Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pārkers: ""Spurs" piedāvāja viena gada līgumu, "Hornets" mani gribēja vairāk"

Pārkers: ""Spurs" piedāvāja viena gada līgumu, "Hornets" mani gribēja vairāk"
Tonijs Pārkers
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" leģenda Tonijs Pārkers pēc aiziešanas no komandas un pievienošanās Šarlotes "Hornets" savu lēmumu skaidroja ar faktu, ka "Hornets" piedāvājusi basketbolistam lielāku līgumu un lielāku lomu.

36 gadus vecais Pārkers "Spurs" rindās aizvadīja visu līdzšinējo karjeru - 17 sezonas. Tomēr spēlētāja personiskais mērķis esot sasniegt 20 gadu ilgu karjeru pasaules spēcīgākajā līgā. ""Spurs" vienmēr būs mājas. Sanantonio vienmēr būs liela daļa manas dzīves. Tomēr beigu beigās jutu, ka "Hornets" mani vēlējās vairāk," Pārkers skaidroja, kāpēc nav piekritis Sanantonio kluba piedāvājumam.

""Spurs" izteica piedāvājumu, bet tas bija tikai uz vienu sezonu, un mana loma komandā būtu diezgan neskaidra. Vēlējos sev īstu izaicinājumu. Nevēlos kļūt par treneri pirms patiešām esmu treneris," sacīja Francijas basketbolists, kurš gan norādīja, ka lēmumu pieņemt nav bijis viegli. "Domas svaidījās šurpu turpu, manās pārdomās bija daudz kāpumu un kritumu."

Pārkers kopā ar Timu Dankanu un Manu Džinobili ir uzvarām bagātākais trio NBA vēsturē, turklāt visi kopā izcīnīja četrus čempiontitulus. "Vienmēr novērtēju, ka tas, ko paveicām, bija ļoti grūti. Mēs ar Timu un Manu ņēmām mazāk naudas katru reizi, kad bija jāslēdz jauni līgumi. Izveidot un noturēt dinastiju kopā nav viegli. Domāju, ka ir cilvēki, kas to nenovērtēja. Nedomāju, ka vēl kādu reizi tiks paveikts kas tāds, ko paveicām mēs."

Skaidrs, ka "Hornets" sastāvā, ja vien nebūs veselības problēmu, Pārkeram būs jāatgriežas Sanantonio, un spēlētājs apzinās, ka tas būs emocionāls brīdis: "Domāju, ka tas būs ļoti, ļoti emocionāli. Nebūšu pārsteigts, ja acīs parādīsies asaras."

Izmantotie resursi:
https://www.expressnews.com/


, 2018-07-08 19:21, pirms 6 gadiem
Tonijs velejas sportisko izaicinajumu, tapec aizgaja uz Hornets. San Antonio ir loti nepateiciga organizacija, jo minimums bija japielidzina Hornets piedavatais. Dzeki pirms tam upurejusi lielas summas, lai izcinitu titulus, bet sitie knipstangas nevar, kaut dalu atgriezt liguma veida.
, 2018-07-08 19:30, pirms 6 gadiem
Viņš ir vairāk kā pietiekami devis komandai, bet ne par to stāsts. Arī jāsaprot, ka Spurs, lai progresētu ir jābūvē jaunāka komanda un ir tikai loģiski, ka ar katru gadu veterāniem tiek piedāvāts mazāk un lēmums vai palikt tiek atstāts pašu ziņā

caurkritusais rakstīja: Tonijs velejas sportisko izaicinajumu, tapec aizgaja uz Hornets. San Antonio ir loti nepateiciga organizacija, jo minimums bija japielidzina Hornets piedavatais. Dzeki pirms tam upurejusi lielas summas, lai izcinitu titulus, bet sitie knipstangas nevar, kaut dalu atgriezt liguma veida.
, 2018-07-08 19:52, pirms 6 gadiem
Numb rakstīja: Viņš ir vairāk kā pietiekami devis komandai, bet ne par to stāsts. Arī jāsaprot, ka Spurs, lai progresētu ir jābūvē jaunāka komanda un ir tikai loģiski, ka ar katru gadu veterāniem tiek piedāvāts mazāk un lēmums vai palikt tiek atstāts pašu ziņā
Vienam no franchizes speletejiem nevar atlauties samaksat 5 miljonus sezona, tad taa ir attieksme. Nemot vera, ka joprojam Tonijs spele laba limeni. Protams, ka vajag attistit komandu, bet jaciena speletaji, kas paveica, ko ipasu organizacijai un ne reizi vien. P.S. Mavericks maksas Dirkam ~5 mio.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
4

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.