Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Foto: 5. novembris NBA

Piedāvājam foto apskatu no aizvadītās nakts Nacionālās Basketbola asociācijas spēlēm, kurās pie uzvarām tika Ņujorkas "Knicks" un Oklahomsitijas "Thunder" vienības. Foto: AP/AFP/Scanpix


, 2010-11-05 15:50, pirms 14 gadiem
Tas ir Sabonis kas tur to plakātu rokā!!!
, 2010-11-05 17:56, pirms 14 gadiem
Slavenais krēslu metējs!!!
Džons Blērs Bikerstafs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix
3

Pēc izstāšanās no NBA ''play-off'' ''Cavaliers'' atlaiž galveno treneri

ESPN ziņo, ka Klīvlendas ''Cavaliers'' pēc zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās kārtas sērijā pret Bostonas ''Celtics'' ir lēmusi atbrīvot no amata galveno treneri Džonu Blēru Bikerstafu. Viņš ar klubu strādāja kopš 2020. gada.
Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix
9

NBA simboliskie piecinieki: pirmajā iekļauj Teitumu, trešajā - Saboni

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas simboliskos pieciniekus. Pirmajā iekļauts Kristapa Porziņģa komandas biedrs Džeisons Teitums, Šejs Gildžess-Aleksandrs, kā arī trīs eiropieši - Jannis Adetokunbo, Luka Dončičs un Nikola Jokičs. Trešajā simboliskajā pieciniekā atrodams lietuvieša Domanta Saboņa vārds.
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix
36

Dončičam un Ērvingam 63 punkti, "Mavs" sēriju pet "Timberwolves" sāk ar uzvaru

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra trešo kārtu jeb konferences finālu ar uzvaru sākusi Dalasas "Mavericks", kas viesos ar 108:105 pārspēja Minesotas "Timberwolves". Luka Dončičs uzvaru sekmēja ar 33 punktiem un astoņām rezultatīvajām piespēlēm, bet Kairijs Ērvings Minesotas grozā iemeta 30 punktus.