5 ir tikai puse no rezultāta, un visu sezonu 40+ minūtes lielais TRIO nevilks, plus var gadīties, ka kādam ienāk trauma. tfu tfu tfu. Un, rezervistu soliņš ir viens no sliktākajiem starp NBA komandām. Vismaz pēc parādītā snieguma PRESEASON, kur tieši rezervistiem ir jābūt vilcējiem.
Es ceru ,ka tu uzliki visus savus ģimenes ietaupijumus un tagad aiz laimes berzē rokas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-09 21:26, pirms 13 gadiem
NU mister_negative un pēdejais_vacietis ir nedaudz debīli. Tie jūsu komentāri ir vnk glupi. No viņiem nav nekādas jēgas. Labāk būtu paklusējuši un palasījuši ko citi raksta. Piekrītu budd. Tā ir, kad viņi labi spēlē tad daudzi baigi fano, bet kad sāk neiet tad tikai apceļ.
, 2011-03-09 21:30, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Visus protams neuzliku, bet kko jau nopelnīju. Paldies par to HEAT.
tak toto bija foršs koeficents par sezonas uzvarētāju bija kaut kāds 1.45 koefs uz to, ka sezonā neuzvarēs Maiami.
Komanda brūk kopā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Tairīss Halibērtons (pa vidu). Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

''Pacers'' līdera Halibērtona atgriešanās uz ceturto spēli pret ''Celtics'' ir neskaidra

ESPN ziņo, ka uz lielas jautājuma zīmes ir ''Pacers'' līdera Tairīsa Halibērtona spēlēšana kluba sastāvā Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē pret Bostonas ''Celtics''.
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix
14

Ričs Pols norāda uz Džeimsa atteikšanos no esošā līguma ar ''Lakers''

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' basketbolista Lebrona Džeimsa aģents Ričs Pols netīšām norādījis, ka viņa klients jau ir brīvais aģents, tādejādi liekot noprast, ka Džeimss šajā vasarā atteiksies no līguma otrā gada ar ''Lakers''.
Džeisons Teitums. Foto. AP. Scanpix
57

"Celtics" atspēlējas no -18 un nonāk vienas uzvaras attālumā no NBA fināla

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) perfekti Austrumu konferences finālu turpina Bostonas "Celtics", kas bez Kristapa Porziņģa ar 114:111 pārspēja Indianas "Pacers", nonākot viena soļa attālumā no NBA fināla (3-0). Džeisons Teitums šajā spēlē guva 36 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.